Deg + Justin = Sant? Del 53

Nettet er endelig stabilt og blogg.no funker helt fint, nå er jeg tilbake!

____________________________________________________________

Da flyet hadde parkert reiste du deg og gikk mot utgangen. Justin kom etter deg, og du snudde deg mot ham. «da er det på tide og kose seg mer enn noen sinne.» sa du i et stort glis og Justin flirte litt, «hell yea.» sa han og kysset deg.

Da dere gikk ut av flyet, måtte livvaktene skjerme for dere igjen, og dere løp bort til bilden som stod og ventet. Dere satt dere i baksetet, og Justin lente seg over deg og kysset deg. Du fniste og kysset tilbake. Det utviklet seg til klining, og dere satt og koste til dere var framme. «åh, nydelig!» sa du når dere sto framfor huset. Det var så stort og fint, og ? åh?.

Justin smilte og førte deg inn i huset. Du så deg rundt, «Jeg elsker det!» sa du og kysset Justin.

Du merket hvor varmt det var, så du skiftet antrekk, og dro med deg Justin ut. «kom igjen, Justin, vi tar oss en tur på stranden!» sa du ivrig. «okei, den er grei!» sa han og lo litt.


antrekket

Justins synspunkt;

Jeg elsket å se henne glad og lykkelig, det var virkelig det beste jeg kunne oppleve. 

Jeg tok hånden hennes og kysset skulderen hennes, «du er så vakker.» hvisket jeg, og jeg så et stort fint smil om munnen hennes. Hun kysset meg og jeg kysset henne tilbake. Det beste jeg visste var å kysse henne, holde hånden hennes, holde rundt henne, kose med henne, se på henne, ligge i sengen med henne, klemme henne mens hun var naken. Alt jeg tenkte på var jenten min. Jeg elsket henne mer enn jeg noen sinne trodde jeg kunne elske en person. 

Vi hadde ankommet stranden, og hun kledde av seg det hun hadde utenpå bikinien. Jeg studerte den perfekte solbrune kroppen hennes, det kriblet i magen og jeg smilte for meg selv. Vi fant liggestolene våres, og jeg kledde av meg t-skjorten, og la meg ned i solstolen ved siden av *imagine* sin. Hun la handen sin over min og smilte til meg. Jeg kysset hånden hennes og hun fniste på den søte måten sin. 

Selv om vi hadde vært sammen en god stund, var følte jeg meg helt nyforelsket, og jeg fikk alltid sommerfugler av henne.

 

Ditt synspunkt

Han var så søt, perfekt og sexy at det ikke kunne beskrives en gang. Du la deg skikkelig til rette og lukket øynene. «tanningtime.» mumlet du. Justin smilte og lukket sine egne øyner.

 

Etter en liten stund med soling, reiste Justin seg. «kom igjen, vi bader, da.» sa han og gliste. Du himlet med øynene og reiste deg. «greit?» sa du, «men da er det førstemann uti!» sa du og løp mot bølgene. Før du visste ordet av det løftet Justin deg opp og løp uti. Han slapp deg ned og smilte barnslig til deg. «synd, det.» Du dultet i ham. «det er juks!» Han lo, «okei, i don?t care!» Du fniste og la armene dine om nakken på ham. Du kysset ham, og han kysset deg tilbake. Dere ignorerte paparazziene som fotograferte dere. Heldigvis var det ikke mange. 

Dere lekte dere rundt uti vannet før dere gikk tilbake for å sole dere igjen. Du tok hånden hans på vei inn. Før du fikk lagt deg ned igjen, ble du stoppet av Justin, «kan vi ikke gå og kjøpe is eller noe?» spurte han og smilte. Du nikket, «ja!» sa du og dere trakket nedi flipfloppene deres før dere gikk mot gaten. «i badetøy?» spurte du fortumlet. «det er jo drittvarmt her, så hvorfor ikke?» spurte han med et smil. Du lo litt, «greit, men klærne våres?» spurte du og snudde deg, men han dro deg videre. «blir noen heldige fans det, da. Eller noen som blir rik på å selge dem. Du lo, «greit, greit.» 

Dere spradet gatene hånd i hånd, og kjøpte dere is fra en is kiosk. Dere tittet i noen butikker og dere kjøpte dere noen småting. Folk så rart på dere i og med at dere kun var iført badetøy. Du kjøpte deg en oversize t-skjorte til å trekke utenpå, og Justin lo. «det er en gutte t-skjorte.» sa han, «du kan få den etterpå.» sa du og gliste. Han lo enda litt mer, «jaja, okei.» sa han og kjøpte seg en eller annen singlett selv til å ha til badebuksen mens dere gikk ute.

Dere gikk rundt som noen turtelduer og gav kysset med hvert hjørne dere gikk forbi.

Du fikk shoppet en god del, og gikk og drasset på flere poser. Det var tungt, så Justin hjalp deg. «Jeg elsker deg.» sa du og han himlet med øynene, «klarer du ikke å bære noe selv?» Du lo, «takk, vennen.» Han ristet på hodet og tok enda en av bæreposene dine. «du vet at media kommer til å skrive masse drit om deg, nå.» han flirte litt, og du stoppet litt opp. «faen?» mumlet du og tok alle posene selv. Du holdt på å gå i bakken, men slet de med deg. Justin lo, «nei, serr.» han tok tilbake posene og du gjemte deg for kameraene. 

Dere smatt inn på en liten koselig cafe og bestilte dere noe å drikke, «la oss gå hjemover, da.» mumlet du og han smilte, «vi gjør det.» 

 

Dere hadde kommet tilbake til sommerhuset og satt dere til rette foran tv?n, «åh, dette er fantastisk.» mumlet du. «hva da?» spurte han smilende, «å tilbringe tid med deg på et sted som dette.» sa du, og Justin lente seg fram for å kysse deg. Du gliste og kysset tilbake. Det utviklet seg til noe mer ? og noe mer. Justin strøk deg over den nakne kroppen din og kysset deg intenst. Du klamret deg fast til ham og gav fra deg små stønn da han bevegde seg inn i deg. «*imagine* *etternavn* ble gravid og tok abort, Justin Bieber som var faren til det aborterte barnet var helt med på det. Barnet var kommet langt?» hørte dere fra tv-en og du satt deg opp, «hva?» gispet du. 

 

- ohouuh

Ti kommentarer, og ny del kommer

- Becca

10 kommentarer

caroline

08.04.2012 kl.22:07

meer!:)

sandra

08.04.2012 kl.22:14

å gaad!! har legen sakt det til media? meeer!!

08.04.2012 kl.22:58

mer!

09.04.2012 kl.00:02

Meeer!:D Håper det ikke er Penny som har sagt det...:(((

victoria

09.04.2012 kl.00:25

meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

09.04.2012 kl.01:02

meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

solveig

09.04.2012 kl.02:22

Meeer

09.04.2012 kl.13:35

mer :DDDDDDDDDDDD

10.04.2012 kl.16:10

åå, shit, spennende !! meer!

Camilla

10.04.2012 kl.17:46

OMG MERR

Skriv en ny kommentar

justindamnbieber

justindamnbieber

16, Bergen

Hei, jeg er da en jente på snart 16 som skriver historie om Justin Bieber. ENJOY!

Kategorier

Arkiv

hits