Deg + Justin = Sant? Del 34

Du tok hånden hans og begynte å gå, «kom, da, Alfredo!» sa du og vinket mot ham, og han småløp for å ta dere igjen. «sykt.» mumlet han, og dere nikket dere enig.

Justin så på dere og smilte, «har dere badetøy på dere?» du nikket, «naturligvis, dette er jo Miami.» Han gliste. «Da skal jeg ta dere med til mitt lille strandhjørne!» sa han oppspilt, og du smile. «jaha?» Han dro dere med seg, og dere ankom en helt nydelig del av en stor strand. Her var det ingen mennesker, og ingen paparazzier til stedet. «Elsker det!» utbrøt du og tok av deg jakken og skjørtet til du stod i en litt lag topp.

Justin så på deg og gliste .. selvsagt. Du åpnet glidelåsen frampå toppen og kastet den fra deg. Du hadde på deg en søt blomstret bikini. «aw, look at you!» sa Alfredo og smilte. Du fniste litt og tok hånden til Justin. «du er nydelig.» sa han lavt og du kysset ham på kinnet.

Du hadde planlagt å løpe uti sammen med han, men du rev deg fra ham og løp uti. «første mann uti!» sa du barnslig og lo av deg selv. Da du kjente vannet, kom Justin og løftet deg opp. «nei, jeg var først!» sa han og du fikk latteranfall. «sett meg ned!» Alfredo himlet litt med øynene og smilte.

Justin satt meg ned og kysset meg på nesen. Du fniste, «jeg var først, din tulling.» Han trakk på skuldrene, «hvis du sier det, så. Men det er teit å lyge..» sa han, men du hørte at han snakket useriøst. Du slo ham lekent på armen, «dust.» mumlet du, og han kysset deg enda en gang, men på munnen. Du la armene dine rundt nakken på ham, mens han flyttet hendene sine et godt stykke nedpå rumpen din, og kliningen var i gang.


forestill deg Justin og DEG

Dere hørte et lite kremt, og Alfredo spurte på om dere ble med på å svømme. Du brøt ut i latter, «svøm dere, gutter. Jeg venter her på land.» sa du og gikk og satt deg. Du fant fram sololjen din og begynte å smøre inn beina. Du smilte fornøyd for deg selv da du merket at du hadde blitt skikkelig brun. Du fant fram lipsylen din og smurte inn leppene dine mens du så de barnslige guttene leke slåss og svømme rundt.

 

«babe!» sa Justin andpusten og slo seg ned ved siden av deg. Du kysset ham og han skar en grimase som du lo av. Du tørket vekk lipsylen som hadde kommet på leppene hans og reiste deg. «liker du ikke lipsyl?» du flirte teit, og han reiste seg også. «nei, ass.» sa han og ristet på hodet. Du trakk på skuldrene, «så blir det ingen kyssing på Justin.» sa du og smilte. Han flirte litt og smådyttet deg inn mot et steinskjær. «å, jo.» sa han og bet seg i leppen. Du la armene dine rundt nakken hans og han kysset deg lenge. 

Alfredo sukket, himlet med øynene sine og satt seg ned.

Du så bort på Alfredo og lo litt, «stakkars..» mumlet du. «neinei, drit i han!» gliste Justin og strøk fingrene sine over magen og lårene dine. Du ristet på hodet og dro ham med deg bort til Alfredo. «skjera? Alfredoo?» sa du og dultet kompisaktig borti ham. Han lo litt og ristet på hodet, «hva sier dere til å gå hjem?» sa Alfredo og smilte.

Dere nikket, og kledde på dere. Deretter stakk alle hjem sammen.

 

«heeey!» ropte du da de kom inn døren på sommer huset, men det var helt stille.

Du hevde et øyenbryn og så deg rundt, «Jess? Clair?» ropte du, «Jason? Nick?» la du til. Men null svar. Helt til du hørte snufsing ovenfra, så sperret opp øynene og så stivt på Justin. Han trakk på skuldrene og dere løp opp. Alle satt der helt ifra seg, Jessica og Clair hadde virkelig grått, men da de så meg tørket de vekk tårene sine, som om de ikke skulle grine foran meg.

 

- hva kan det være? :o

fem kommentarer, og ny del kommer

- Becca 

6 kommentarer

Silje Evensen

31.mar.2012 kl.12:40

Meeer!!

Justin Elsker

31.mar.2012 kl.12:41

Meeereee!!

L J B

31.mar.2012 kl.12:42

Moooorrrrreee!!!!

Bieber fan

31.mar.2012 kl.12:42

MMeeerrreee!!!

JB fan

31.mar.2012 kl.12:43

MMMeeeerrrrre!!

31.mar.2012 kl.15:23

mer!

Skriv en ny kommentar

justindamnbieber

justindamnbieber

16, Bergen

Hei, jeg er da en jente på snart 16 som skriver historie om Justin Bieber. ENJOY!

Kategorier

Arkiv

hits