Deg + Justin = Sant? Del 20

Dette blir også en ganske kort del, i og med at dere fikk en ganske lang en i forige innlegg, men mer kommer imorgen! ;)

 

 «Men går jeg hjem, veslejentene mine!» sa Penelope etter at hun hadde ryddet opp etter frokosten, og dere gav henne alle en god klem. «Hade, Penny, eeeeeelsker deg!» sa du og lo da hun forlot huset.

«Hun er ikke den ensete som stikker herifra!» sa Justin og kysset deg. Du så rart på ham, «hva mener du?» Han lo, «vennene dine og, pakk sakene dine!»

Du så på ham med det samme ansiktsuttrykket. «okei?» mumlet du og han lo, «Vi skal til syden, vi. Til sommerhuset mitt!» Og du måpte. «Ja, blir du med?» spurte han og bet seg i leppen. Du kastet deg rundt halsen på ham og nærmest hylte av glede. «SYDEN FOR FAEN. SHOPPING I SYNDEN. HELVETEEE!» Du visste at du overreagerte litt, men du var jo litt dramaqueene, så..

Du kysset ham minst tusen ganger og løp opp trappene for å pakke. Du hørte at Clair og Jessica takket Justin så kom de løpende opp til deg.

Du pakket alle de fineste klærne dine, sminken din og en haug med toalettsaker og hårprodukter.


Dere forlot huset ditt, satt dere i bilen til Justin, og kjørte innom både Jessica og Clair sine hus for at de også skulle få pakke. Deretter kjørte dere til flyplassen og dere trakket inn. «ååh, dette blir så fantastisk!» sa du og kysset Justin, men før dere visste ordet av det var hele gjengen omringet av paparazzier.


forestill deg Justin og deg

Justin tok et tak rundt midjen din og gikk fort bortover mot fly inngangen. Kenny stod og skjermet for dere. «Takk, Kenny!» Sa du med et stort smil, det skulle bli gøy å hilse på ham! Dere gikk inn i flyet og satt dere, herregud for en luksus! Du trodde alltid at du levde i rikdom, men damn? Førsteklasses privatfly og greier.


Justin og du satt dere ned ved siden av hverandre og du klemte hånden hans. «Det blir så bra å få tilbringe så mye tid med deg! Også i syden i et sommerhus!» Han smilte stort og kysset deg på kinnet. Kenny kom gående mot dere og du reiste deg for å hilse på ham, han var virkelig kjempekoselig! Du smilte til ham enda en gang og satt deg ned igjen.

«Forresten, det kommer noen til!» sa han til dere før han satt seg ned. Alle snudde seg mot ham og så rart på ham. «Hva, hvem?» spurte Justin idet dere hørte noen kremte.

 

Du snudde deg, og til din store overraskelse, og kanskje en liten skuffelse ? der stod?

- Ojda, hvem stod der? Hvem var det som skulle være med? Følg med ^^

Ti kommentarer, og ny del kommer

- Becca

 

8 kommentarer

18.mar.2012 kl.23:15

mer!

sandra

18.mar.2012 kl.23:17

meeeer!!! mora til justin?

Silje Evensen

19.mar.2012 kl.06:50

Mer!!!!

Justin Elsker

19.mar.2012 kl.06:51

Mere, mere, mere !!!

Bieber fan

19.mar.2012 kl.06:52

Vil ha mere, !! Du stoppet på det mest spennende stedet.!! :)

Love JB

19.mar.2012 kl.06:53

Jeg vil ha mer

historie :)

Bieber fan

19.mar.2012 kl.06:54

Vil ha mer, vil ha mer, vil ha mer!!!

L J B

19.mar.2012 kl.06:54

Mere, mere, mere, mere, mere, mere, mere, mere, mere!!!

Skriv en ny kommentar

justindamnbieber

justindamnbieber

15, Bergen

Hei, jeg er da en jente på snart 16 som skriver historie om Justin Bieber. ENJOY!

Kategorier

Arkiv

hits