Deg + Justin = Sant? Del 13

Du begynte å tenke, «Jeg skal faktisk ha fest i morgen.» sa du plutselig. Justin så litt forbauset ut, «å?» spurte han. «jepp, du må komme, da!» sa du og smilte.

«Okei, okei.» sa han med et smil, «Jeg er glad for at jeg har fri, nå. Jeg skal liksom slappe av en liten periode nå.»

 

Dere gikk hånd i hånd hjem til deg, og både Jessica og Clair så overrasket ut da du kom inn med ham. Du lo, «laang historie..» begynte du, og de smilte. «jeg visste det!» utbrøt Jessica.

Du hevde et øyenbryn, «visste hva?» Jessica bare blunket. Haha, rare jente.

«Vi har foresteten invitert alle vi skulle invitere, og jeg tror de fleste dukker opp,» sa Clair og smilte. Du gav henne thumbs up og tok Justin med deg inn på rommet.

 

Dere lå lenge i sengen og snakket og koste, helt til Clair kom inn og avbrøt dere.

«*imagine*?» sa Clair stivt idet hun kom inn på rommet. Hun hadde store øyner og et sjokket blikk. Hun så skarpt på meg. «jaa?» svarte jeg og kjente at jeg ble skikkelig nervøs.

«Det er en veldig uventet person til deg nede ?» nærmest hvisket hun og bet seg hardt i kinnet. Du stivnet til, du visste hvem hun mente.

 

Justin gav meg et «wtf?» blikk da jeg spratt opp fra sengen. «Clair! Kan ikke du oppholde Justin mens jeg tar meg av denne gjesten?» Clair nikket og satt seg på snegen ved siden av Justin. «såå, Justin?» begynte hun i det jeg braste ut av rommet og løp ned trappene. «sant det er lilla som er yndlingsfargen din, ikke blå?» hørte jeg at hun sa oppenifra rommet.

 

«Sam, hva faen gjør du her?» sa du forbanna, men lavt nok til at Justin ikke kunne høre deg.

Sam røsket tak i armen din og dro deg til siden, «Jeg har sett bilder av deg og Justin Bieber over alt, hva skjer med å være så jævlig hore?!» brølte ham.

«Hvorfor faen skal du bry deg, Sam?!» hylte du tilbake og prøvde å rive deg løs.

«Helvettes kjerring, du kommer med meg, NÅ!» Han var drittsur, noe som han ikke hadde grunn for. Han hadde i hvert fall mentale skader. Han kastet deg over skulderen og du skrek. «Du har fått besøksforbud, Sam! Du kommer ikke unna med dette!»

Justin kom plutselig løpende ned trappene og hoppet over de siste trinnene, «hva FAAEN er det som skjer her?» freste han.

«Justin!» hylte du, «hjelp!» Sam bare lo og skulle til å gå. «Helvettes homo, sett henne ned!» Brølte han. Sam satt meg ned, «Hva sa du?» sa han irritert og gikk helt bort til Justin. «Dra nå bare til helvette!» sa Justin og før han visste ordet av det hadde Sam slått til ham. «SAM!» hylte du og gren. Jessica og Clair stod i trappen og måpte.

Justin reise seg igjen og kastet Sam inn i veggen, de var begge jævla forbanna, og du prøvde å få dem fra hverandre. Du ble dyttet bort av Sam og det var da du så at det virkelig klikket for Justin. Han fyrte til Sam så blodet fra nesen og skjeven hans randt, Sam datt ned på bakken, og Justin sto over han. «Jeg foreslår at du stikker nå,» sa han kort.

Du hulket og stilte deg inntil Justin. Han holdt hardt rundt deg og kysset deg på hodet. Sam løp ut derifra og du håpte på å aldri se ham igjen. «Du har forklaring å gjøre..» hvisket Justin og løsnet grepet litt. Du så opp på ham og tørket tårene dine. Du nikket rolig.


- haha, litt av denne teksten skulle egentlig komme i forige innlegg, men samme det

Fem kommentarer, og neste del kommer

- Becca

7 kommentarer

Silje Evensen

16.mar.2012 kl.19:20

Vil ha mer! Har blitt hekta =)

Bieber fan

16.mar.2012 kl.19:21

Mere mere mere :) Elsker historiene. Kan du legge ut en snart?

L J B

16.mar.2012 kl.19:22

Jeg vil ha mer :)

Love JB

16.mar.2012 kl.19:22

Mere mere mere :)

JB fan

16.mar.2012 kl.19:24

Elsker historiene dine, får bare ikke nok av dem :) Kan du legge ut et til i dag?

16.mar.2012 kl.19:26

meeer!! ;D

sandra

17.mar.2012 kl.17:52

meeeeer!

Skriv en ny kommentar

justindamnbieber

justindamnbieber

15, Bergen

Hei, jeg er da en jente på snart 16 som skriver historie om Justin Bieber. ENJOY!

Kategorier

Arkiv

hits