Deg + Justin = Sant? Del 43

Dere bestemte dere for å ta dere en tur på stranden alle sammen, det var noe dere virkelig elsket å gjøre, så dere gikk. Ingen hadde egentlig badetøy på dere, men det brydde dere ikke så mye. 

Da dere hadde ankommet strandet, sluttet all latteren og smilene forsvant. Dere så noe dere virkelig ikke hadde forventet å se. «fyyy faen.» mumlet du.


Clair og Jason

«Clair!» brølte du og gikk strengt mot henne, «KOM DEG VEKK FRA HAM!» Clair snudde seg brått og holdt seg for de nakne brystene. Jason sperret opp øynene sine da han fikk øye på deg. Han slang toppen til Clair bort til henne og hun tredde deg på seg. «Hva gjør dere her?!» spurte hun forskrekket og speidet over de andre med blikket sitt. Du røsket henne til deg, «hva er det du driver med?» hylte du, «han er ikke bra for deg! Han er en uto drittunge!» Clair reiste seg, «han er ingen drittunge, han er 22 år!» hylte hun, «ja, og du ble nettopp 16! Skjerp deg, han er en jævla taper!» Jason reiste seg, «unnskyld for at jeg elsker henne, virkelig!» brølte han, og Clair stilte seg inntil ham og la den ene armen om han, «vi er sammen igjen, *imagine*, og det er ingenting du kan gjøre med det.» Justin og de andre løp mot dere, «Jason, du vet bedre, hold deg unna henne, du kommer alltid til å være en player!» Jason ristet på hodet, «nei! Jeg elsker Clair, og ingenting kan holde meg unna henne!» Clair kysset ham, «jeg tilgav ham. Han fylte hele stranden med roser, kjøpte diamantøredobber til meg, skrev en rapp til meg, skrek ut at han elsket meg, og forklarte hvor mye han angret og hvor mye han trengte meg. Jeg vet at han aldri komme til å gjøre noe slikt mot meg igjen, for jeg skjønte hvor ulykkelig han var uten meg. Det kan ikke beskrives en gang!» forklarte Clair og du myknet litt. «han lyver sikkert?» mumlet du. «Nei, jeg gjør ikke det! Det er du som ikke forstår noe!» sa Jason irritert. Justin sukket, «jeg tror ham.» sa han og du snudde deg mot ham, «seriøst?» Justin nikket, «jeg har kjent ham i årevis, jeg kjenner ham godt. Jeg ser på ham hvor mye han elsker henne og hvor mye han angrer. Han kommer ikke til å gjøre det igjen.» du snudde deg mot dem igjen, «elsker du ham virkelig så mye, Clair?» sa du og hun smilte, «Ja, det gjør jeg, og han gjør meg lykkelig!» du klemte henne, «så unnskyld. Du vet hvor mye jeg elsker deg og jeg vil bare det beste for deg.» sa du lavt og hun klemte deg hardt tilbake. Du så på Jason og han smilte til deg og strakte fram hånden. Du så på den en liten stund før du tok imot håndtrykket. «vi pleide å være gode venner, og jeg vil ikke at det skal stoppe.» sa han, og du gav ham en vennskapelig klem. 

Justin dro av seg skjorten, «kom igjen!» sa han og pekte på vannet. Dere lo og trakket utav klærne deres. Det skulle bades.

Jessica og Nick var først uti, og stod og kysset som vanlig.


Nick og Jessica

Du gav Justin et strengt blikk da du så at han sjekket ut rumpen til Jessica, og han så bort. «Justin.» sa du bestemt og knipset med fingrene dine. Han gikk forsiktig bort til deg og du dro ham unna de andre. «hva faen var det?» spurte du, og han flirte. «slapp av, jeg kastet bare et blikk.» Du la armene i kors, «og hvorfor det? Har du det ikke bra nok med å se på min rumpe, må du se på alle andre sin?» han la armene sine om deg, «Jeg bare sammenlignet rumpen hennes med din.» Du sukket, «og hva kom du fram til?» Han gliste, «at din er myyyye finere og helt perfekt. Du er perfekt.» sa han på teit og barnslig måte. «spar meg. Hvorfor trenger du å sammenligne rumpen min med andre sin? For å vite at min er bra nok? Du skal elske meg for den jeg er.» sa du irritert. «Hør her, *imagine*, jeg elsker deg for akkurat den du er. Og i mine øyne er du så perfekt som man kan få blitt, og det er du nok i mange fler sine øyne. Jeg driver ikke og sjekker ut andre jenter, og det vet du. Du er den eneste jeg liker å se på.» Du fniste, «greit, det skal få gå for denne gang.» mumlet du, og han kysset deg.


«kom igjen, vi sosialiserer oss litt.» sa han i et flir og dro deg med bort til resten. 

 

Justin kilte deg og løftet deg opp fra vannet. «lava, du kan ikke røre vannet!» ropte han, og du brøt ut i latter, «herregud, du er så barnslig!»


Han slapp deg ned og kysset deg lenge, og dere gikk mot stranden igjen. Du sparket litt i sanden og idet du løftet blikket ditt trakk du deg noen centimeter tilbake og tok armen til Justin. Du formet ansiktsuttrykket ditt til det mest bitchye du kunne forme og studerte henne. «horefaen.» mumlet du.

 

- hvem kan det væære?

Fem kommentarer, og ny del kommer

- Becca

7 kommentarer

justinbieber

03.apr.2012 kl.19:36

more !! <3

justinbieberloveeee

03.apr.2012 kl.19:37

mer!

justinbieberlivemylife

03.apr.2012 kl.19:37

meir!!

justindamnbieber fan

03.apr.2012 kl.19:38

åå, du er døds flink!

boyfriendjustin? <3

03.apr.2012 kl.19:39

mere, mere, mere!!

Kan du skrive mer om dagen?

digger historien <3

03.apr.2012 kl.19:47

mer :D

03.apr.2012 kl.20:25

Mer

Skriv en ny kommentar

justindamnbieber

justindamnbieber

16, Bergen

Hei, jeg er da en jente på snart 16 som skriver historie om Justin Bieber. ENJOY!

Kategorier

Arkiv

hits