Deg + Justin = Sant? Del 40

Dere skal få to deler i ett innlegg.

«faen, det husker jeg alt for godt!» presset Clair fram mellom all latteren etter en god stund med shopping. «ååhhh, jeg dør!» sa du, og dere lo i minst ti minutter til. Dere hadde hendene fulle av handleposer. Dere smatt inn på starbucks i og bestilte dere det dere alltid gjorde. Clair fortalte deg alt og felte flere tårer. Dere måtte gå ut på badet slik at hun kunne gråte seg ferdig, og dere tørket tårene hennes. Du klemte henne godt inntil deg, «det skal gå bra, Clair!» sa du oppmuntrende og fant fram sminken fra vesken din. «her, vi fikser deg litt, så stikker vi hjem til meg!» Clair nikket og smilte til deg, og dere gikk derifra. «hvorfor ville han uansett vært utro mot deg? Herregud, jævla taper.» sa du irritert.

 

Dere hadde gått et lite stykke da du fikk øye på det du minst forventet å se, og du kjente sinnet boble i deg.

 

Dere hadde gått et lite stykke da du fikk øye på det du minst forventet å se, og du kjente sinnet boble i deg. Clair brøt ut i gråt, og du kastet fra deg vesken før du stormet mot ham. «DIN JÆVLA FALSKE HOMOFAEN!» brølte du mot ham, og Jason rygget. «oj, hva faen..?» mumlet han. Du skubbet han enda et stykke bakover. «hva? Skal du ikke ta dette som en mann? Din jævla player! Skal du bare stå der?» Du dyttet ham enda en gang og han skubbet deg unna, «nei for faen! Jeg sloss ikke med jenter, hva faen feiler?» brølte han, og du slo til ham. «Faens pyse! I HELVETTE!» Han dyttet deg tilbake, men du så at han angret. Da du minst ventet det kom Justin løpende ut fra en butikk. «hva faen er det du tror du gjør, Jason?!» brølte han og skubbet Jason hardt bakover. «damen din klikker mongis på meg og slår til meg? Hun mener at vi skal sloss, så greit, da får vi sloss!» Justin løftet armene i været, «har du noe mellom ørene, mann? Man slår ikke jenter?!» Du gav Jason et bitchyblikk og tok armen til Justin, «hva gjør du her, Justin?» spurte du. «Jeg var liksom med Jason ? men faen aldri mer!» sa han i et irritert tonefall. «han dytter damen min! Hva faen?!» Clair stod i bakgrunnen og gren. «å, gud, nei!» hikset hun. «han var utro mot Clair!» sa du og rettet deg mot Justin. «en jævla voldelig utro faen! Skaff deg et liv!» skrek han og Jason rettet blikket sitt mot bakken. «unnskyld.» mumlet han og gikk sin vei. Justin klemte deg hardt og kysset deg, «faens homo.» sa han.

 

Dere hadde kommet hjem og laget i stand masse snop. Clair klemte deg og dere satt dere ned for å se film. Clair, Justin og du. Dere satt dere under et teppe og satt på en eller annen komedie. Dere lo og koste dere, og det var nok akkurat det Clair trengte nå. 

 

Du våknet neste dag i Justin sin seng med Clair ved siden av deg.Hun våknet og smilte til deg, «god morgen!» sa hun og satt deg opp, og det samme gjorde du. «god morgen.» du smilte bredt og det banket på døren. «kan jeg komme inn?» spurte Justin. Dere hadde på dere pysj, så dere lot ham komme inn. «*imagine*, Clair, kle dere og kom ned. Jeg har noen jeg vil dere skal treffe!» Dere så på hverandre og trakk på skuldrene. Dere gjorde dere klar og stelte dere, og da dere kom ned stod selve Penelope der og smilte det varme gode smilet hennes. Dere strålte av glede og kastet dere om halsen på henne. «Penny!» utbrøt du. Justin smilte, «vi ansatt henne, vi.» Du gav Justin et kyss, «tusen takk, Justin!» sa du.

«Nå, hvem vil ha sjokoladepannekaker?» spurte Penelope og smilte lurt, og dere koste dere med frokostbordet. Tre knuste hjerter og Justin, men vi var jo glad .. alle sammen.

 

En liten stund etter frokosten gikk Penelope og du opp på gjesterommet, hvor du sov. «Hun damen? moren til Justin..» begynte Penelope, «ja, Pattie.» sa du og smilte. «Ja, hun sa at jeg skulle få dette rommet, og at hun godtok at du og Justin sov sammen.» Du smilte stort, «åh, endelig.» 

Penelope satt seg ned på sengen og gjorde tegn til at du også skulle det. «kom her, bella!» Du satt deg ned tett inntil hun slik at hun kunne dille med håret ditt, slik hun hadde gjort på deg siden du var liten. «så jeg holdt meg isolert en stund, på grunn av ulykken til foreldrene dine. Jeg tenkte at du trengte litt tid for deg selv, og det trengte i hvert fall jeg. Jeg var så glad i de folkene? men så gikk det opp for meg at du virkelig trengte meg, men jeg fant ingen måte å kontakte deg på i og med at du var blitt kjendis. Justin kom og fant meg i stedet.» Du kjente at tårene presset på, «du er en av de viktigste personene i livet mitt, penny! Du må ikke tro at jeg trenger alenetid fra deg.» sa du og snufset. «jeg er bare så glad for at du er her nå!» 

Penelope strøk deg over håret, «å, lille gode venn. Hvordan har du det, hæ?» sa hun rolig. 

 

Del 41

Penelope satt seg ned på sengen og gjorde tegn til at du også skulle det. «kom her, bella!» Du satt deg ned tett inntil hun slik at hun kunne dille med håret ditt, slik hun hadde gjort på deg siden du var liten. «så jeg holdt meg isolert en stund, på grunn av ulykken til foreldrene dine. Jeg tenkte at du trengte litt tid for deg selv, og det trengte i hvert fall jeg. Jeg var så glad i de folkene? men så gikk det opp for meg at du virkelig trengte meg, men jeg fant ingen måte å kontakte deg på i og med at du var blitt kjendis. Justin kom og fant meg i stedet.» Du kjente at tårene presset på, «du er en av de viktigste personene i livet mitt, penny! Du må ikke tro at jeg trenger alenetid fra deg.» sa du og snufset. «jeg er bare så glad for at du er her nå!» 

Penelope strøk deg over håret, «å, lille gode venn. Hvordan har du det, hæ?» sa hun rolig.

«Jeg har det fint. I begynnelsen følte jeg meg helt tom, men Justin fyller tomheten og mer som tiden går. Clair og Jessica har også vært utrolig gode mot meg. Og nå som du er her, kan det vel ikke bli bedre? Jeg har det ikke så grusomt lengre, men jeg er fortsatt litt knust. For en del av meg er borte..» Penelope klemte godt rundt deg, «å, min lille snuppelupp! Det må være grusomt for deg. Jeg vet hvordan du har det. Jeg jobbet for dem i nesten tjue år. Med en gang de flyttet inn sammen, ansatt de meg.» hun smilte for seg selv da hun snakket. Og du begynte å gråte lavt. Penelope tok hånden din og klemte deg. «så, så, veslejenten.» sa hun. 

 

Etter en god stund bestemte der for å gå ned igjen, og Justin klemte deg da han så tårene på kinnene dine. Du klemte han tilbake, «ikke tenk på det.» hvisket du, og han strøk deg på ryggen. Du kysset ham, «elsker deg.» sa du, og han kysset deg tilbake, «elsker deg og, *imagine*.» sa han varmt, og tok deg med bort til sofaen. «Jeg skal på radiointervju nå snart.. skal du være med eller?» Du smilte og nikket, «ikke noe problem, kan Clair være med?» Han sa at det var helt greit, så du og Clair fortet dere opp for å ta på dere noe pent og sminke dere. 


ditt antrekk


Clair sitt antrekk

Da dere ankom, tok de dere godt imot, og du og Clair satt litt bortenfor og så på Justin. 

«så, Justin hvordan går det?» spurte mannen på andre siden, «bare bra, der da?» sa Justin vennlig tilbake, og litt hyggelig småprat foregikk helt til mannen spurte Justin om det du hadde ventet på.«hør, Justin, jeg skal gå rett på sak. De bildene av deg og *imagine*, hva er det for noe? Offentlig sex? To kjendiser?» Justin sukket, «kan *imagine* få komme her og sette seg med meg?» spurte han stivt, og før han fikk svare styrtet jeg bort. «Greit, hør her. Vi er elsker hverandre, Justin hadde fikset verdens mest romantiske ting for meg, han gav meg til og med en ring med J på av diamanter. Dette var vår private del av stranden, og vi har aldri sett andre folk eller paparazzier der. Vi trodde vi var trygge, men det var vi ikke. Det var ikke meningen. Vi var dumme. Okei? Disse bildene er meg og Justin som utrykker kjærlighet. Ferdig. Fornøyd?» spurte du irritert og satt deg i fanget til Justin. «rolig, jeg var bare nysgjerrig.» sa han. Justin lo litt og kysset deg på kinnet. «Jeg skammer meg ikke.» sa han, «Tvert imot, jeg håper verden vet hvor mye vi elsker hverandre nå. Det er helt naturlig å ha sex når men elsker hverandre, og strandsex er noe som ofte forekommer. Hvorfor kan ikke kjendiser gjøre det, da?» sa Justin. Du nikket deg enig, «det skal ikke gjenta seg. Det var en feil, men jeg skammer meg heller ikke.» sa du bestemt. «okei, okei. Jeg forstår.» sa mannen, og du hørte at Clair holdt på å le seg i hjel i bakgrunnen. «Kom her, du vakre brunette i bakgrunnen!» sa mannen, og Clair gikk nervøst fram og satt seg ned. Hun kremtet, «ja?» Du så strengt på henne. «Så hva syntes du om vennene dine sin skandale her forleden?» Clair begynte å le litt, «strandsex er fantastisk, romantisk og en helvettes turn on, jeg har gjort det tusen ganger, og kjenner flere som har gjort det. Hvorfor er dette en skandale? Bildene var jo ikke så detaljerte?» Du visste at Clair aldri hadde hatt sex på en strand før, og at hun bare støttet deg, selv om hun hadde hatt sex på veldig mange rare steder. Mannen lo, «jaha? Fortell meg mer.» Clair reiste seg irritert, «Jeg har hatt sex i ett basseng, i hagen, på kjøkkendisken, i skogen, på doen på et kjøpesenter og på et jævla fortau! Det er faen ikke så unormalt, folkens!» ropte hun inn i mikrofonen til hun brøt ut i gråt. Du visste at mesteparten av sexen hun snakket om var utført med Jason. Du reiste deg og klemte henne og mannen så uforståelig på dere. «nå vet hele verden hvor du har hatt sex.» hvisket du til henne, og visste du var litt usakelig. Hun lo litt og tørket tårene sine, «whatever.» mumlet hun og Justin kremtet. «Takk for oss og hadebra!» sa Justin og reiste seg, han dro dere med ut. «JÆVLA SLANGE!» skrek Clair etter ham. 

 

- haha, sinnatagger

Fem kommentarer, og ny del kommer

- Becca

6 kommentarer

03.apr.2012 kl.10:15

Mer!

Victoria

03.apr.2012 kl.12:07

Mer

solveig

03.apr.2012 kl.12:53

Meeer

03.apr.2012 kl.15:04

mer :D

03.apr.2012 kl.15:06

maomao

03.apr.2012 kl.15:11

meeeeeir!!

Skriv en ny kommentar

justindamnbieber

justindamnbieber

16, Bergen

Hei, jeg er da en jente på snart 16 som skriver historie om Justin Bieber. ENJOY!

Kategorier

Arkiv

hits