Deg + Justin = Sant? Del 60

Justin gjorde et tegn til at dere bare skulle låne doen, og han presset deg inn i en bås da dere kom dere inn på toalettet. Han kysset deg ivrig nedover halsen og strøk deg over rumpen. «fort deg.» hvisket du, og han kneppet opp shortsen din mens han pustet høylytt med korte mellomrom.

Noen hadde temperamentet på plass. Du trakket ut av shortsen din og kneppet opp hans smekk. Han rev av seg t-skjorten i en fart, for du hadde nemlig sagt tidligere at det så dumt ut når gutter hadde på seg overdel, men ingen underdel. Han var helt avkledd, og du dro av deg toppen din for å være rettferdig. Han presset seg opp mot deg, og måtte presse hendene dine mot veggene i båsen for å ikke lage noe lyd.

Han kysset deg mens dere holdt på, og da dere begge to da kom, måtte dere holde hverandre hverandre for munnen for ikke å lage noen som helst lyd. Dette fikk deg til å le, og Justin himlet med øynene i et smil. Dere trakket for nedi klærne deres og fortet dere ut. Du dro fram børsten og sminken din fra vesken og begynte å stelle deg. «for å ikke vekke misstanke.» sa du og blunket. «ehm, jeg tror det vekker misstanke om vi kommer ut fra jentedoen sammen uansett. Du fniste, «obs.» mumlet du. Justin fikset på håret sitt. «vi har ofret så mye. Bare fordi vi vil ha det gøy og leve livet, betyr det at vi ødelegger for karrierene våres, og får flere og flere hatere?» Justin sukket, men smilte nå likevel. Du gjorde deg ferdig foran speilet og puttet sminken din i vesken igjen. «vel, det får være deres problem, for jeg vil leve livet mitt gutten min.» sa du og kysset ham ømt. Han gliste, «vet du hva? Du er verdens mest geniale person.» sa han i et teit flir. «yupp, ingen får stoppe oss!» gliste du og dro ham med deg ut. Dere holdt hender og la merke til at folk på cafeen filmet dere med mobilene. Du himlet med øynene, da dere plutselig fikk øye på en jente som kom løpende ut fra samme toalett som dere. Hun lå ikke merke til dere, «ja, jeg fikk dem. Da de gikk kyssende inn i båsen, dunkelyder, svak stønning akkurat helt på slutten, glidelåslyder, da de kom ut med pulesveis, fikset seg og gikk ut hånd i hånd. Jeg kommer til å bli rik!» sa jenten ivrig, og du og Justin gjorde store øyner. Justin skulle til å gå bort til henne, men hun løp da hun fikk øye på dere. Du klasket deg til pannen, «vi er dø.» mumlet du, og Justin nikket. «og tenk hvor kleint det blir når mamma ser videoen!» Justin dannet en bekymret ansiktsuttrykk. «drit i, vi lever livet.» sa du bestemt og nikket for deg selv. «alt for å gjøre noe med kåtheten.» sa Justin og lo litt. Du tok Justin sin hånd og subbet bortover.

«Jeg skal gjøre den musikkvideoen i neste måned.» sa Justin med et smil, og bare tanken på det fikk deg til å kaste deg rundt halsen på ham. «ååh, jeg gleder meg sånn!» nærmest hylte du. Han hadde nemlig skrevet en sang til deg, og musikkvideoen skulle inneholde mange ting dere hadde gjort sammen, bilder og litt nye ting dere skulle spille inn til musikkvideoen. Han smilte stort, «jeg også!» sa han, «Jeg er ikke redd slik som de andre. Jeg tenker ikke på den måten at det kommer til å bli slutt mellom oss. Fordi at for første gang, vet jeg faktisk at det ikke blir slutt mellom oss. Du er oksygenet mitt, og å skrive en sang til deg der musikkvideoen faktisk inneholder deg, og at du er jenten, skulle bare mangle.» sa han, du fniste overlykkelig og kysset ham. «bare vent, skal nok lage en sang til deg og!» sa du lykkelig. Du hadde jo faktisk fått en liten musikkkariere selv. «Jeg skal jo forresten gjøre en reklame om ikke så lenge! Årh, gleder meg.» sa du og smilte. Justin kysset kinnet ditt, og dere gikk videre hånd i hånd. Dere satt dere ned på en benk og du lente deg mot ham. Selvfølgelig var du sliten. Det kom en fyr gående forbi som stirret enormt på dere. «hva?» sa Justin og prøvde å presse fram et smil i det trøtte ansiktet sitt. Gutten lo, «neinei. Det er jo det at dere er kjendiser og alt .. pluss at dere ser helt neddopet ut.» sa han i et flir. «vi er bare trøtte, vi pulte nettop.» sa Justin og gjespet. Gutten nikket og lo, «fett.» sa han før han gikk videre. Du hylte av latter og slo til Justin. Faktisk ganske hardt. Justin flirte litt, «hva? Hele verden kommer jo til vite det snart uasett.» sa han, og du fortsatte å le, «det er ikke det samme!» sa du og slo ham enda en gang, ikke like hardt. «jo, det er det samme. Hei, du! Vi har nettopp pult!» ropte Justin etter en fyr og han gav dere et rart blikk. Du slo ham for tredje gang og reiste deg. «Justin! Hold kjeft!» sa du og prøvde å virke seriøs, men det endte i en fortsettelse på latterkrampen.


- okei, så det blir mere bilder etterhvert, men jeg har ikke hatt mye å ha bilder til. mer?

Fem kommentarer, ny del

- Becca

5 kommentarer

19.04.2012 kl.18:22

mer :D

anonymmmm!

19.04.2012 kl.18:30

gal i hodet ?

20.04.2012 kl.15:07

hahhaha, søtt ^^ du forstår virkelig hvordan et forhold fungerer, det liker jeg! du har vel erfaring, tenker jeg.

20.04.2012 kl.19:14

Mer perverse ting !

21.04.2012 kl.19:53

mer!

Skriv en ny kommentar

justindamnbieber

justindamnbieber

16, Bergen

Hei, jeg er da en jente på snart 16 som skriver historie om Justin Bieber. ENJOY!

Kategorier

Arkiv

hits