Deg + Justin = Sant? Del 61

Faktisk ganske hardt. Justin flirte litt, «hva? Hele verden kommer jo til vite det snart uasett.» sa han, og du fortsatte å le, «det er ikke det samme!» sa du og slo ham enda en gang, ikke like hardt. «jo, det er det samme. Hei, du! Vi har nettopp pult!» ropte Justin etter en fyr og han gav dere et rart blikk. Du slo ham for tredje gang og reiste deg. «Justin! Hold kjeft!» sa du og prøvde å virke seriøs, men det endte i en fortsettelse på latterkrampen.                                                                                                                       

Justin trykket i vei på iphonen sin og holdt den opp mot deg da han tydligvis hadde googlet noe. «se her, du.» sa Justin og gav deg det blikket bare du kunne tyde. «opsi..» mumlet du da du fikk øye på overskriften: «skal de aldri får nok?» under var det bilder av den gangen på stranden, og da dere kom ut fra doen. Du la hånden for munnen og prøvde å ikke le, du så nemlig at Justin var litt irritert. Du sprakk og lo. «det er ikke morsomt.» sa han irritert, «hva skjedde med leve livet og gjøre hva faen man vil?» spurte du ertende, og han smilte litt, «du har rett.» sa han. «vi gjør akkurat hva faen vi vil.» sa han og reiste seg. Du gliste og tok hånden hans for tusende gang bare den siste timen.

 

Dere var kommet tilbake til hotellet, gått inn på rommet, og tatt på dere noe mer komfortabelt. Du slang deg på den deilige nyredde sengen og gjorde tegn til at Justin også skulle legge seg. Han smilte og la seg godt inntil deg. Du la deg til rette i armkroken hans før dere bestilte romservice og en film å se på tv?n der. Dere smilte fornøyd og da romservice  kom inn døren på rommet deres, fikk dere servert det på nydelige fat midt på et sengebrett som lå framfor dere.Du måpte, «luksus?» mumlet du og så på maten. Justin lo, «ja, luksustaco på luksusfat plassert på luksus sengebrett.» sa han teit, og du gliste. Dere lå oppe og så på flere filmer, og bestilte masse mat og godteri. Dere var oppe ganske sent før dere sovnet.

 

«ikke verst, hva?» sa Justin med det samme du våknet og smilte teit til deg. Du himlet med øynene dine, «bra du har god selvtillit.» sa du og lo litt mens du stod og så på Justin gjøre seg til i speilet. Du fniste litt og han gikk bort og kysset deg på kinnet. Du dekket dynen for brystene dine og smilte søtt. «søte morgenfjeset ditt.» sa Justin og smilte. Du tok deg til ansiktet. «faen.» mumlet du, reiste deg og fortet deg ut på badet for å fikse deg. Selvsagt drev Justin og glante på deg idet du løp ut i bare g-strengen. Du trakket ut av trusen og hoppet i dusjen med det samme. Du gjorde deg fort ferdig med alt du trengte å gjøre i dusjen før du smatt ut og styrtet bort til speilet og pusset tennene. «Justin!» ropte du, «henter du bh?n som ligger ved siden av sengen og en eller annen random truse fra skapet mitt?» la du til, og han kom løpende til deg med undertøyet ditt og glante på deg med tidenes smil. Du fniste og kysset ham. Du la fra deg tannbørsten og skyldte munnen før du la armene dine om nakken til Justin. «naken.» mumlet han barnselig som om han var i en hypnose. Du fniste enda en gang og dyttet litt i ham. Du kjente på temaramantet hans og begynte å leke deg ved å bevege kroppen din i noen visse bevegelser mot hans. «og så må jeg av meg alle disse klærne igjen.» furtet han og du skjøv ham unna med en finger og smilte plagsomt til han før du dro på deg trusen. Han la armene i kors, «kødder du?» spurte han og du gliste bare, «kanskje en annen gang.» sa du i en ertende tone. «faen, så slem.» sa han og furtet. «tenne meg så jævlig bare forå være slem, slik at jeg skal lide?» Du fniste og dro på deg bh-en. Han ristet på hodet. «greit. Som du vil. Frekking.» sa han en smule useriøst før han gikk bort til sengen. Du dro på de en singlett og stilte deg framfor ham. Han studerte deg. «vet du?» begynte han, «det var noe av det første du sa til meg. Første gang vi møttes.» Du satt deg ned ved siden av ham og så nysgjerrig på ham. «kanskje en annen gang. Det var det du sa. Jeg fortalte deg at jeg ville bli bedre kjent med deg, så sa du kanskje en annen gang. Det var nesten åtte måneder siden, det.» Han smilte og du kjente at tårer presset på. «husker du virkelig det?» spurte du og han nikket. «selvsagt.» sa han. «også fikk jeg nummeret ditt med sprittusj.» han lo litt og du lyste av glede før du kastet deg over ham og dro av deg toppen. «du bør ikke kødde denne gangen.» mumlet han og du kysset ham intenst. «Jeg elsker deg så jævlig.» sa du og kneppet opp buksesmekken hans. Han åpnet bh-en din bak og klær var av på begge to. Justin byttet posisjon og kysset deg intens nedover brystet.

 

- wehe, mer? :D

Fem kommentarer, og ny del kommer

- Becca 

5 kommentarer

22.04.2012 kl.00:07

mer!

22.04.2012 kl.12:27

meer

Caroline

22.04.2012 kl.19:51

Meeer!

22.04.2012 kl.21:13

meeer!! kan ha med flere detaljer viss de skal ha sex neste del?? (noe som jeg tror de skal) :P

22.04.2012 kl.21:25

mer!

Skriv en ny kommentar

justindamnbieber

justindamnbieber

16, Bergen

Hei, jeg er da en jente på snart 16 som skriver historie om Justin Bieber. ENJOY!

Kategorier

Arkiv

hits