Deg + justin = Sant? Del 16

 

Etter en liten stund med dansing og prating, fikk du øye på Justin igjen. Men han var ikke alene. Det hang faktisk en fittestygg kjerring over ham og kysset ham. Okei, hun var ikke så stygg, men ikke kjempepen, hun så sinskykt bitchy ut og hun hadde nesten samme kjole som deg.


Du kastet fra deg vodkaflasken du holdt i hånden og styrtet bort til dem. Justin skatt til og så på deg uten å si et ord. «JÆVLA HORE!» ropte mot blondinen og klasket til henne. «Og du Justin, gå og pul deg selv! SÅ JÆVLIG!» du brøt ut i gråt og løp ut av ditt eget hus helt barbeint og i en kort liten kjole.

Det var helt mørkt ute, og du så så vidt noe. Du snublet rundt og hikket, du kunne heller ikke føle noe omtrent. Du var skikkelig driting og sjanglet rundt og gråt.

Til slutt ante du ikke hvor du var. «justiiin..» gråt du for deg selv.


Du satt deg ned på bakken og prøvde å varme deg selv, og plutselig kjente du en regndråpe. Seriøst? Tenkte du før det begynte å pøse ned. Av alle dager? Det regner jo aldri her! Du la deg ned på bakken og prøvde å sove, det endte med at du kastet opp og flyttet deg et godt stykke vekk fra oppkastet. Du sovnet langsomt.

 

Justins synspunkt:

Ånei, hva hadde jeg gjort nå? Hun kastet seg jo bare over meg, hva skulle jeg gjøre med det? Det var jo ikke meningen? Okei, kanskje jeg ikke trakk med unna, men *imagine* var bare skikkelig plagsom, og jeg kunne ikke ha det noe gøy? Jeg sukket og så meg rundt. Blondinen klemte meg bakfra og jeg dyttet hun bort, «seriøst, skaff deg et liv!» mumlet jeg og fortet meg utifra huset. Jeg måtte finne *imagine*, herregud, så full som hun var, og så jævlig været var. Det var helt mørkt og iskaldt, hun kom jo faen meg til å dø hvis jeg ikke fant henne! Jeg stresset som faen og løp rundt. «*imagine*!!» ropte jeg, ingen respons.

 

- Hva skjer next? Finner han hun?

Fem kommetarer og ny del kommer.

- Becca

5 kommentarer

sandra

17.mar.2012 kl.18:01

meeeer!! han finner ho, og hjelper ho hjem :P

Silje Evensen

17.mar.2012 kl.18:04

mer, blir bare mer å mer spennende =)

17.mar.2012 kl.18:05

meeeer!

siren

17.mar.2012 kl.18:09

loooooooooooov it!!

17.mar.2012 kl.18:16

MER!

Skriv en ny kommentar

justindamnbieber

justindamnbieber

15, Bergen

Hei, jeg er da en jente på snart 16 som skriver historie om Justin Bieber. ENJOY!

Kategorier

Arkiv

hits