Deg + Justin = Sant? Del 17

Justins synspunkt:

Ånei, hva hadde jeg gjort nå? Hun kastet seg jo bare over meg, hva skulle jeg gjøre med det? Det var jo ikke meningen? Okei, kanskje jeg ikke trakk med unna, men *imagine* var bare skikkelig plagsom, og jeg kunne ikke ha det noe gøy? Jeg sukket og så meg rundt. Blondinen klemte meg bakfra og jeg dyttet hun bort, «seriøst, skaff deg et liv!» mumlet jeg og fortet meg utifra huset. Jeg måtte finne *imagine*, herregud, så full som hun var, og så jævlig været var. Det var helt mørkt og iskaldt, hun kom jo faen meg til å dø hvis jeg ikke fant henne! Jeg stresset som faen og løp rundt. «*imagine*!!» ropte jeg, ingen respons.

Jeg så meg rastløst om, men jeg kunne ikke se henne noen steder. Jeg kjente på en iskald klump i magen, dette var bare min skyld!

Jeg sparket hardt i en stein og ruslet videre. Nå hadde jeg faen meg fucket opp alt man kunne fucke opp. Jeg snublet i en grein og ble så forbanna at jeg rett og slett bare kastet av meg skoene. Lol? Hva faen tenker jeg med? Tenkte jeg og prøvde å finne skoene mine igjen, men de var ingen steder å finne. Jeg trakket bortover på den iskalde, våte bakken, da jeg plutselig brølte av sinne.

 

Ditt synspunkt:

Du våknet av noe. Et brøl? Du satte deg opp og merket at du var helt frossen og det føltes som om leppene dine skulle eksplodere. Du hakket tenner og så deg rundt i nattens mørke. Du hadde blitt en smule edru i og med at du hadde fått så masse vann på deg, noe som alltid hjalp. Du reiste deg og snublet litt. «hjeelp!» ropte du lavt da du plutselig hørte noen rope navnet ditt. Var det Justin? «Justin?» ropte du tilbake, og han kom løpende mot degog klemte deg hardt. «Justin..» mumlet du og dyttet deg unna. Han sukket, «Jeg vil at du skal vite at det var hun som kysset meg, ikke jeg som kysset hun! Og hun var drittstygg uansett, alt som betyr noe er deg, og du var den eneste jeg ville kysse på! Ikke stygge oversminkede blondiner!» Du kjente tårene presse på igjen, «men du trakk deg jo ikke unna!» sa du og stemmebåndet ditt dirret. «Unnskyld, *imagine*! Jeg mener det, det skal ikke gjenta seg!» Du så opp på ham selv om du ikke kunne se han så godt, «lover du?» sa du lavt og han lente seg fram og kysset deg. «Jeg lover.» Sa han rolig. Du snufset og strøk ham over den gjennomvåte t-skjorten. «fryser du?» spurte du, selv om du visste at han gjorde det.

Han svarte ikke, han bare så på deg og kysset deg enda en gang. «*imagine*, ikke freak ut, okei?» Sa han og så nervøst på deg. Du gav ham et litt rart blikk, «nei, hva da?» sa du. «Jeg vet at dette har gått helt ekstremt fort, men siden første stund jeg så deg fikk jeg en helt spesiell følelse, noe traff meg rett i hjertet? Jeg .. Jeg elsker deg.»

 

- damn, hvordan er responsen din?

Fem kommentarer, og ny del kommer.

- becca

 

4 kommentarer

17.mar.2012 kl.18:33

mer!!!

17.mar.2012 kl.19:03

mer? :)

Silje Evensen

17.mar.2012 kl.19:05

mere!!! =)

hhkk

17.mar.2012 kl.19:35

maooooh

Skriv en ny kommentar

justindamnbieber

justindamnbieber

15, Bergen

Hei, jeg er da en jente på snart 16 som skriver historie om Justin Bieber. ENJOY!

Kategorier

Arkiv

hits