Deg + Justin = Sant? Del 57

«Vi blir her i noen dager til, så drar vi på favorittstedet mitt noen sinne,» begynte han, men du avbrøt ham før han var ferdig å snakke, «Bahamas!» sa du og lo. Han gliste og kysset deg, og du skjøv deg litt unna, «Justin, morgenånde med et overdrevent hint av alkohol.» du lo enda mer, og han himlet med øynene. Han skulle akkurat reise seg for gå ut på badet og stelle seg, men ble avbrutt av det som var på tv. Dere stivnet til begge to, og Justin hadde helt hakeslepp.

Du slang hånden din over munnen din og kastet deg etter fjernkontrollen for å slå av tv-en. «ånei, Justin!» klynket du, og han sparket til en pute som lå på gulvet, slik at den føk til andre enden av rommet, «faen i helvette!» brølte han og du gravde ansiktet ditt ned i puten. «ta.meg.bort.» mumlet du. «FITTE FAENS HORER! Hva faaaaen har vi gjort?!» fortsatte han forbanna. Du reiste hodet ditt og så på han. Det verste du visste var når han var forbanna. Du sukket og subbet ut på verandaen. Han gikk etter deg, men du lukket døren rett framfor han og himlet med øynene dine. «hva?» spurte han irritert. «bare ti still, og ikke snakk til meg før du har roet deg. Du kommer sikkert til å kaste meg over gjerdet.» sa du og snurpet leppene dine sammen og la armene i kors. Justin ristet oppgitt på hodet, «beklager, *imagine*.» sa han kort, «slipp meg ut der?» la han til.

Du åpnet døren og skjøv han litt inn i rommet så du kunne komme deg inn. Han så på deg, «Jeg sa unnskyld, men er det rart jeg blir forbanna når jeg finner ut at omtrent hele ryktet mitt er ødelagt? Og at beliebersene mine blir mye færre av, noe som de allerede har blitt.» Du holdt deg for munnen. «fy faen.» mumlet du, «det er min feil! Helt siden du ble sammen med meg, har du bare mistet flere og flere fans! Jeg ødelegger alt for deg.» forklarte du og så ut som om du var sjokkskadet. Justin ristet på hodet, «du er så jævlig full i bull, hvor får du det fra?» Underleppen din skalv. «det er sant.» hvisket du og han gav deg et rart blikk før du brøt ut i barnslig gråt igjen, man skulle ikke si at du ikke var følsom, for å si det slik. «Justin, jeg ødelegger faen livet ditt.» mumlet du og han himlet med øynene før han la armene sine rundt deg. «du ødelegger ikke livet mitt, du gjør det mye bedre, *imagine*, uten deg hadde ikke livet vært verdt og leve.» sa han og så alvorlig på deg før han tørket tårene dine. Du snufset og smilte litt, «men jeg har fortsatt dårlig samvittighet.» sa du lavt. Han ristet på hodet, «dumming.» mumlet han og kysset deg på kinnet.

 

Justins synspunkt

At hun skulle føle det slik. Herregud, hva innbilte hun seg. Hun kunne være ganske plagsom noen ganger, kan hun ikke bare innse at jeg elsker henne over alt uansett, og at hun ikke har ødelagt noe for meg. Jeg så på henne og smilte. Hun var så søt, liten rød nese etter sutringen og et svakt smil om munnen. Jeg klemte henne hardt inntil meg. Om det var noe jeg elsket, var det å kjenne den lille uskyldige kroppen hennes mot min. 

Jeg sukket før jeg skjøv meg unna henne, vi kom virkelig til å bli forhatt. Alle bildene fra i går var over alt på tv og nett. Jeg kysset henne enda en gang på kinnet før jeg subbet ut på badet og hoppet i dusjen. 

 

Ditt synspunkt

Du så etter ham og slang deg ned på sengen. Du la hendene for øynene og sukket høyt. «fitte.» mumlet du. Justin gjorde seg ferdig i dusjen, pusset tenner og fikset seg litt før han gikk ut og kledde seg. Du fulgte ham med blikket. Han så på deg med et svakt smil og skakket på hodet, «ikke tenk på dette nå, vi skal ha det gøy!» Han bredte smilet og strakte hånden sin ut mot deg. Du nikket, sukket lavt og smilte før du tok hånden hans og han dro deg opp og inntil seg. Du fniste og kysset ham på nesen. Han gliste litt og kysset deg lenge. «vet ikke hvor mange ganger jeg trenger å si det, men jeg elsker deg så helvetes jævla mye for faen.» Du lo og slo armene dine om ham, «ditto.» sa du kort for å erte ham. Han faket et furteansikt og så trist på deg med de ubeskrivelig nydelige, perfekte øynene hans. «neida.» lo du, «jeg elsker deg mer enn noen andre kan elske en person.» sa du og kjente noen tårer presse på. Han smilte rolig og strøk deg på kinnet, «for alltid.» hvisket ham. Du nikket. «for alltid.» gjentok du, og han tørket bort den lille tåren som rant langsomt nedover kinnet ditt. 

Han tok hånden din og leide deg ut hotellrommet. Han tok romkortet ut av beholderen, og du røsket til deg vesken som lå med døren før han lukket døren. Du åpnet vesken din og han slapp kortet nedi. Du flettet fingrene deres sammen, og dere forlot hotellet. Du fiklet fram solbrillene deres da dere var kommet ut, og du plasserte Justin sine på ham. «damn, gutten min ser bra ut.» sa du og lagde til et imponert ansiktsuttrykk. Han lo litt og tok et godt tak rundt midjen din med den ene hånden og dere gikk bortover. Dere koste dere og pekte rundt, lo, spiste is, tok fanbilder og tullet dere som vanlig. 

Du ble plutselig hardt dyttet mot en butikkrute og slått i ansiktet. Du hylte og sperret opp øynene dine.

 

- hvem kan det ha vært? :o

Ti kommenterer, og ny del kommer

- Becca

5 kommentarer

Oda Jobrer

15.04.2012 kl.15:38

Mer!

Emma Nilsen

15.04.2012 kl.15:39

MER!

15.04.2012 kl.17:06

Kanskje en jente-fan av Justin?:D

16.04.2012 kl.20:24

mer!

16.04.2012 kl.20:29

MEEEEEEEERRR

Skriv en ny kommentar

justindamnbieber

justindamnbieber

16, Bergen

Hei, jeg er da en jente på snart 16 som skriver historie om Justin Bieber. ENJOY!

Kategorier

Arkiv

hits