Deg + Justin = Sant? Del 25

Clair fniste og kysset Jason på nesen. Nick og Jessica lå ikke akkurat merke til så mye, de var alt for oppslukt i hverandre, og satt og koste for seg selv.

 

«God morgen, verdens vakreste jente!» Sa Justin i det du slo opp øynene, du smilte søtt og han bøyde seg ned for å kysse deg. Du gjespet. «Du er oppe tidlig..» mumlet du. «yeah, you know me.» sa han på sin søte måte. «Jeg har laget frokost, by the way!» Han smilte stort.

 

«aw!» sa du og reiste deg. «skal bare stelle meg og sånn, så kommer jeg ned.» Sa du og for inn på badet. Du dusjet raskt, og barberte alt du mente trengte det, sminket deg og tok på deg en søt sommerlig outfit.


forestill deg antrekket

Du kom ned på kjøkkenet, og så at Justin hadde laget en god frokost. Du fniste og kysset ham. Nick og Jessica kom ned hånd i hånd og satt seg ned ved bordet. Dere satt og spiste, og lo da Jason og Clair kom ned. «morning-sex, morning-sex, i loove the way she gives it to me!? sang Jason og Clair knep ham i armen, ?hold kjeft.? Mumlet hun og han plantet et kyss på halsen hennes. «damn, her smell!» sa han og gliste.

 

Etter frokosten tok Justin deg på en liten bytur, og det var virkelig koselig og vandre rundt i gatene i syden. Dere var innom flere butikker og shoppet dere klær, dere spiste på starbucks og vandret rundt hånd i hånd og kysset som om dere va verdens mest forelskede par.


forestill deg Justin og DEG

Over alt hvor dere gikk, måtte dere løpe fra paparazzier, noe som var både stress og morsomt.

Dere gikk innom en dyr chanel butikk, og du sperret øynene opp. «åh, guuud..» mumlet du og så deg rundt, og du stormet bort til en nydelig lyserosa lang, slørete kjole og ble helt forelsket i den. «fy .. faen..» mumlet du, og Justin smilte da han så hvor godt du likte kjolen.

 

«*imagine*? Gå i forveien, da, sann at Paparazzien forsvinner!» sa han og du trakk på skuldrene og gikk ut. Han kom ut med en pose, og du prøvde å finne ut hva som var oppi. «Neinei, jeg bare kjøpte meg noen klær, ikke noe spesielt!» sa han og trakk til seg posen og du gav ham et skeptisk ansiktsuttrykk.

 

 Dere kom hjem, og både du og Justin satt fra dere posene på rommet deres. Alfredo kom inn til dere, «henge med meg?aa?» spurte han og gliste. «sorry, ass. Har fikset badekar for *imagine* og meg..» mumlet Justin og du gliste, «ååh, seriøst?» Han nikket og Alfredo sukket, «faen, da. Det går jo ikke an å kommunisere med Nick og Jessica!» sutret han. «Jason og Clair er kule, da!» sa Justin og flirte. Alfredo nikket, «bare at de puler 24/7, men greit, kos dere!» Han smilte og forlot rommet. «haha, stakkaaar.» sa du, men Justin bare dro deg med seg inn på badet, og du så det mest nydelige badekaret noen sinne, og det var sjampanje og jordbær og .. åh. Du gliste, og dere kledde helt av dere. Du satt deg forsiktig nedi, og Justin kom etter.


«faen, så romantisk!» du lyste av glede. «alt for deg, vet du!» Sa han og kysset deg. Du strøk ham over magen før dere skjenket oppi glassene. «skål for framtiden vår, da!» sa Justin og du fniste søtt. «skål!»

Dere satt og koste dere, drakk sjampanje, masserte hverandre og visse andre ting. Å være med Justin var som å bo i himmel-riket. Dere hadde noen siste klinerunder før dere gikk opp av badekaret og kledde på dere igjen. «damn, beberconda er faktisk min!» sa du og lo teit. «den er din når enn du vil ha den.» sa han og blunket.Dere gikk ned for å sosialisere dere litt, og dere satt i timevis med de andre og koste dere masse. Alle trivdes kjempegodt på sommehuset til Justin, og alt var bare ren lykke. Kvelden kom og Justin sa at han måtte stikke for å fikse noen ting. Du sukket og trakk på skuldrene. «du må gjøre det du må gjøre..» mumlet du og han kysset deg. Etter noen minutter fikk du en melding av Justin hvor det stod at du måtte gå opp på soverommet og gjøre som lappene sa? Hæ? Som lappene sa?

 

- hva for noe søtt har Justin funnet på nåå? :D

3 kommentarer, og ny del kommer.

- Becca

 

4 kommentarer

20.mar.2012 kl.21:48

mer!

Victoria

20.mar.2012 kl.21:59

Meeeer

Nora<3

20.mar.2012 kl.22:13

Meeeeer

sandra

20.mar.2012 kl.22:24

meeeeeer!! :D

Skriv en ny kommentar

justindamnbieber

justindamnbieber

15, Bergen

Hei, jeg er da en jente på snart 16 som skriver historie om Justin Bieber. ENJOY!

Kategorier

Arkiv

hits