Deg + Justin = Sant? Del 56

Du så deg rundt, «Justin?» ropte du, og snublet over noen folk idet du sjanglet bortover. Du hikket litt og lo av deg selv, du hadde ikke vært så full siden fjortisperioden din. Media kom til å ta av, og fans kom du til å få mindre av, for ikke å snakke beliebersene, de ville hate deg enda mer! «Justin?!» ropte du enda høyere denne gangen, men du kunne ikke få øye på ham. 

Du brøt sammen i gråt, han hadde gått fra deg. Hvordan kunne han?! Han var sikkert med en eller annen jente langt i kina. Justin, din forbanna mannehore, tenkte du.

«*imagine*?» hørte du plutselig og du snudde deg. Justin? Han så på deg med store øyne, «griner du? Hva har skjedd?» han måpte og klemte deg. «hvor har du vært?!» skrek du til ham, og han trakk seg unna deg og gav deg et rart blikk. «på do?» mumlet han. «MED EN JENTE?» han rynket pannen sin, «er du ikke riktig god?» og du lo, «åja, jeg trodde du hadde forlatt meg.» hikket du. Jeg vet at du ikke ville gått til en eller annen jente. Jeg stoler på deg, kompis!» Justin ristet på hodet og lo litt før han kysset deg. 

«tror vi skal gå hjem.» sa han med et rart smil. Du nikket, «jeg klarer ikke å se noe. Vil bare sove.»

 

Du og Justin vandret de mørke, fine og varme gatene på veien tilbake. «ahh, Justin, så herlig det er her!» utbrøt du og hang på armen til Justin med skoene dine i den ene hånden. Justin smilte, «det kan jeg banne på at det er!» sa han og la til en teit latter. «dubidubidubi dubi dup tup tup, ooh. youre loooove.» sang du og holdt nesten på å dytte Justin over ende. «jeg er ikke helt stødig jeg heller da, pass på!» sa han.

Du lo og lente deg enda hardere mot ham slik at dere veltet over ende med halvparten av dere i noe som lignet en busk. «haahhah, Justin!» lo du og han lo med. «faen, du er frekk.» mumlet han. Du lente deg over ham og kysset ham. Dette ville ta seg bra ut på forsidene! «Justin Bieber og *imagine* *etternavn*s fete klinerunde på bakken midt i gatene i gran-canaria sent på kveld!» 

Justin gliste og kysset deg tilbake før han reiste seg og dro deg med opp. 

 

Dere kom dere til slutt hjem og stupte i sengen, til og med for trøtte til å si god natt.

 

Du våknet neste dag av Justin sin grynting. Du fniste og gav ham et mykt kyss på kinnet før du tuslet ut på badet. Du fikk vondt av å se på deg selv. Kjolen var vridd om, håret stod til alle kanter, sminket var utover hele ansiktet ditt og munnen din smakte forferdelig. Du tok deg til hodet og prøvde å massere vekk den dunkende hodepinen, men det funket ikke. Du tok heller en hodepine tablett og skylte den ned med vann, deretter fylte du opp glasset igjen, fant fram enda en tablett og satt det på nattbordet til Justin. Du pusset tennene dine før du kledde av deg og hoppet i dusjen. Dy nynnet, smurte deg inn og barberte deg. 

Etter en herlig dusj merket du at hodepinen var borte, og du følte deg mye friskere og mer opplagt. Vel, det hadde nå sikkert en del med hodepine tablett du tok å gjøre.

Du surret håndkle ditt rundt deg og fortet deg bort til speilet for å sminke deg og fikse håret. Da det var gjort, tok du på deg en sommerlig fin outfit. 


forestill deg outfiten


«åh, våkne opp til verdens nydeligste jente på et nydelig sted!» sa Justin i det han satt seg opp i sengen. Du fniste og gikk bort og kysset ham. «der er hodepine tablett, om du trenger.» sa du og pekte, og Justin nikket før han hev i seg. Du satt deg i sengen og lente deg mot ham før du slo på tv-en. Justin gjespet, «etter denne ferien, vil jeg på en til.» Han gliste, og du lo litt, «greit for meg!» Han kysset deg på hodet, «egentlig vil jeg bare at vi to skal ha ferie for alltid.» Du smilte, det ville nemlig du også. Veldig, veldig, gjerne. 

«Vi blir her i noen dager til, så drar vi på favorittstedet mitt noen sinne,» begynte han, men du avbrøt ham før han var ferdig å snakke, «Bahamas!» sa du og lo. Han gliste og kysset deg, og du skjøv deg litt unna, «Justin, morgenånde med et overdrevent hint av alkohol.» du lo enda mer, og han himlet med øynene. Han skulle akkurat reise seg for gå ut på badet og stelle seg, men ble avbrutt av det som var på tv. Dere stivnet til begge to, og Justin hadde helt hakeslepp.

 

- hva kan de ha sett på tv? :o eheheh

Fem kommentarer, og ny del kommer.

5 kommentarer

Caroline

14.04.2012 kl.12:32

Meeer!:)

Emma

14.04.2012 kl.17:05

mer =))

sandra

14.04.2012 kl.17:40

meeeeer!

14.04.2012 kl.21:37

Eg vil ha meir

14.04.2012 kl.23:38

meeer!! :D

Skriv en ny kommentar

justindamnbieber

justindamnbieber

16, Bergen

Hei, jeg er da en jente på snart 16 som skriver historie om Justin Bieber. ENJOY!

Kategorier

Arkiv

hits