Deg + Justin = Sant? Del 31

Etter en liten sund dro alle, og Justin var den eneste som var igjen med deg. De hadde flyttet inn en ekstraseng, men dere visste begge at den ikke kom til å være i bruk. Du reiste deg fra sykehus-sengen, og subbet bortover gulvet i sykehus-kjole og et stativ du måtte slepe etter deg for mat og blod-tilførsel. Justin så trist på deg, «Det er helt forferdelig å se deg slik!» sa han og trakk ut en stol for deg. Du sukket, «Jeg holdt faktisk på å dø etter operasjonen..» mumlet du, og han fikk frysninger. «det skjer bare ikke!» sa han bestemt, «og det verste er at alt er min feil ..» sa han trist. Du lente deg fram og kysset han forsiktig, «ingenting er din feil, Justin.»

 

Noen dager senere ble du skrevet ut fra sykehuset og var i god form, du hadde forklart alt til foreldrene dine, men fikk overtalt dem til at du fikk bli der.

Du tok på deg noe fint og sommerlig, og forlot sykehuset hånd i hånd med Justin. Nå skulle alt bli bra.


Paparazzier maste og spurte hvorfor dere hadde vært på sykehuset, og med det samme dere kom hjem, var media stappet. «Justin Bieber slo nesten i hjel ny kjæreste, derfor sykehus!» eller «Nye kjæresten til Justin Bieber forsøkte å begå selvmord!» men det stod mest at dere var på ultralyd fordi du var gravid. Du himlet med øynene, «herregud, jeg blir så irritert. Alt bullshitet de kommer opp med!» Justin trakk på skuldrene, «man må jo bare leve med det..» mumlet han og kysset deg på kinnet. Dere pakket ut av baggene deres og dere slang dere på sengen og ble liggende og småkose og snakke. «faen, jeg lurer på hvem som knivstakk med..» sa du og fikk frysninger av å tenke på det. Justin strøk deg på låret, «jeg og. Jeg skal faen meg drepe personen.» sa han irritert. Dere ble enige om å gå ned på politistasjonen senere, for å høre hvem knivstikkeren var, men først .. Du bet seg i leppen og satt deg på fanget til Justin med ansiktet ditt mot hans. «nesten en uke siden du har fått deg noe nå..» sa du i en flørtende tone og rev litt i t-skjorten hans. Først lyste han opp, men så ble han skeptisk, «sikker på at du vil?» spurte han, og du nikket ivrig, «Jeg er kåt på deg, vet du.» sa du og hermet litt etter det Justin hadde sagt hin dagen, og dere lo litt. Du kysset ham ivrig nedover halsen, og dere kom fort i gang.

 

Dere dusjet og kledde dere igjen. Du tok på deg et fint sommerlig antrekk og noen fete sko du tilfeldigvis hadde tatt med deg, og dere gikk hånd i hånd ned i stuen, der satt Nick og Jessica i sin egen lille verden som vanlig, Clair og jason var ute, og Alfredo satt aleine i et sofahjørne. Han furtet, «åh, Nick, du er så søøøt, lille kosebamsen miin..» hermet han. «åhh, Justin, ikke gi deg da. Mmmm.» her hadde han sitt eget imiteringsshow. «jada, Alfredo..» mumlet du og himlet med øynene, du var ikke særlig flau denne gangen.

«Kom, Alfredo! Vi stikker ut, og du blir med. Så får du også noe å gjøre!» sa du og smilte og han lyste opp, «seriøst, mener du det? Helt sikkert, jeg er ikke til bry? OH MY GAD, hva skjer med verden?a?» sa han ironisk, «kjeften på deg, nå er jeg snill med deg, så smil og vær glad. Kom igjen!» sa du og rev ham opp av sofaen. Justin lo og dere forlot huset sammen. Noe som Nick og Jessica selvsagt IKKE registrerte ..

 

- kooselig, mer? :D

Ti kommentarer, og ny del kommer

(grunnen til at jeg har blogget så lite i det siste er fordi dere er treige med å si at dere vil ha mer, og at jeg har hatt det travelt. men har god tid nå, pluss at jeg har veldig mye ektra fra historien lagret fra før.)

- Becca 

10 kommentarer

Victoria

24.mar.2012 kl.14:52

Mereee !!

24.mar.2012 kl.15:53

mer

24.mar.2012 kl.16:13

Meeeer!! :D

24.mar.2012 kl.16:26

lgo

Silje Evensen

24.mar.2012 kl.16:47

merrrr!!

khadija

24.mar.2012 kl.17:01

mer!

Nora<3

24.mar.2012 kl.17:04

meeeeeeer!

24.mar.2012 kl.18:46

Merrrrrr!!!!

24.mar.2012 kl.18:46

Meeeerrrrr!!!

24.mar.2012 kl.18:47

Mere mere mere mere merrrrreeeeee

Skriv en ny kommentar

justindamnbieber

justindamnbieber

15, Bergen

Hei, jeg er da en jente på snart 16 som skriver historie om Justin Bieber. ENJOY!

Kategorier

Arkiv

hits