Deg + Justin = Sant? Del 50

«du ville jo bli ung far.» mumlet du. «ja, men jeg er likevel ikke klar. Og du er i hvert fall ikke klar til å bli mor, du som be 16 i år.» sa han en smule irritert. Du sukket, og pusten din skalv. Du holdt tabletten framfor deg, og Justin presset deg inntil seg. «du klarer det.» hvisket han. Du tvang i deg tabletten og brøt ut i hy hulk da du hadde svelget den. Justin tørket et par tårer selv. «hadebra, Natasha.» hulket du, og Justin holdt fortsatt rundt deg.

Neste dag, var det vanskeligere for deg å stå opp, du ville rett og slett ikke, og Justin måtte nesten dra de ut av sengen. Du var sår på øynene, siden du hadde grått hele natten. Du subbet opp og hadde på deg en av Justin sine t-skjorter. Den rakk deg til langt ned på lårene. Du strammet på dotten du hadde satt håret ditt opp i og sukket. Du rotet fram iphonen din og sjekket klokken, «skal gå og abortere om en halv time.» sa du og følte kulde sige ut sammen med ordene. Justin klemte deg og kysset deg på hodet, «det skal gå fint.» sa han. Dere gikk ned og spiste hver sin skive som Penelope hadde laget i stand før dere gikk på badet og pusset tenner. 

Da dere var ferdig med det løp dere mot helsestasjonen og smøg inn. Damen tok deg med inn på et rom, og Justin måtte vente utenfor. 

«nå kommer flommen!» sa damen og du bet seg i leppen. 

 

Justin reiste seg idet du kom ut fra rommet. Du var knust, og han så det på deg. Han klemte deg hardt og kysset deg. «hvordan går det?» spurte han. «helt jævlig. Jeg så henne. Hun var så liten? ungen vår. Hun skal hun dø.» du hulket og han holdt hardere rundt deg. 

Dere gikk ulykkelige hjem hånd i hånd, og Penelope lurte på hva det var for noe, siden dere hadde vært så triste de siste dagene. Du så på Justin. «hun sier det ikke til noen.» sa dulavt, og han sa seg enig i å fortelle henne det. Penelope skrek ut spanske banneord. «kondomer! P-piller, p-sprøyter! Er det så vanskelig? Spurte hun og sukket. «unnskyld, da.» mumlet du, og tørket vekk noen tårer. «du aner ikke hvor vanskelig det er.» sa du og Justin tok hånden din. Penelope tok seg til pannen, «beklager, snuskelusk.» sa hun på en mer rolig måte, og kom heller bort og klemte deg. «dere trenger en ferie.» sa hun, og dere rettet blikkene deres mot hverandre. «dere har vært igjennom så mye i det siste. Dere fortjener og slappe av skikkelig. Bare dere to.» sa hun og smilte. Justin nikket, «sant.» sa han, og dere begynte å diskutere feriested. 

«Nei, GRAN CANARIA FOR FAEN!» brølte du mot ham da dere hadde stått i evigheter og kranglet om hvor dere skulle reise. Justin så på deg og ristet stille på hodet før han gikk ut på badet og slang døren igjen etter seg. «HVA JUSTIN?» brølte du og sparket i døren. Han svarte ikke, og du prøvde å dra den opp. Han hadde låst. «bare ikke gidd å snakke til meg.» mumlet han. «hva faaaaaen?» skrek du og kastet deg mot døren. «åpne!» sa du og han låste opp døren. Han stod rett framfor deg og så ned på deg. «hva?» mumlet han. «kan du snakke skikkelig?» freste du og han skubbet seg forbi deg. «Justin Drew Bieber, ikke gå fra meg!» ropte du. «ALT DU HAR OG KOMME MED ER NEGATIVT!» brølte han, «du er ikke noe mer enn en masakjerring! Jeg støtter deg hele tiden og er alltid snill mot deg, men du skal bare frekke deg så jævlig! Og, greit, vi drar til Gran Canaria!» ropte han irritert mot deg, og du ble stum. Det var sant det han sa. Du var ikke annet enn en negativ masakjerring.

 

- hva tror du skjer videre?

ps, det hadde ikke blitt noe gøyt om de hadde fått unge. null festing, null sex, bare grining og stress

 

Ti kommentarer, og ny del kommer

- Becca

6 kommentarer

05.apr.2012 kl.01:09

Meeeeer!:D Du har vert flink idag!<3 -storyjustindb.blogg.no

05.apr.2012 kl.11:20

meer!!

05.apr.2012 kl.11:24

meerrrrrrrrrrrrrr

khadija

05.apr.2012 kl.11:47

MER

sandra

05.apr.2012 kl.11:48

meeer!!

05.apr.2012 kl.13:10

mer

Skriv en ny kommentar

justindamnbieber

justindamnbieber

16, Bergen

Hei, jeg er da en jente på snart 16 som skriver historie om Justin Bieber. ENJOY!

Kategorier

Arkiv

hits