Deg + Justin = Sant? Del 37

Tankene dine ble avbrutt av at Justin kom inn på rommet, «*imagine*, ta på deg noe nydelig! Vi skal på sånn formell greie og noe rødeløper ting!» sa han og kysset deg fort på pannen før han rushet inn i klesskapet sitt. «du har en time på deg!» ropte han. «Hvaa?» spurte du forskrekket og spratt opp av sengen.

Du løp til klesskapet ditt og prøvde å finne en eller annen kjole du ikke hadde fått brukt enda. «sånn kjempeformelt?» spurte du, «mhm, så formelt som det kan få blitt, tror jeg.» svarte han, og du leitet igjennom alle kjolene som hang på stativet. Du gliste da du fikk øye på en helt nydelig, ubrukt rosa kjole. Du la den til side, og gikk ut på badet for å sminke deg og fikse håret.


forestill deg kjolen

Dere hadde kommet fram, og du smilte og vinket til alle de tusen blinkede kameraene som var rettet mot dere da dere gikk ut av limousinen. Justin holdt rundt midjen din og dere gikk forsiktig og elegant bortover den røde løperen. Du poset og smilte imens alle knipset bilder av dere. Justin kysset deg på kinnet og holdt godt rundt deg. Etter en god stund forlot dere den røde løperen og kom inn i et stort lokale fylt med kjendiser du hadde møtt før, også noen du ikke hadde møtt. Du styrtet bort til Demi Lovato da du så henne, og gav henne en god klem. Det var så rart at dere var blitt så gode venner. Før hadde du pleid å se på henne som en teit disneystjerne, men det viste seg at dere hadde mye til felles, og at begge to hadde slitt mye og drevet med selvskading. Dere snakket lenge og gikk og sippet på sjampange, selv om du var for ung til å drikke, virket det ikke som om noen brydde seg.

Justin hadde virket skikkelig nervøs hele kvelden og begynte å le en teit latter hver gang dere fikk øyenkontakt. Du lurte på hva det kunne være han tenkte sånn på?

Du hilste på noen mennesker før du gikk tilbake til Justin. «hei!» sa han og kysset deg på kinnet. Du smilte, og han sa hade til de han snakket med.

«hva er det for noe med deg i kveld?» sa du og skakket på hodet. Han flirte, «okei, kom her da!» sa han og dro deg med ut, du fikk ropt hade til Demi før dere smatt ut døren. Du lo, «hva faen?» Han bare smilte og bet seg i leppen. «lukk øynene!» sa han, og du gjorde som han sa.

«og åpne!» sa han da han hadde ført deg et lite stykke. Du åpnet øynene og lyste opp...

 

- hva kan det være han har gjort? ehe ^^

Fem kommentarer, og ny del kommer

- Becca

7 kommentarer

Silje

01.apr.2012 kl.19:26

Meeeer!!

01.apr.2012 kl.19:36

Meeeeeeeer

01.apr.2012 kl.23:00

meeeer!! sikkert gjort noe veldig koselig :D

rebelusken

01.apr.2012 kl.23:52

mer :)

02.apr.2012 kl.00:02

meeer!

02.apr.2012 kl.02:38

Seks kommentarer nå!! Kom igjen! Neste del!:D

KHADIJ

02.apr.2012 kl.12:36

7 ** kommentarer meer!

Skriv en ny kommentar

justindamnbieber

justindamnbieber

16, Bergen

Hei, jeg er da en jente på snart 16 som skriver historie om Justin Bieber. ENJOY!

Kategorier

Arkiv

hits