Deg + Justin = Sant? Del 24

Du snudde deg tilbake til Justin og la merke til at han glante på puppene dine. Du dultet borti ham og himlet med øynene. «Tror du jeg kan motstå?» sa han og så dumt på deg. Du kysset ham, og etter noen minutter var dere på deres eget rom. «Jeg elsker deg!» sa han da han åpnet smekken på badebuksen sin. Du lå kun i trusen og hjalp ham med å få smekken opp. Nå skulle det skje, du skulle få uttrykke din kjærlighet til personen du elsker, som Penelope pleide å kalle det.

Du spredde beina og lot hodet hans komme til.
damnit, nok forplay. Du tredde på ham kondomet, og du spredde beina enda litt mer, og nytelsen begynte.


Du lå tett inntil Justin og strøk fingrene dine over brystkassen hans. «ikke verst.» sa du og bet deg i leppen. Han lo litt og kysset deg på pannen. «Oj, hvor ble det egentlig av Alfredo?» sa du og lo. «Haha, stakkars, han er vel den eneste uten dame her! Faens loner..» du brøt ut i enda en latter og satt deg opp. Justin glante på deg med et glis. Du lo, og gikk kliss naken ut på badet for å ta deg en dusj. «ey, ikke uten meg!» sa Justin før han smatt inn i dusjen.

«Jeg vil såpe håret ditt!» sa han søtt, og du lo. «Versegod!»


Dere kom ned i stuen igjen fullt påkledd, men bare i daffeklær. Det var blitt ganske så seint.

«Faen så mye pulings det er på folkene her i huset, da!» sa Alfredo barnslig. Du rødmet og tok hånden til Justin. «Clair og Jason, så dere to. Ahh, Justin!» Hermet han. Du gjemte fjeset ditt i brystkassen til Justin, faen så flaut. «åhh, hold kjeft, Alfredo!» Freste Justin, og dere satt dere i sofaen.

Dere satt dere tett inntil hverandre i sofaen, og pratet med Alfredo, Jessica og Nick, før Clair og Jason kom ned trappene. «oohh, monsterkuk!» sa Alfredo, og de andre hylte av latter. Clair kastet på håret, «Nei, seriøst, jeg mener det, big bang, liksom.» Hun lo litt, her var det visst noen som ikke var flau. Jason gliste, «that?s why bitches love me!» Clair slo Jason i armen, ?skjerpings?, sa hun og dro ham ned i sofaen, og satt seg på fanget hans. Herregud, Clair var så herlig.

 

 Vi hadde sittet og pratet en god stand alle sammen, da Justin dro et pledd over dere, og du lå inntil ham, og han kysset deg på kinnet. Plutselig kjente du en hånd berøre låret ditt og du fniste litt. Justin flyttet hånden sin lengre oppover, og begynte å bevege fingrene sine utenpå trusen din. Du bet deg i kinnet for ikke å gi fra deg et stønn. Folk så rart på dere, og Justin flyttet hånden sin nedi trusen din. Du dultet borti ham, men han fortsatte, du måtte innrømme at det tente deg veldig.  Etter en liten stund, kom du, og du stønnet. Alle snudde seg brått mot dere og du gjemte ansiktet ditt ander teppet. «seriøst? Skaff dere et rom, people!» sa Alfredo, og de andre lo og ristet oppgitt på hodet, «jævla ekle kåtgriser!» sa Clair halvveis på tull. «det kom fra rett person, altså!» sa du og så dumt på Clair. Jason lo, «yeah, shes my little horny girl!» sa han på en teit og barnslig måte, og var klar over det selv. Clair fniste og kysset Jason på nesen. Nick og Jessica lå ikke akkurat merke til så mye, de var alt for oppslukt i hverandre, og satt og koste for seg selv.- Det er litt kleint for meg å skrive slik, men dere bad jo om det så ..

8 kommentarer, og ny del kommer.

- becca

 

9 kommentarer

Silje Evensen

20.mar.2012 kl.17:51

meeeeerrrr!!!

michelle

20.mar.2012 kl.18:25

meeeeer!!

sandra

20.mar.2012 kl.18:43

meeer!! :D

lovelovelove

20.mar.2012 kl.19:03

meeeeeeeeeeeeeer! :-))

livemylifejustinbieber

20.mar.2012 kl.19:03

Lovee! Moooore!

20.mar.2012 kl.19:23

meeeeeeeer <3

20.mar.2012 kl.19:46

meeeirr!!

siren

20.mar.2012 kl.19:52

meeeer!! du skriver syykt bra! ;D

20.mar.2012 kl.20:12

mooahh!

Skriv en ny kommentar

justindamnbieber

justindamnbieber

15, Bergen

Hei, jeg er da en jente på snart 16 som skriver historie om Justin Bieber. ENJOY!

Kategorier

Arkiv

hits