Deg + Justin = Sant? Del 26

Dere gikk ned for å sosialisere dere litt, og dere satt i timevis med de andre og koste dere masse. Alle trivdes kjempegodt på sommehuset til Justin, og alt var bare ren lykke. Kvelden kom og Justin sa at han måtte stikke for å fikse noen ting. Du sukket og trakk på skuldrene. «du må gjøre det du må gjøre..» mumlet du og han kysset deg. Etter noen minutter fikk du en melding av Justin hvor det stod at du måtte gå opp på soverommet og gjøre som lappene sa? Hæ? Som lappene sa?

 

Du gikk opp på soverommet deres, og så den nydelige kjolen fra chanel-butikken du hadde sett, og du måtte holde inne et hyl. Det lå en lapp oppå den hvor det stod, «ta meg på!» Du gliste og tok den på deg. Du fant enda en lapp på kommoden deres hvor det stod, «gjør deg klar og kom ut i hagen.» Du kjente lykke spre seg igjennom kroppen din og du styrtet ut på badet for å krølle håret ditt og sminke deg litt ekstra. Du gikk stille ut i hagen og holdt kjolen din litt oppe. Der stod Justin kjekk i dress, og du lyste opp da du så ham og alt han hadde gjort.


«åh, Justin, daa!» sa du og kastet deg rundt halsen på ham. Du kysset ham og så deg rundt. «så vakkert..» Du kjente du nesten fikk tårer i øynene. Ingen hadde noen sinne gjort noe lignende for deg. Han så både drømmende og stolt på deg, «herregus, då utrolig vakker du er!» sa han og tok et tak rundt deg og strøk deg forsiktig på den halvveis bare ryggen din.Han trakk ut en sofastol til deg og satt seg på andre siden av bordet. «ring i bjellen.» hvisket han og lo. Ja, det hørtes litt dumt ut. Du så den pene lille gullbjellen framfor deg og så rart på ham, «ehm .. okei?» mumlet du og løftet bjellen, han nikket og gjorde tegn til at du skulle riste på den. Du ristet på den og fniste litt, før du visste ordet av det, kom det en kelner ut i hagen til dere og serverte dere en stor sølvtallerken med lokk. Han åpnet lokket, og til din store glede, var det spagettibolognese med kjøttboller på. Noe av det beste du visste. Justin lo da han merket hvor glad du ble, og kelneren satt fra seg hver sitt fat, og forlot hagen.
«Hvor kom kelneren fra?» sa du og lo litt, «Jeg leide ham for kvelden!» sa Justin og smilte.

Du lente over bordet og gav ham et langt, forsiktig kyss, før du spiste opp resten av noe av det beste du hadde smakt. «faen, så godt!» sa du da du var ferdig, «og dessert kommer, det beste du vet! Ifølge Jessica og Clair?» Du fniste, «aw, du spurte vennene mine så jeg skulle få det beste jeg vet!» Du smilte, herregud, hvor søt kan man bli?

 

 Du ringte i bjellen enda en gang, og kelneren kom ut med en hjemmelaget brownies. Gud, så delikat det så ut, og det var faktisk det beste du visste!


Dere satt lenge og snakket om alt mulig, og du spiste brownien din. ?har aldri smakt noe bedre?? sa du mens du gumlet i deg. Han gliste fornøyd, og lo av måten du spiste på.

 

 Etter måltiden tok han deg med bort på en nydelig utesofa med masse puter og pledd i. Han satt seg ned og gjorde tegn til at du skulle gjøre det samme, og du satt deg godt inni armkroken hans. ?Du er virkelig den vakreste jenten jeg noen gang har sett, *imagine*.? Sa han helt alvorlig, og du snudde deg mot ham. ?Vet du hva, Justin? Jeg aner ikke hvorfor du syntes det, hva du ser i meg, og hvorfor du valgte meg framfor alle de millionene du kunne ha valgt imellom, men en ting er sikkert.? begynte du, ?Jeg elsker deg. Og jeg kommer aldri til å gi slipp på deg. Justin, du er det beste som har hendt meg!? sa Du og han klemte deg hardt før han fiklet fram noe fra lommen. Du lyste opp da du så et sølvsmykke med et lite hjerte av diamanter på tuppen. Du kastet deg rundt halsen på ham og hylte av glede. Han lo, og festet det. Han berørte det sakte og dyttet deg forsiktig ned på sofaen og bøyde seg over deg. Han stirret deg dypt inn i øynene, og kysset deg ømt på munnen. ?Jeg aner faktisk ikke hva du så i meg heller, og hvordan jeg kunne være så heldig!? sa han og kysset deg enda en gang. Du strålte med blikket ditt og fikk av ham dressjakken. Han kysset deg forsiktig nedover halsen din, og strøk hånden sin oppover låret ditt under den lange kjolen. Han kysset deg intens nedover brystene og du klamret hendene dine fast på ryggen hans. Han bevegde hånden sin lekent og forsiktig innenfor trusen din, og du gav fra deg svake stønnelyder av nytelse.

Idet han skulle åpne buksesmekken din, stoppet du opp og reiste deg. ?Justin..? mumlet du og satt deg litt fra ham, han så rart på deg, ?hva?? sa han. Du trakk kjolen din litt opp, ?Jeg syntes nesten dette blir litt for mye..? fortsatte du. Han ristet på hodet, ?for mye, neinei!? sa han og gliste, og skulle akkurat til å åpne opp kjolen din bak. ?Jo, Justin. Vi hadde sex for første gang i går kveld, og vi har allerede hatt det tre ganger, skal den fjerde gangen komme allerede nå?? Du sukket. ?Ja, kom igjen!? Sa Justin ivrig, og du ble irritert. ?Justin, hva faen? Er det dette du er sammen med meg for? Jeg vet at vi hadde sex litt for tidlig i forhold til hvor lenge vi har kjent hverandre .. eller faktisk alt for tidlig, og det blir for drøyt å ligge å pule hele dagen!?

 

- Ånei, dette høres ikke særlig låvendes ut. Bygger på en stor krangel? stay tuned

8 kommentarer, og ny del kommer

- Becca

8 kommentarer

Victoria

20.mar.2012 kl.22:53

MER

20.mar.2012 kl.22:59

faack. does'nt seems to be fun.

21.mar.2012 kl.12:39

mer!! owo

jfks

21.mar.2012 kl.16:40

mer

belieber

21.mar.2012 kl.17:52

meirrr :DD:D:D

sandra

21.mar.2012 kl.21:54

meeeer!! :D

21.mar.2012 kl.22:10

meeeer!!

21.mar.2012 kl.22:42

mer

Skriv en ny kommentar

justindamnbieber

justindamnbieber

15, Bergen

Hei, jeg er da en jente på snart 16 som skriver historie om Justin Bieber. ENJOY!

Kategorier

Arkiv

hits