Deg + Justin = Sant? Del 23

Pattie kom for å gi Justin en klem, og han kysset henne på kinnet. Så søtt!

 

Kenny vinket til oss, og både Pattie, Scooter og Kenny forlot huset. «Jeg blir igjen her hos dere, jeg. WE DA BITCHES!» begynte han. Du lo og ristet oppgitt på hodet, «jaja, da får du sove på eget rom!» sa du og smilte søtt.

Alle tre jentene løp bortover mot bassenget og hoppet uti. Dere lo, og guttene kom etter dere. «ehm, bitches please!» sa Alfredo før han stupte uti bassenget som et slags freaky dyr. Du lo høyt og kastet vann på ham. Han kastet tilbake som en liten unge, «jadaaa!» sa du, lo og snudde deg vekk. Du la armene dine rundt nakken på Justin og bet ham lekent i underleppen. Han tok et godt tak på rumpen din og dere begynte og lekekysse før det utviklet seg til klining.

 

Denne gangen var det kyssing i bassenget med god samvittighet. Justin trakk seg unna og så på deg med et stort smil. «Jeg husker det første kysset vårt. Det var i ett basseng som dette!» Han kysset deg på kinnet, «men denne gangen vil du det også!» Du fnise og kysset ham enda en gang, «Jeg ville nokk det første gangen også, men jeg ville ikke innse at jeg følte meg tiltrukket av deg. Men Justin, du er virkelig verdens beste gutt!» Han klemte deg hardt. «Jeg elsker deg, jenten min.» Hvisket han forsiktig inn i øret ditt. «Elsker deg også, Justin.» hvisket du tilbake og dere kysset enda en gang.


«awww!» Kom det fra Clair og hun så på dere med et ulykkelig blikk før hun snudde seg mot Jason. «Jason!» sa hun og la armene sine i kors. Han gliste. «Vent litt!» sa Jason og løp inn for å hente noe. Han kom ut igjen med en liten papirpose. Clair hevde et øyenbryn og tok imot papirposen han hadde rakt henne og løftet opp et lite sølvarmbånd med hjerte på. «Kunne du tenke deg å bli jenten min for real?» spurte han nervøst.

Tumblr_m13idkdxgz1r9138wo1_500_large

Hun hylte og kastet seg om halsen på ham, «SELVFØLGELIG!» utbrøt hun og dro ham med seg opp av bassenget, inn i huset og du hørte at de løp opp trappene. Okeei, du hadde en anelse om hva som skjedde.

 

Nick og Jessica satt og koste og lekte seg i hjørnet på bassenget. Hun satt på kanten mens han stod framfor henne mellom beina hennes og kysset henne på nesen. Hun fniste. De var som et barnehage-par. Du lo av dem.


Du snudde deg tilbake til Justin og la merke til at han glante på puppene dine. Du dultet borti ham og himlet med øynene. «Tror du jeg kan motstå?» sa han og så dumt på deg.

Du kysset ham, og etter noen minutter var dere på deres eget rom. «Jeg elsker deg!» sa han da han åpnet smekken på badebuksen sin. Du lå kun i trusen og hjalp ham med å få smekken opp. Nå skulle det skje, du skulle få uttrykke din kjærlighet til personen du elsker, som Penelope pleide å kalle det.

 

- aw, det var på tideee

12 kommentarer, og ny del kommer

- Becca

 

12 kommentarer

sandra

19.mar.2012 kl.23:48

meeeeeer!!

19.mar.2012 kl.23:53

meer :) du skriver minst like bra som bibses

michelle

20.mar.2012 kl.00:03

meer! gleder meg til neste del

justindamnbieber

20.mar.2012 kl.00:28

Skal se om jeg får tid til å skrive i morgen tidlig hvis dere virkelig vil det, men så kan jeg nok ikke blogge før seinere på dagen i morgen ..

Silje Evensen

20.mar.2012 kl.06:53

meeerrr!!!

khadija

20.mar.2012 kl.12:51

omg meer<3

rebelusken@hotmail.com

20.mar.2012 kl.13:50

mer :)

20.mar.2012 kl.15:02

MERMERMEEEER!!

Bieberlover

20.mar.2012 kl.15:54

Mereeee ! mye mer <3

20.mar.2012 kl.16:33

MER MER MER MER MER MER MER MER

Victoria

20.mar.2012 kl.16:34

Mer!!!!!!!!

20.mar.2012 kl.16:38

meeer

Skriv en ny kommentar

justindamnbieber

justindamnbieber

15, Bergen

Hei, jeg er da en jente på snart 16 som skriver historie om Justin Bieber. ENJOY!

Kategorier

Arkiv

hits