Deg + Justin = Sant? Del 14

Du hulket og stilte deg inntil Justin. Han holdt hardt rundt deg og kysset deg på hodet. Sam løp ut derifra og du håpte på å aldri se ham igjen. «Du har forklaring å gjøre..» hvisket Justin og løsnet grepet litt. Du så opp på ham og tørket tårene dine. Du nikket rolig.

 

«Seriøst? Så sykt ?» mumlet Justin mens du satt og fortalte om Sam og hva som hadde skjedd. Dere satt på rommet ditt i sengen og koste. Du nikket, «Og så gikk vi til retten slik at han fikk besøksforbud, da. Men han har tydeligvis funnet ut av hvor jeg bor, nå.» Du sukket. «Da vi hadde vært sammen en stund begynte han å slå meg og tvinge meg til ting. Jeg fikk ikke en gang lov til å være andre steder uten at han var i nærheten..» Justin klemte deg godt inntil seg. «Helvettes homo..» sa han irritert, «jeg er så glad for at jeg slo han! Jeg lover deg, *imagine*, han får aldri røre deg igjen!» Du smilte og strøk ham på brystet. Han kysset deg på hodet.

 

«*imagine*! Paparazzien er her!» sa Jessica idet hun styrtet inn døren på rommet hvor dere lå. Sa hoppet vekk Justin og nærmest fløy opp av sengen. «HVAA?» ropte du. Justin sukket, «faen i helvette?» mumlet han. «Jaaa.. de vil ikke gå før dere kommer ut.» Sa Jessica.

«Ja, synd for dem.» sa Justin fort og du nikket. «De får bare stå der!»

Jessica trakk på skuldrene, «Clair syntes ikke der gjør noe, da. Hun elsker jo å bli fotografert.» Dere lo litt, selv om dere også var ganske så forbanna. Dere gikk ned trappene og kunne høre Clair bable i vei om alt mulig mens paparazzien tok bilder av henne. «Neinei, fra denne vinkelen!» kunne vi høre henne si. Du himlet med øynene. «typisk..» mumlet du.

Du kvapp av at Justin dro deg inntil seg og kysset deg.


Justin sitt synspunkt

Jeg kunne ikke la vær å kysse henne. Hun var så vakker, så nydelig, så perfekt og søt. Måten hun gikk på, måten hun snakket på. Selv når hun ikke prøvde å være søt i det hele tatt. Jeg var visst skikkelig forelsket. «Haha, Justin?» sa *imagine* og fniste litt. Hun kysset meg på haken og smilte søtt.

Ditt synspunkt

Haha, han kunne være skikkelig rar noen ganger, men så søt. Justin hadde virkelig verdens mest perfekte lepper.

Dere ble enig om at Nick og Jason skulle få komme opp hvis de hentet tingene til Justin. På den måten kunne alle sove hos deg til i morgen. Clair og Jessica var selvsagt helt med på det.

 

Du våknet neste dag godt innestengt i Justin sine sterke armer. Åh, som du elsket nærværet hans. Du snudde deg mot ham og studerte ham. Så søt han var. Han gryntet litt og du fniste lavt før du kysset ham i pannen og reiste deg.

6841220920_232c255dae_z_large

Du trakket ut av singletten og pysjshortsen din og rotet rundt etter noe å ta på deg. Du skvatt da du hørte plystring bak deg. Der stod Justin i boxer. «Åh, Justin, ikke se på meg. Vi har ikke kommet så langt enda!» Du lo litt og la hendene dine over øynene hans. Han bare dro deg inntil seg og klemte deg hardt og lenge. Han slapp deg og fortsatte å stirre. «Justiiin!»

Dere kledde dere og gikk ned. Clair og Jason sov tydeligvis fortsatt, i samme seng og greier, men Jessica og Nick satt ute på terrassen med en god frokost i fanget. De bablet i vei.

«Så fint vær det er!» Sa du og lyste opp, og Justin nikket. «Jeg er sulten!» Sutret han, og du stekte dere en god frokost.

 

Litt senere kom Clair og Jason ned hånd i hånd og lurte på om det var noe mat igjen til dem, du smilte stort da du så dem og dultet i Justin. «søte,» hvisket du.

 

Du reiste deg for å fikse noe mat til Jason og Clair da du plutselig følte deg litt svimmel. Du ignorerte det og fortsatte, men plutselig ble alt svart. Det siste du husket var Justin som kom løpende mot deg.

 

- Hva skjedde, tror dere?

Ti kommentarer og ny del kommer. (btw, sorry for lite blogging idag, vært veldig travel!)

- Becca

10 kommentarer

sandra

17.mar.2012 kl.01:29

meeeer! love it :D

kine

17.mar.2012 kl.01:30

mer! ho besvimer elrno??

17.mar.2012 kl.01:39

Mere!!

17.mar.2012 kl.09:31

meer! :D

17.mar.2012 kl.11:20

meer :L

sara loves bieber

17.mar.2012 kl.12:49

meeeeeeer!!!!

siren

17.mar.2012 kl.12:58

meeeer!! du skriver braa! :D

17.mar.2012 kl.13:21

meeeer!

17.mar.2012 kl.13:51

meeeer!! :D sykt bra

hoiyoihn

17.mar.2012 kl.16:00

mermermememememrrrr

Skriv en ny kommentar

justindamnbieber

justindamnbieber

15, Bergen

Hei, jeg er da en jente på snart 16 som skriver historie om Justin Bieber. ENJOY!

Kategorier

Arkiv

hits