Deg + Justin = Sant? Del 54

Jeg som trodde jeg var tilbake. Uff, haha, pc'n min klikket helt, og jeg måtte få pappa til å fikse den, men NÅ, er jeg forhåpentligvis tilbake.

_________________________________________________________________________________________________________________

 

Dere hadde kommet tilbake til sommerhuset og satt dere til rette foran tv?n, «åh, dette er fantastisk.» mumlet du. «hva da?» spurte han smilende, «å tilbringe tid med deg på et sted som dette.» sa du, og Justin lente seg fram for å kysse deg. Du gliste og kysset tilbake. Det utviklet seg til noe mer ? og noe mer. Justin strøk deg over den nakne kroppen din og kysset deg intenst. Du klamret deg fast til ham og gav fra deg små stønn da han bevegde seg inn i deg. «*imagine* *etternavn* ble gravid og tok abort, Justin Bieber som var faren til det aborterte barnet var helt med på det. Barnet var kommet langt?» hørte dere fra tv-en og du satt deg opp, «hva?» gispet du.

Dere hadde lenge sittet og grublet på hva dere skulle si, helt til det dere fryktet, skjedde. «jeg er der om to minutter.» sa en Pattie med en streng stemme idet Justin svarte telefonen. Justin stivnet til og la telefonen fra seg. «vi har to minutter på oss.» sa han og du spratt opp. Du samlet klærne deres og kastet Justin sitt til ham, «helvette.» mumlet du og trakket nedi klærne dine igjen. Pattie stormet inn døren akkurat da du hadde fått på deg kjolen. Justin stod fortsatt i bar overkropp. Pattie så strengt på ham og han dro på seg t-skjorten.
«Når skal dere to få nok sex?» brølte hun mot dere, og du gav henne et rart blikk.


Justin sitt synspunkt:
Jeg svettet i håndflatene, hun kom til å slakte oss, grille oss og så spise oss. Jeg prøvde kjapt å finne på noe å si, «mamma, det er ikke som du tror, og vi har alltid brukt prevensjon.» sa jeg protesterende og *imagine* nikket overbevisende. «Jeg hadde bare ikke fått trent og jeg hadde spist litt mye søppelmat, og siden jeg har en tendens til å ikke legge så mye på meg, danner det seg heller en bollemage.» hørte jeg *imagine* forklare. Hun var god til dette. Mamma så skeptisk på oss. «hvordan kom du deg hit så fort uansett, mamma?» spurte jeg. «vel, jeg var jo på ferie selv, bare en halv time med fly herifra.» sa hun og skulte mot oss. Jeg nikket og satt meg ned. «dere må være forsiktige.» sa hun og pekte. *imagine* smilte, «selvsagt, Pattie.»

 

Ditt synspunkt
Pattie smilte litt, «jeg ble skikkelig redd her.» Hun begynte å le, og du lo med henne. «Pattie, vil du ha litt te, kanskje?» spurte du med et smil og hun nikket. Justin og Pattie satt seg ned for å snakke, og du gikk ut og lagde te imens. Du luktet på de forskjellige krukkene med te-pulver i, og falt pladask for jordbær-teen. Du satt på varmt vann og begynte å lage i stand teen. Du nynnet for deg selv og helte oppi koppene. «sukker?» ropte du, og Pattie takket nei. Du helte oppi litt sukker til deg selv og en god del til Justin, du visste at det var det Justin ville, du trengte ikke å spørre en gang, du kjente ham såpass. Jo mer usunt, jo bedre.


Du kom smilende ut til dem med te i hendene. «versogod.» sa du muntert og serverte dem. Justin kysset deg på kinnet du du lente deg ned og du fniste. Pattie smilte, «*imagine*, du virker så veldig lykkelig, og det er jeg glad for. Du har vært igjennom så mye.» sa hun og smilte medfølende til deg og strøk deg over håndleddet ditt dekket med arr. «Jeg er så glad for at du ikke gjorde noe mer etter foreldrene dine sin død.» Du satt deg ned og tok en slurk av teen din, «vel.» begynte du og la hånden din på låret til Justin, «det skyldes han her.» sa du og lente hodet ditt mot skulderen hans, «han gjør meg så lykkelig, og får meg til å glemme og all smerte jeg noen gang har opplevd.» Pattie smilte stort, «aww..» mumlet hun og la hendene sine på dere, «vel, jeg bør komme meg tilbake, jeg vil ikke avbryte ferien deres.» sa hun. Justin kysset deg og smilte til deg før han reiste seg og fulgte Pattie til døren. Du gikk etter dem, og Pattie gav dere hver sin stor klem. «pass dere for media nå, da.» sa hun og blunket. «Mamma, skal du ha skyss til flyplassen?» spurte Justin, «å, nei, jeg har leiebil, jeg.» sa hun med et smil og gikk.


Dere lukket døren etter henne og Justin la armene sine om deg, «jenten min.» sa han og kysset deg enda en gang, du fniste litt. «så jeg gjør deg så lykkelig?» Du nikket og strøk ham over nakken. «elsker deg.» sa han. «elsker deg og.» hvisket du.
«Baby, solen begynner å gå ned og vi er i gran canaria, tenker du det samme som meg?» spurte Justin med et lurt smil og du gliste stort, «party tiiime!»

- flask! mer? :D

Fem kommentarer, og ny del kommer.

- Becca

5 kommentarer

11.04.2012 kl.23:48

meeeeeeeeeeeeeeer

Camilla

12.04.2012 kl.10:23

mmmmmmmmmmmmmmeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrr

12.04.2012 kl.12:23

Mer!

12.04.2012 kl.14:40

Meeeeeeer!:D

sandra

12.04.2012 kl.15:23

meeeer!! :D

Skriv en ny kommentar

justindamnbieber

justindamnbieber

16, Bergen

Hei, jeg er da en jente på snart 16 som skriver historie om Justin Bieber. ENJOY!

Kategorier

Arkiv

hits