Deg + Justin = Sant? Del 19

Dere ignorerte blikkene dere fikk og gikk opp på rommet ditt. Du tok av deg klærene, og brydde deg ikke om Justin så på, så skiftet du til pysj, og Justin tok av seg til boxeren. Du la deg tett og godt inntil ham og bredde dynen over dere. Han kysset deg. «Justin, du er rett og slett verdens beste gutt.» Du smilte. «Og du er verdens beste jente? eller verdens beste kjæreste?» Du gliste, «kjæreste?» spurte du. «Ja, hvorfor ikke?» sa han og kysset deg på pannen. «okei, jeg er verdens beste kjæreste!» sa du og lo. Dere sovnet. Det var så forbanna deilig å sovne tett inni armene til Justin. Alt føltes så bra. Alt var perfekt.


Dere våknet neste dag av støvsugere som bråkte nedenunder. Du satt deg opp og gjespet, og hadde nesten glemt at Justin lå ved siden av deg. «God morgen, solstråle!» Sa han søtt, du fniste og kysset ham. «Hvem faen er det som driver og rydder?» spurte du og fikk et rart uttrykk i ansiktet. Han satte seg opp og trakk på skuldrene.

Dere kledde dere og stelte dere før dere gikk ned og så at vaskehjelpen hadde kommet. «Åh, Penelope! Utbrøt du og smilte, «Jeg har ikke sett deg på tusen år!» Penelope smilte stort og gav deg en stor bjørneklem, «Å, lille veslejenta mi!» nærmest ropte hun, «og den nye kjæresten din selveste Justin Bieber! Jeg har nok sett alt på nettet!» Vi lo og Justin kysset meg på hodet. «Vel, jeg har vært på ferie! Det er jo du som ikke har tatt kontakt! Og jeg tenkte i hvert fall at du trengte meg nå siden foreldrene dine er bortreist, jeg visste nok at du skulle holde fest.» Humret hun, «ehm, du sier ikke noe til mamma og pappa, vel?» spurte du skeptisk, «åh, vesla, du kan stole på meg!» Du gliste og gav henne enda en klem, «Jeg vil ha et kyss på kinnet!» sa hun og lo, og det fikk hun.

Penelope var hushjelpen deres, og det hadde hun vært helt siden du flyttet dit, men da pleide hun også å være barnepasseren din. Hun var vel den personen du elsket og stolte mest på i hele verden, bortsett fra Justin, så klart. Hun var alltid den du hadde snakket med alt om, og du ble alltid så glad av å se den koselige damen. Hun var en Italiensk dame i 60-årene, stor og koselig og småtjukk. Du elsket alt ved henne!

 

 Penelope gjorde seg ferdig med vaskingen og ryddingen, og du løp for å hente noen tusenlapper. «Å, nei!» sa hun i det du rakte henne pengene, «Jeg kan ikke ta så mye fra dere! Jeg nekter!» Sa hun og la armene i kors, «Penny, det var fest her! Du har gjort en stor jobb!» sa du, men hun nektet. «Okei, da, da bare putter jeg pengene i jakkelommen din i gangen, også later vi som om det ikke er meg!» Sa du og blunket, hun lo litt, «okei, de er fra min hemmelige beundrer.» sa hun og alle lo.

Justin og Penelope hilste, og i det Justin skulle ta henne i hånden dro hun ham til seg og gav ham en stor klem. «herregud, elsker *imagine* deg, elsker jeg deg!»

 

 Dere satt ved kjøkkenbordet og spiste frokost, Penelope sine berømte pannekaker. «Oj, satan!» utbrøt Justin da han tok en bit av dem, «Hva bruker du i disse?» Han smilte, «he-he, det er en liten hemmelig familieoppskrift som har gått i generasjoner, og ingen får noen gang vite den hemmelige ingrediensen!» hun blunket og tørket hendene sine i et kjøkkenhåndkle. «Penny, sett deg og spis med oss!» sa du, «Jada, jeg skal først lage litt te til dere, så kan jeg sette meg.» Hun smilte.

«Wow, hva er det som lukter så godt?» spurte Clair i det hun kom ned trappene hånd i hånd med Jason. «åh, jeg må lage mer pannekaker!» utbrøt Penelope. Dere lo, «Pennyyy!» ropte Clair og slapp hånden til Jason, hun gav Penelope en god klem, «lenge siden, nå!» Penelope smilte, «Ja, det er det lille venn. Jeg skal lage pannekaker til alle sammen!» Jason gliste og før dere visste ordet av det var Jessica og Nick nede også. Penelope lo, «vel, vel, virker som om jeg må lage enda mer mat!» Jessica kastet seg rundt halsen på Penelope. Både Jessica og Clair var kjempeglad i henne og kjente henne godt. Nick smilte søtt og satt seg ned ved bordet.

 

 «Åh, jada, hun var helt umulig, det enste som hjalp var å bake småkaker til henne!» Alle lo av historiene Penelope satt og fortalte om deg da dere satt rundt frokostbordet. Justin kysset deg på kinnet for ingenting. «Elsker deg,» hvisket han og du kysset ham på nesen.

Alle satt og glefset i seg de gode pannekakene til Penelope, og hun smilte stolt.

 

 «Men går jeg hjem, veslejentene mine!» sa Penelope etter at hun hadde ryddet opp etter frokosten, og dere gav henne alle en god klem. «Hade, Penny, eeeeeelsker deg!» sa du og lo da hun forlot huset.

 

«Hun er ikke den ensete som stikker herifra!» sa Justin og kysset deg. Du så rart på ham, «hva mener du?» Han lo, «vennene dine og, pakk sakene dine!»


- Hva mener han med det? :D stay tuned

8 kommentarer, og ny del kommer

- becca

8 kommentarer

Justin Elsker

18.mar.2012 kl.21:03

Mere, mere, mere :)

Silje Evensen

18.mar.2012 kl.21:04

Mer, elsker historiene dine for mye til at du kan slutte å skrive =)

JB fan

18.mar.2012 kl.21:05

More, more, more :) Elsker historiene dine...

Bieber fan

18.mar.2012 kl.21:06

Vil ha mer historie :)

L J B

18.mar.2012 kl.21:07

Jeg vil ha mer !!

Love JB

18.mar.2012 kl.21:08

Mere, mere, mere får aldri nok av historiene dine!!

18.mar.2012 kl.21:35

mer! :)

sandra

18.mar.2012 kl.21:46

meeeeeeeer!! :D

Skriv en ny kommentar

justindamnbieber

justindamnbieber

15, Bergen

Hei, jeg er da en jente på snart 16 som skriver historie om Justin Bieber. ENJOY!

Kategorier

Arkiv

hits