Deg + Justin = Sant? Del 22

Dere gikk og hentet bagasjen deres og stormet forbi paparazziene og ut til limoen.

«nja, det er et lite stykke å kjøre, så jeg leide en litt spesiell limo!» sa Patty med et stort smil, og du kikket spendt inn i limoen, og du hadde virkelig aldri sett noe lignende.


Dere satt dere inn, og det var nesten som et festrom. «haha, mamma, leier du denne for å kjøre til husene?» lo Justin. «nja, tenker nå at vi kan få bruk for den litt senere!» sa hun og blunket. Du ble ekstremt fristet da du så sjampanje flaskene som stod overalt, men Justin dultet borti deg og du la merke til at Pattie gav deg et skeptisk blikk. «ehhe..» kom det fra deg og du så fort bort. Justin dro deg til seg så du kunne ligge å hvile på brystkassen hans, mens han hold godt rundt deg.

«åh, hvor deilig ar det ikke å være i armene til denne gutten.» Du la deg godt til rette og lukket øynene. Han kysset deg på hodet og Pattie smilte av dere. «OMG, sjampis!» ropte Clair oppspilt og strakk seg etter sjampanjen. Pattie kremtet, «hvor gammel er du, Clair?» spurte hun og hevde et øyenbryn. «trettito?» sa Clair tilbake og gliste. Jason himlet med øynene og lo. Jeg åpnet mine egne øyner og så på pattie, «hun har nettopp fylt 16.» mumlet du, og Clair freste mot deg. Jessica kvalte et fnis og Nick kysset henne på kinnet, de var virkelig søte sammen. Justin fiklet fram iphonen sin og plugget den til en høyttaler, og dere satt og sang og danset. Alfredo var selvsagt den som skulle gjøre mest ut av seg å få alle til å le, det hadde du virkelig skjønt. «Grab somebody sexy, tell them hey!» sang Justin og grabbet til meg. Du lo høyt, og dere fikk beskjed om å slå av musikken, «hvorfor?» sutret Alfredo. «Fordi vi er framme!» Sa Scooter og hoppet utav bilen. «awesome!» kom det fra Jason, og han dro med seg Clair ut.


«Faen, dette blir verdens beste ferie!» Pattie lo av dere og ristet på hodet. Clair og Jessica hoppet som små unger de og. «ey, babe, ro deg!» lo Jason, mens Nick skulle komme med de søte greiene sine igjen, «åh, du er så vakker når du er glad.» sa hun og så drømmende på Jessica. Wow, du hadde vel aldri sett noen mer forelsket enn Nick. Vi var vel tre kjærestepar.

 

Du smilte for deg selv og nærmest løp inn i huset. «holy SHIIIT!» utbrøt du. Alfredo etterlignet meg og løp rundt. Du la armene i kors, «jeg er da ikke sånn?» sa du og gav ham et tulle-bitchy blikk.


en av stuene


et av soverommene


et av badene


Justin og ditt soverom


baren


kjøkkenet


største stuen


«Okei, folkens, vi stikker til vårt hus som bare er noen minutter unna, ring hvis det er noe, da!» Sa Scooter og smilte vennlig. Justin la hånden sin rundt midjen din, «Okei!» han smilte.

Pattie kom for å gi Justin en klem, og han kysset henne på kinnet. Så søtt!


Kenny vinket til oss, og både Pattie, Scooter og Kenny forlot huset. «Jeg blir igjen her hos dere, jeg. WE DA BITCHES!» begynte han. Du lo og ristet oppgitt på hodet, «jaja, da får du sove på eget rom!» sa du og smilte søtt.

 

- aw.. skjer next?

Fem kommentarer, og ny del kommer

- Becca

 

6 kommentarer

19.mar.2012 kl.22:51

mer! :D

19.mar.2012 kl.23:09

meeeer! en til del idag? :D

sandra

19.mar.2012 kl.23:12

meeer!

19.mar.2012 kl.23:23

mermermemememewmr!

19.mar.2012 kl.23:23

og en til mer, SKRIV!

19.mar.2012 kl.23:32

De er over 5 kommentarer nå!

Skriv en ny kommentar

justindamnbieber

justindamnbieber

15, Bergen

Hei, jeg er da en jente på snart 16 som skriver historie om Justin Bieber. ENJOY!

Kategorier

Arkiv

hits