Deg + Justin = Sant? Del 12

Han så på deg, «Aner du hvor godt jeg liker deg?» spurte han, men du svarte ikke. «Og det suger at du ikke liker meg. Eller jeg skjønte at du hadde blitt glad i meg og at du stolte på meg, men du likte meg aldri på den måten.» sa han. Du sa fortsatt ikke noe.

«Jeg mente aldri det jeg sa. Det bare glapp ut fordi jeg var irritert. Jeg har liksom bare aldri vært borti en sånn type jente.» Du nikket langsomt og hørte på det han sa mens du så utover det store havet framfor dere. «Det er liksom noe ved deg, *imagine*, noe som ingen andre jenter har.» mumlet han. «Og faktumet at du klikket vinkel og oppførte deg litt anti-jente, syntes jeg egentlig bare var litt kult. LITT.» sa han og la trykk på litt.

Du begynte å le, du kunne ikke hjelpe for det. «Jeg hater deg virkelig.» sa du i et flir.

Han smilte og tok hånden din. Du snudde deg mot ham og lot han se deg inn i øynene dine. «Du har perfekte øyner.» sa du, «perfekt smil. Den perfekte gutten.» du snakket rolig og lavt og før du visste ordet av det kysset han deg. Dette hadde du ventet på. Han kysset deg lenge. Du trakk deg litt unna og bet deg i leppen. Han smilte til deg, og du kysset ham igjen. Denne gangen gikk det over til klining. Dere hadde såpass med følelser for hverandre at dere kunne ha komt til den basen.


Du la hodet ditt på brystet hans og han klemte rundt deg. Du sukket og smilte.

«SHIT!» ropte Justin og dro deg avgårde.

Du fikk ikke helt med deg hva som skjedde, men du skjønte det egentlig. Han dro deg med bak strandhuset og dere gjemte dere. «helvettes paparazzier.» mumlet han og du lo litt og kysset ham på kinnet. Han smilte skjevt og flettet fingrene sine inn i dine. «nå bør du bare aldri forlate meg, ellers blir det kleint at bilder av oss ligger på nettet for alltid.» sa han litt useriøst, selv om han var seriøs på samme tid.

Du nikket, «nettet, ja. Vi holder jo ikke på en gang, og det er allerede slike bilder av oss..» Du sukket. Justin så litt skuffet ut, «det var derfor..» mumlet han usikkert, «kan vi ikke bare si at vi holder på da? Eller kan vi ikke bare holde på?» hun smilte dumt.

Du fniste, «jasså, vil du det?» Han nikket, «selvsagt.» Du smilte stort og kysset ham. Han gliste, «Jeg tar det som et ja, jeg.»

Du begynte å tenke, «Jeg skal faktisk ha fest i morgen.» sa du plutselig. Justin så litt forbauset ut, «å?» spurte han. «jepp, du må komme, da!» sa du og smilte.

«Okei, okei.» sa han med et smil, «Jeg er glad for at jeg har fri, nå. Jeg skal liksom slappe av en liten periode nå.» 

 

Yeah, litt kjedelig del, men spenning kommer :D

8 kommentarer, og neste del kommer

- Becca


9 kommentarer

Silje Evensen

16.mar.2012 kl.16:28

Å, digger historiene dine. =)

L J B

16.mar.2012 kl.16:29

Vil ha mer :)

Love JB

16.mar.2012 kl.16:30

Mere mere mere :) !! Elsker historiene dine, får ikke nok.

JB fan

16.mar.2012 kl.16:31

Love it, vil ha mer :)

Justin Elsker

16.mar.2012 kl.16:32

Vil ha mer historie :)

16.mar.2012 kl.16:49

more!

16.mar.2012 kl.17:03

meeer

16.mar.2012 kl.17:33

mere?

16.mar.2012 kl.17:47

meeeeeir

Skriv en ny kommentar

justindamnbieber

justindamnbieber

15, Bergen

Hei, jeg er da en jente på snart 16 som skriver historie om Justin Bieber. ENJOY!

Kategorier

Arkiv

hits