Deg + Justin = Sant? Del 62

«husker du virkelig det?» spurte du og han nikket. «selvsagt.» sa han. «også fikk jeg nummeret ditt med sprittusj.» han lo litt og du lyste av glede før du kastet deg over ham og dro av deg toppen. «du bør ikke kødde denne gangen.» mumlet han og du kysset ham intenst. «Jeg elsker deg så jævlig.» sa du og kneppet opp buksesmekken hans. Han åpnet bh-en din bak og klær var av på begge to. Justin byttet posisjon og kysset deg intens nedover brystet.


«Perfekt.» sa du anpusten da omgangen deres var over. Justin lo litt, «hva?» spurte han. «jeg kommer aldri til å bli lei, fordi du er så fuckings god i sengen, og da kommer vi til å være sammen for alltid.» Justin lo litt til og ga deg et rart blikk. «mange vil utforske mer og vil ikke bare pule en person resten av livet sitt, men du er så jævla god i sengen at jeg aldri trenger å utforske mer.» forklarte du og han smilte fra øre til øre. «sammen for alltid, det høres bra ut.» sa han og kysset deg. Dere reiste dere og gikk mot dusjen. Du sukket, «faen meg andre gangen jeg må dusje i dag.» Justin lo litt, «jeg og, da.» mumlet ham. «neste gang tar vi det mot kjøkkenbenken eller i badekaret.» sa du og lo, «da blir man ikke så varm og svett.» la Justin til og dere hoppet i dusjen. Justin lot hendene sine massere og stryke deg over kroppen da det varme vannet randt over dere. Han kysset deg forsiktig og strøk deg på rumpen. Du la armene dine om nakken på ham og begynte å kysse mer intenst, og han presset deg opp mot veggen.


Han la armene sine rundt deg bakfra og kysset nakken din da du stod å greide håret. Du smilte, «i og med at vi la oss så seint i går, har du fått deg noe tre ganger i dag, og det er morning.» du lo og han gliste. «Du kan jo ikke motstå meg, såå.» begynte han teit. Du fniste og la fra deg børsten. Han slegte bh-en din til deg og hjalp deg med å feste den bak. «Vi to bør ha en dag der vi bare har det ekstra romantisk.» sa han og du lo, «ehm, en puledag?» Han ristet på hodet, «nei, en kjærlighetsuttryknings dag.» Han plunket og du dultet litt i ham. «dust.» Han smilte og trakket oppi buksen som lå slengt i badehjørnet, «neida, men vi har så mye mer i forholdet vårt enn sex. Men siden vi er så forelsket som vi er, og siden vi elsker verandre så jævlig som vi gjør, er det vanskelig å holde fingrene unna.» sa han og du nikket, «det er så jævlig sant. Betyr ikke at vi er noen syke kåtgriser.» sa du før begge brøt ut i latter. «eh, jo.» sa Justin og dro på seg t-skjorten. 

Du dro på deg noe sommerlig og søtt, sminket deg fort før dere smatt ut av hotellrommet og ut i den varme deilige solen.


forestill deg antrekket ditt

Dere flettet fingrene deres automatisk sammen og subbet bortover. Du myste mot solen og smilte fornøyd for deg selv. «heeerlig.» sa du og Justin smilte til deg. 

Dere gikk ivrig mot stranden og satt dere ned på solstolene. Du kledde av deg ytterklærne og la deg til rette. Justin smilte til deg og du smilte tilbake. Han var så perfekt. Det smilet, fy faen. Alle jenter ville jo ha ham, alle drømte om å kysse ham, ligge med ham. Han kunne få hvem som helst, så hvorfor meg? Jeg var ikke den peneste av flere millioner jenter? Hvorfor skulle han være trofast når han kunne ligge med de peneste jentene på jord? Han skakket på hodet, «*imagine*?» spurte han rolig. Du knep øynene dine sammen for å komme deg bort fra tankene dine. «nei, ingenting.» mumlet du og holdt på det samme alvorlige ansiktsuttrykket. «Nei, hva er det?» spurte han alvrolig og satte seg opp. 

Du sukket, «hvorfor meg?» han lo litt, «hva mener du?» du satt deg opp du også, «hvorfor er du sammen med meg?» Han lo enda litt til, «er du helt på trynet dum?» Du reiste deg og ristet på hodet, «nei, jeg mener det. Hvor mange ganger har du vært utro?» Han sperret opp øynene sine, «hva faen?» spurte han og reiste seg han også. «Jeg bare lurer, over 20?» spurte du og han måpte, «hva er det du sier?» kom det fra ham. Du trakket ned i klærne dine og gikk. Han ble bare stående og måpe etter deg.

 

- skjer next?

Fem kommentarer, og ny del kommer.

- Becca

6 kommentarer

Caroline

22.04.2012 kl.22:55

Meer!

23.04.2012 kl.15:58

mer!!

24.04.2012 kl.11:08

mere !

25.04.2012 kl.19:08

mer! ;:::DD

Turid

27.04.2012 kl.11:53

æææh! mere

Caroline

27.04.2012 kl.19:07

¨Ny del snart? <3

Skriv en ny kommentar

justindamnbieber

justindamnbieber

16, Bergen

Hei, jeg er da en jente på snart 16 som skriver historie om Justin Bieber. ENJOY!

Kategorier

Arkiv

hits