Deg + Justin = Sant? Del 58

Han tok hånden din og leide deg ut hotellrommet. Han tok romkortet ut av beholderen, og du røsket til deg vesken som lå med døren før han lukket døren. Du åpnet vesken din og han slapp kortet nedi. Du flettet fingrene deres sammen, og dere forlot hotellet. Du fiklet fram solbrillene deres da dere var kommet ut, og du plasserte Justin sine på ham. «damn, gutten min ser bra ut.» sa du og lagde til et imponert ansiktsuttrykk. Han lo litt og tok et godt tak rundt midjen din med den ene hånden og dere gikk bortover. Dere koste dere og pekte rundt, lo, spiste is, tok fanbilder og tullet dere som vanlig.

Du ble plutselig hardt dyttet mot en butikkrute og slått i ansiktet. Du hylte og sperret opp øynene dine.

«jævla hore!» skrek en jente som ble dratt hardt bort fra deg av Justin. «hva faen?» brølte han og du tok deg til kinnet. Du skulle til å bryte ut i hulk, men ville ikke virke som en pyse. Du sprang bort til jenten og dyttet hardt til henne, «hva faen er problemet ditt?» skrek du, «du ødelegger Justin! Forbanna fyllesvin og hore!» hylte hun mot deg og smekket til deg igjen. «Hun ødelegger meg ikke, hold deg unna!» sa Justin irritert og hun gav deg et stygt blikk. «men Justin? Hun hjernevasker deg, hun er ikke annet enn en forbanna taper.» Justin presset deg inntil deg, og du klarte ikke å holde gråten inne. Du var nå ikke verdens sterkeste person, og du tålte ikke ting ekstremt godt. Hodet ditt verket, og du følte deg svimmel i hele kroppen. Hun hadde virkelig slått deg hardt. «stikk.» mumlet Justin irritert. Jenten rygget bakover og pekte mot ham, «du er faen ikke bedre selv, JB, du er helt fucked up selv for faen!» skrek hun før hun snudde seg og gikk med tunge, men raske skritt bort fra dere. Du skalv i brystet hans og han kysset deg på hodet. «au.» mumlet du imellom gråten. «går deg bra?» spurte han og så på deg med et bekymret og trist blikk. Du nikket litt og tørket tårene dine, «det gjør bare veldig, veldig vondt.» snufset du og han kysset deg forsiktig på leppene. «jeg skal passe på deg. Tro meg.» sa han og var blank på øynene.

 

Justins synspunkt

Jeg måtte være sterk for henne, og ikke være barnslig og begynne å grine, selv om det aller verste jeg visste om var når hun var ulykkelig eller gråt. Og når noen skadet henne eller gjorde henne noe, føltes det som om du skulle begynne å grine som en jævla jente. Jeg strøk henne over ryggen mens jeg klemte henne inntil meg. Faen så gale noen folk var. Hun var helt rød rundt øynene og på nesen av gråt, og hun hadde to tydelige merker i ansiktet etter at jenten slo til henne. Jeg rynket pannen min og bet meg i leppen. Dette er jenten min, «fy faen.» mumlet jeg, og tørket noen tårer som holdt på å tilte over øyekroken min. Hun så opp på meg og stirret på meg med de tårevåte nydelige øynene plassert på det perfekte ansiktet hennes. Jeg fikk så vondt av å se henne slik.

Jeg sukket og la armen min over henne og begynte å gå stille bortover. «Jeg tror jeg vet hva som vil hjelpe.» sa jeg og smilte skjevt. Hun så på meg og smilte forsiktig, «hva da?» mumlet hun. «litt shopping.» sa jeg med et lurt smil og hun fniste litt og tørket ansiktet sitt litt ekstra før hun dro meg med bortover.

 

Ditt synspunkt

Han visste nå i hvert fall hvordan han skulle få deg i bedre humør, herregud så herlig han var. Og å se hvor lei seg han ble når du ble lei deg gjorde deg både overlykkelig og knust på samme tid. Det verste for deg var også når han var lei seg. Du holdt på armen hans med begge hendene dine og gikk bortover. Du var egentlig litt redd nå, du hadde blitt knivstukket og nesten drept av en belieber, og nærmest slått ned av en annen. Vel, de var ikke ekte beliebers. Du bare håpte på at noe slikt ikke ville skje igjen .. eller i hvert fall ikke på en god stund. Det var så jævlig å google deg selv og søke deg opp på weheartit, eller å lese mail og tweets der fult av folk drev og kalte deg hore, attentionwhore, bitch, stygg, mannestjeler, falsk, gullgraver osv, også at folk ville drepe deg og kutte av hode på deg. Kvele deg og slå deg i hjel. Du svelgte den tunge, kalde klumpen du hadde i halsen, og smile til Justin før dere gikk inn i en eller annen butikk for å kikke. Du fant deg noen fine plagg og dro kredittkortet til Justin. Du kunne selvsagt koden, og var den absolutt eneste som kunne den. Ikke en gang Pattie hadde noen anelse. Dere vandret rundt og kikket da du plutselig fikk øye på noen du absolutt ikke hadde forventet å se ? ikke i det hele fuckings tatt.

 

- hvem kan dette være? :o

Fem kommentarer, og ny del kommer

- Becca

5 kommentarer

16.04.2012 kl.21:13

meeer! har ikke peiling hvem det kan være!?

16.04.2012 kl.23:49

mer!

17.04.2012 kl.13:31

meeeeeeeeeeer

18.04.2012 kl.15:49

mere

18.04.2012 kl.15:50

meeeeeeeeeeeeeere!!!!

Skriv en ny kommentar

justindamnbieber

justindamnbieber

16, Bergen

Hei, jeg er da en jente på snart 16 som skriver historie om Justin Bieber. ENJOY!

Kategorier

Arkiv

hits