Deg + Justin = Sant? Del 59

Du svelgte den tunge, kalde klumpen du hadde i halsen, og smile til Justin før dere gikk inn i en eller annen butikk for å kikke. Du fant deg noen fine plagg og dro kredittkortet til Justin. Du kunne selvsagt koden, og var den absolutt eneste som kunne den. Ikke en gang Pattie hadde noen anelse. Dere vandret rundt og kikket da du plutselig fikk øye på noen du absolutt ikke hadde forventet å se ? ikke i det hele fuckings tatt.

«*imagine*!» ropte gutten du hadde fått øye på og du klødde deg på armen før du presset fram et smil, «rob?» mumlet du.

Han gikk mot deg og gav deg en god klem. «årh, savnet deg!» sa han og løftet deg opp og snurret deg rundt som om du var kjæresten hans. «ehh?» kom det fra Justin som pirket Rob på skulderen. Rob lo, «wow, er ikke du han Justin Simker?» sa han med et stort smil, og Justin så rart på ham, «Justin Bieber.» Rob tok hånden min, «er bare her med jenten min, var det noe du lurte på?» spurte Rob og Justin så uforståelig på dere, «hva faen?» spurte han og du rev deg løs fra Rob, «Justin..» begynte du og Justin dro deg til seg, «bare hold deg unna psychopaten!» sa Justin irritert og Rob hevde øyenbrynene sine. «kjenner dere to hverandre?» spurte han. «ehm, Rob, har du ikke fått med deg noe?» spurte du og han trakk på skuldrene. «hva skjer?» mumlet han.

«Jeg er kjendis, Rob, og Justin er kjæresten min.» Rob spratt et stykke tilbake, «hva i helvette?!» spurte han og du tok hånden til Justin, «og hvorfor sier du at jeg er damen din?» Rob sukket, «trodde kanskje fortsatt jeg hadde sjangs på deg, og det var liksom bare noe jeg sa fordi jeg ikke ante at Justin Bieber kjente deg? eller var kjæresten din?» han så skuffet ut. «Rob, du kommer aldri til å ha sjangs på meg igjen! Du mishandlet meg da vi var sammen, så hva faen tror du?» spurte du irritert og Justin sende ham et stygt blikk. «bare hold deg unna *imagine*, din jævla drittsekk.» mumlet Justin irritert, og du dyttet raskt i ham da han hadde sagt det. Du visste nemlig at Rob hadde ekstreme sinneproblemer. «hva faen kalte du meg?» brølte han, og du dro Justin til deg.

Du visste nemlig at Justin ikke trakk seg unna når det kom til slike folk. Han joinet gjerne en slåsskamp. Rob skubbet deg til side og dyttet hardt i Justin, og Justin skulle akkurat til å fyre til ham da du dro Justin med deg. «Justin, ikke!» skrek du mot ham og dro ham med deg videre, langt fra Rob. «ikke gidd.» mumlet du irritert og Justin sukket. «faen, for en stygging.» sa Justin og snudde seg for å se om han fortsatt stod der. 

Du sukket lettet ut og Justin flettet fingrene deres sammen, «hva mente du da du sa mishandlet? Det var liksom da jeg klikket helt..» spurte Justin og så nysgjerrig på deg. Du bet deg i leppen og svelget klumpen som var utviklet seg i halsen din. «Jeg kan ikke tro at jeg ikke har fortalt deg dette, men ja, du vet jo at jeg sa at jeg ikke hadde hatt så flaks med de rette guttene?»

Han nikket og fortsatte å se nysgjerrig på deg. «Nå har jeg jo deg, den beste gutten noen jente noen gang kunne hatt.» fortsatte du og smilte, «men for eksempel denne gutten her? han pleide å slå meg og visse andre ting. Jeg var ikke akkurat med på det når vi hadde sex, hvis du skjønner hva jeg mener.» Han strammet grepet sitt om hånden din og du merket at han var forbanna, «hvor er han?» freste Justin og du så bak deg, «drit i, han er ikke verdt det.» mumlet du. «satan, for en helvetes dritt!» sa Justin høylytt og så seg rastløst rundt.

Du dultet litt i ham, «det eneste som teller nå, er at jeg har det bra!» sa du og klemte armen hans. Han klødde seg i nakken, «skulle så gjerne slått ham ned.» mumlet han. «ro deg, Justin.» sa du lavt og kysset ham på kinnet. Han smilte skjevt, men hadde fortsatt bekymringsrynkene i pannen. «hvor mange slike gutter hadde du hatt, sa du?» spurte han. «vel, jeg har hatt tre seriøse forhold, og det har vært slike gutter.» Justin ble ganske så irritert, «hva faen ser du i slike folk?» Du lo sarkastisk, «bad boys always know the right things to say, vet du.» sa du og ristet på hodet. «og hvorfor falt du for meg?» spurte han. «fordi, Justin. At du er du. Du er den mest perfekte, snilleste, søteste, sexyeste morsomste, deiligste gutten jeg noen gang har møtt, og du behandler meg som en prinsesse. Du har ikke slått meg en eneste gang, og du sier alltid unnskyld om du er litt dum, og det er alltid min feil at vi krangler, egentlig. Og selv om du er en slik søt, snill og god gutt, har du fortsatt litt rebell inni deg, du er litt bad også, men på en god måte. Det tenner meg!» sa du og smilte lurt, før du bet deg i leppen. Han presset deg mot en mur mellom noen butikker og kysset deg intenst.

Du strøk ham over nakken, tungekysset og han holdt deg godt på rumpen. Du fniste, «paparazzien kommer til å bli ville om de ser oss slik. Justin gliste og nikket, «derfor må jeg litt på do.» du fniste og dyttet i ham. Han fortsatte å kysse deg, og tanken på noe mer tente deg skikkelig. «Jeg må også skikkelig, skikkelig på do.» hvisket du, og dere fortet dere inn på en cafe. Justin gjorde et tegn til at dere bare skulle låne doen, og han presset deg inn i en bås da dere kom dere inn på toalettet. Han kysset deg ivrig nedover halsen og strøk deg over rumpen. «fort deg.» hvisket du, og han kneppet opp shortsen din mens han pustet høylytt med korte mellomrom. 

- woho, vet dere vil ha meeer
Fem kommentarer, og ny del kommer
- Becca

5 kommentarer

19.04.2012 kl.15:11

mer!

19.04.2012 kl.15:43

MER!

19.04.2012 kl.15:44

Mer!!

Men må Justin vere så slem? Han er jo ikke sånn i virkeligheten

Caroline

19.04.2012 kl.16:15

Meeer!:) sykt bra historie!

19.04.2012 kl.16:18

han er ikke slem? :o han er jo dritt snill i historien, tror du misforstår .. dessuten, han havner i slosskamper å sånn på ekte, bare å google det, eller se på youtube, de har catchet han, og det er ekte.

Skriv en ny kommentar

justindamnbieber

justindamnbieber

16, Bergen

Hei, jeg er da en jente på snart 16 som skriver historie om Justin Bieber. ENJOY!

Kategorier

Arkiv

hits