Deg + Justin = Sant? Del 55

Dere lukket døren etter henne og Justin la armene sine om deg, «jenten min.» sa han og kysset deg enda en gang, du fniste litt. «så jeg gjør deg så lykkelig?» Du nikket og strøk ham over nakken. «elsker deg.» sa han. «elsker deg og.» hvisket du.
«Baby, solen begynner å gå ned og vi er i gran canaria, tenker du det samme som meg?» spurte Justin med et lurt smil og du gliste stort, «party tiiime!»

Dere skiftet fort til noe passende å ha på dere, og du krøllet det lange håret ditt og sminket deg. En lett utgave av smokey-eyes som så litt mer naturlig ut, en rosa gjennomsiktig gloss på leppene, solpudder, litt rosa shimmer i kinnene, en passe mengde med maskara og en fin buet linje med dipliner på øyelokket.forestill deg antrekket

Justin bet seg i leppen da du kom ut fra badet, «damn.» kom det fra ham og du dyttet lekent til ham i armen.

Du gikk foran ham og han prøvde å trekke kjolen din litt ned. «Justin, hva faen er det du driver med?» spurte du og la til en liten latter, «det er mitt kjøtt, bare jeg får se.» Du lo enda mer, «Justin, da!» lo du og han flirte. Han la armen sin rundt midjen din og dere gikk.


Dere spradet bortover de nydelige gatene og stoppet opp for å se på solnedgangen, «nydelig.» mumlet du. Justin strøk deg på kinnet og kysset deg. Etter en liten stund bestemte dere dere for å gå videre. Himmelen var mørk og stjernene skinte. Gatelyktene lyste rolig, og luften var varm men frisk.
Justin holdt hånden din og dere gikk rundt for å finne et utested. Dere hørte plutselig høy musikk og masse latter. Dere gikk mot lyden og fikk øye på noe som virket som et utrolig bra sted. Folk som danset, stor bar. Masse glade folk. Du nikket mot Justin, «her.» mumlet du, og dere gikk inn. Vaktene stoppet dere, og Justin viste leg. Han så på deg en liten stund. «jeg glemt leg.» løy du og han smilte, «unnskyld meg, jeg hadde helt glemt meg. Dere er jo Justin Bieber og *imagine*!» sa han høylytt og folk snudde seg mot dere. Du trakk på skuldrene, «det er oss?» Vakten blunket, «jeg er klar over alderen din, men skit i, kos dere!» sa han med et smil, og dere gikk inn.

Folk stirret på dere og snakket, mens noen kom bort. Jenter hang rundt ham og lurte på autografen. «signer puppen min, Justin!» ropte en jente, og du kjente sinnet ditt boble. Han så på deg og smilte, «vent litt.» sa han og signerte armene til jentene. «åh, *imagine* *etternavn*!» Jeg er liksom din største fan!» sa en jente som virket litt for ung til å være her. Du smilte, «vel, takk.» Hun tok fatt i armen din, «wow, det er ekte!» sa hun med tårevåte øyner. Du lo litt og gav henne en klem. Du signerte autografen din og fikk tatt et bilde med henne før du fortet deg bort til Justin.


Justin tok et tak rundt deg, «vær med på fanbilder!» sa han og fikk overtalt deg.
Dere tok et par bilder før dere kom dere bort fra folkemengden. Dere bestilte dere noe og drikke i baren.


Fyren som serverte dere gav dere et lurt smil, og du ble litt skeptisk til drinken din. Justin dultet i deg og du tok glasset og hev nedpå. «i helvette!» utbrøt du, og fyren i baren lo. Justin lo han også og du dyttet svakt til ham. Bare denne drinken gjorde deg ganske så brisen. Dere bestilte litt mer og du merket at Justin var full.


Du lo av ham og reiste deg. «oj, faen, jeg er visst full jeg også?» mumlet du. Han lo. Dere sjanglet ut på dansegulvet, og tenkte ikke over at dette ville komme ut i offentlighet. Noe som «Justin Bieber og kjæresten *imagine* *etternavn* full på nattklubb med 18-års grense!» eller «*imagine* *etternavn* sniker seg inn på 18-årsgrense klubb og drikker seg full med kjæresten Justin Bieber!» Jeg stakk rumpen min opp mot skrittet til Justin. Jeg lo og Justin tok et godt tak rundt hoftene mine, og jeg danset det jeg pleide å kalle puledans før jeg begynte å feste. Så et av alternativene til overskrifter i magasiner kunne vel også være, «Justin Bieber og *imagine* *etternavn* danser dirty på nattklubb i fylla!» Neida, det tenkte vi ikke på.


Etter en liten stund med dansing, satt vi oss i baren igjen. «Å, nei, dere!» sa bartenderen, «dere har nok fått nok!» sa han og du hevde øyenbrynet ditt. «jaja, Justin! Kom her!» sa du men han hadde allerede forlatt baren. Ikke bare baren, men deg.


Du så deg rundt, «Justin?» ropte du, og snublet over noen folk idet du sjanglet bortover. Du hikket litt og lo av deg selv, du hadde ikke vært så full siden fjortisperioden din. Media kom til å ta av, og fans kom du til å få mindre av, for ikke å snakke beliebersene, de ville hate deg enda mer! «Justin?!» ropte du enda høyere denne gangen, men du kunne ikke få øye på ham.
Du brøt sammen i gråt, han hadde gått fra deg. Hvordan kunne han?! Han var sikkert med en eller annen jente langt i kina. Justin, din forbanna mannehore, tenkte du.

 

- hvor kan Justin ha tatt veien? :o

Fem kommentarer, og ny del kommer

- Becca

5 kommentarer

13.04.2012 kl.03:05

Hahahaha!!:D Jeg tror han har dratt på do!:D

13.04.2012 kl.08:02

mer!

Victoria

13.04.2012 kl.11:18

Mereee

Thea

13.04.2012 kl.15:18

Meeeeeeeeeeeeer!!

13.04.2012 kl.22:10

mer

Skriv en ny kommentar

justindamnbieber

justindamnbieber

16, Bergen

Hei, jeg er da en jente på snart 16 som skriver historie om Justin Bieber. ENJOY!

Kategorier

Arkiv

hits