Deg + Justin = Sant? Del 51

«ALT DU HAR OG KOMME MED ER NEGATIVT!» brølte han, «du er ikke noe mer enn en masakjerring! Jeg støtter deg hele tiden og er alltid snill mot deg, men du skal bare frekke deg så jævlig! Og, greit, vi drar til Gran Canaria!» ropte han irritert mot deg, og du ble stum. Det var sant det han sa. Du var ikke annet enn en negativ masakjerring.

Du sank sammen på gulvet i gråt. «unnskyld, Justin? du hater meg sikkert over alt.» pep du. Justin sukket og satt seg ned framfor deg, «*imagine*?» sa han lavt, og du hulket. «du fortjener mye bedre enn meg Justin!» hulket du og han løftet hodet ditt og så deg i øynene. «gi deg.» sa han strengt og tørket tårene som gang på gang rant nedover kinnene dine. «det er sant, jeg er så jævlig frekk med deg, og du er bare snill, Justin!» gren du og han klemte deg, «nei, det var ikke meningen at det skulle komme ut slik. Jeg vet du har det vanskelig på grunn av ungen?» sa han og la til et sukk. Du gren på brystkassen hans og han presset deg inntil seg. «vi trenger ferie nå. Vi trenger å ha det gøy og slappe av.» sa han og du klemte han tilbake. «elsker deg.» snufset du. Han trakk seg litt unna, smilte, og kysset deg forsiktig. «elsker deg og, jenten min.» sa han rolig og du kysset ham tilbake. Du begynte å le litt, «jeg skjønner ikke hva du ser i meg. Her sitter jeg full i tårer, null sminke, din t-skjorte, bustete hår i en dott på hodet.» Han smilte, «det er da du er vakrest. Ikke når du gråter, for det er det verste jeg vet. Men når du er helt naturlig.» sa han og kysset deg på kinnet. Du smilte, for du visste at han mente det, men du kunne likevel ikke forstå det.

«Jeg vil også dra til Gran Canaria, egentlig.» sa Justin og bet seg i leppen. «hva? Det er bare noe du sier, din dust.» sa du og dultet i ham. «nei, jeg mener det. Jeg bare kom med andre forslag, for å se om du fortsatt skulle være like egoistisk som alltid.» sa han i et flir, og du slo til ham mellom hardt i armen, «fy faen, Justin. Så jævla frekk.» sa du og faket et furtefjes. Han lo bare, og dere satt dere med pc?n for å sjekke etter hotell. Dere fant et dere virkelig likte, og sa dere enig om å bo der. «det minner meg om noe.» sa Justin og flirte, «hva?» sa du, «siden vi først er på pc.» han lo, og du holdt deg for øynene, «nei, det er bare drittflaut.» sa du og dyttet i ham. Han googlet dere, og det første som kom opp var sex-bildene. «nei! Seriøst!» skrek du og lo. Han trykket seg innpå. «*imagineeee*» sa han ertende og holdt pc?n framfor deg. Du satt deg opp og så på han. «ikke morsomt.» sa du og la armene i kors. «jo, jeg syntes det er litt morsomt» sa han, og du satt deg på fanget hans, ansikt mot ansikt. «dette minner meg om en ting da.» sa du og bet deg i leppen, og Justin gliste. Du dyttet ham lekent og forsiktig nedpå madrassen og kysset ham. Han la hendene sine på rumpen din, før han ivrig dro av deg t-skjorten. Du hadde ingenting under, noe som du mente var veldig urettferdig. Han skiftet stilling, slik at han lå over deg, og begynte å kysse deg nedover halsen. Du åpnet buksesmekken hans, og kjente du allerede var kåt. Han kysset deg et stykke nedover brystene, og til slutt var begge helt avkledde. 

 

Han la seg utmattet ned ved siden av deg, og du strøk fingrene dine over brystkassen hans. «du er flink.» hvisket du og gliste. Han lo litt og snudde seg mot deg for å kysse deg. Du fniste teit og presset deg inntil ham og kysset ham tilbake kysset. 

«Cielos!» kom det fra en overrasket og irritert Penelope. Dere dro dynen over dere og du sank sammen i rødme. Justin holdt rundt deg og lo, «sorry.» sa han, og Penelope ristet på hodet. «best dere brukte prevensjon denne gangen!» sa hun og pekte på Justin før hun forlot rommet. «jeg går på p-piller!» ropte du etter henne, og du hørte bare lav mumling mens hun gikk. Dere brøt ut i latter, «faen, så flaut!» sa du og han nikket. 

- det ble ikke tid til bilder. hva skjer next?
Fem kommentarer, og ny del kommer
- Becca

7 kommentarer

05.apr.2012 kl.14:48

Meer

sandra

05.apr.2012 kl.15:52

meeeer!!

saralovebieberstories!!

05.apr.2012 kl.16:08

MEER!!

LOVEUJB!!

05.apr.2012 kl.16:29

meer!! :D

khadija

05.apr.2012 kl.17:10

meeeeeer

05.apr.2012 kl.17:31

meeir!

05.apr.2012 kl.17:53

mereeeeeeeeeee! DRIT BRA

Skriv en ny kommentar

justindamnbieber

justindamnbieber

16, Bergen

Hei, jeg er da en jente på snart 16 som skriver historie om Justin Bieber. ENJOY!

Kategorier

Arkiv

hits