Deg + Justin = Sant? Del 33

Dere hadde gått en liten stund, det var så nydelig vær, at det ikke var vits i å kjøre. Du vinket til paparazziene, selv om du egentlig hatet dem. De stilte dere mange spørsmål, men dere ignorerte dem. 

Da dere hadde kommet fram på politistasjonen, forklarte dere situasjonen, og politimannen viste dere cellen. Han åpnet døren og du fikk et lite sjokk. 

Denne personen så jo ikke noe farlig ut? En jente på ca 16 år? Justin hevde øyenbrynene sine, og jenten hylte av sinne, «hold deg unna mannen min, helvettes kjerring!» brølte hun og du hoppet til side idet hun løp imot deg. Politimannen grep henne og satt hun ned på stolen igjen. De lenket henne fast. «mannen din?» spurte du. Og Justin var i sjokk. «belieber..» mumlet han. «JA, justin! Jeg er belieber, og vi er ment for hverandre!» skrek hun. Justin la hånden sin for munnen sin. Han visste virkelig ikke hva han skulle si. «ehm .. altså?» mumlet han. Du gikk bort til henne og satt deg ned på knær. «hør her. Han er min kjæreste. Ikke din. Og du er ingen belieber.» sa du og du så at det klikket for henne. Heldigvis var hun lenket fast. Hun var åpenbart gal. Justin bet seg i leppen. 

«Hvis du virkelig er en belieber, er du bare glad for han. Glad for at han er lykkelig. Vi er forelsket, og det kan ikke du gjøre noe med. Du kan ikke gå etter meg, og prøve å knivstikke meg. Justin har valgt meg.» Du reiste deg igjen og gav henne et strengt blikk. Hun sa ikke noe, og dere gikk ut. Justin kysset deg på skulderen, «det kom virkelig som en overraskelse..» sa han stille. «egentlig ikke.» sa du og ristet på hodet. 

«ey, beliebersene mine er ikke slik, og jeg elsker dem.» Du gav ham et irritert blikk. «ehm?» sa du, «noen av dem er jo helt stygg i hodet!» sa du. «nei, de er ikke det!» sa han med hevet stemme. «Justin, hun prøvde å drepe meg!» Justin sukket, «hun var bare sjalu ..» mumet han. «JUSTIN! Hva faen?» du rev hånden din til deg, «hun prøvde å knivstikke meg, men du elsker henne?» Han trakk på skuldrene. «tusen takk, Justin. Fy faen.» sa du og styrtet ut fra politistasjonen. Hva faen? Du kjente at du ble skikkelig lei deg og sur på samme tid, og du merket at Alfredo trakk seg godt tilbake. Justin løp etter deg og grep armen din. «Unnskyld, da. Du vet jo at du betyr alt for meg, og at jeg elsker deg over alt! Men jeg elsker også beliebersene mine. Og, ja. Jeg er jævla forbanna for at hun prøvde å drepe det som gjør meg lykkelig.» begynte han og ansiktsuttrykket ditt myknet litt. «men, Justin? Skjønner du ikke at hun ikke er noen ekte belieber, da? Hun hadde bare vært lykkelig for at du var det.» Han nikket, «det er vel sant..» sa han og så ned. Du kysset ham, og smilte oppmuntrende. «elsker deg.» sa han. «elsker deg og.» sa du rolig og smilte. Du skjønte at det var vanskelig for ham å innse at noen av beliebersene hans faktisk kunne gjøre noe slikt mot ham. 

 

Du tok hånden hans og begynte å gå, «kom, da, Alfredo!» sa du og vinket mot ham, og han småløp for å ta dere igjen. «sykt.» mumlet han, og dere nikket dere enig. 


- skjer next? (tekniske problemer fikset opp i!)

Ti kommentarer, og ny del kommer

- Becca

10 kommentarer

Silje Evensen

29.mar.2012 kl.07:02

Meeeeerrrrr!!!! Har savnet historiene dine. Ble drit glad når jeg så at det hadde kommet en ny del =)

nanananan

29.mar.2012 kl.09:10

MER DIN DUSTUNGE

29.mar.2012 kl.15:18

mer!

Erika

29.mar.2012 kl.20:00

MEEEEEEER!!!!!!!

29.mar.2012 kl.22:20

meeer!!

29.mar.2012 kl.23:29

meeir!! endeleg

Victoria

30.mar.2012 kl.18:18

Mereee

30.mar.2012 kl.19:55

mer

30.mar.2012 kl.22:31

meeer!!

31.mar.2012 kl.11:48

Ti kommentarer ! Meeer !!

Skriv en ny kommentar

justindamnbieber

justindamnbieber

16, Bergen

Hei, jeg er da en jente på snart 16 som skriver historie om Justin Bieber. ENJOY!

Kategorier

Arkiv

hits