Deg + Justin = Sant? Del 10

Justin fortjente ikke tårene dine. Selv alt han hadde sagt til deg. Du kunne ikke fatte at han kunne si noe slikt, du hadde jo fortalt ham hele livshistorien din og grått på skulderen hans. Du hadde fått tillit til ham, og nå hadde han ødelagt alt.

 

Du våknet dagen etter med hodepine og tv?n på fullt. Jeg hadde visst sovnet? Du satt deg opp og gjespet. Du sjekket mobilen din, og du hadde flere tapte anrop. Justin, Jessica, Justin, Clair, Clair, Jessica, Justin, Justin, Mamma, Justin .. du bladde nedover listen over tapte anrop. ?Herregud..?

«Vennen min?» sa mamma i det hun kom inn døren. Jeg så på henne, «ja?»

Hun smilte, «Faren din og jeg skal ut av byen denne uken, men du er jo trossalt seksten, så du klarer deg, du kan jo ha Jessica og Clair her, hva?»

Du smilte bredt og nikket, du rett og slett elsket å være aleine hjemme. Mamma blunket og gikk bort med et brett med mat på til deg. Hun hadde fikset deg frokost på sengen, så søtt.

Du visste at mamma ville gjøre alt for deg, og hun hatet at hun ikke var den biologiske moren din. Du trodde ikke helt at hun var klar over hvor mye du elsket henne.

Mamma forlot rommet og du ringte Clair å fortelle henne om at foreldrene dine skulle reise bort, og en liten stund etterpå, kom både Clair og Jessica bort til deg. De slo seg ned på sengen de og, og du fortalte alt om Justin.

Clair og Jessica hadde stor forståelse for deg og klemte deg hardt. Dere hørte at moren og faren din dro, og dere begynte å planlegge tidenes fest. Stemmer, du skulle ha fest når de var borte. Det skulle bli vilt, og du skulle glemme helt om Justin på festen.

 

Du fikk en stor klump i magen da du kjente at mobilen vibrerte, som du gjettet, var det Justin. Du la på, og la telefonen til side.


Jessica og Clair så trist på deg, «har du fått noen meldinger av ham?» spurte de. «jeg har liksom 8 usjekkede meldinger,» mumlet du og trykket deg innpå melding-appen på iphonen din. Fem av dem var fra Justin. Du satt deg litt bort fra Jess og Clair og leste igjennom dem.

1, *imagine*, svar da, må snakke med deg! :/

2, Jeg har prøvd å ringe deg tusen ganger som du sikkert har merket, savner deg sånn. Vi MÅ snakke sammen. Unnskyld for hva jeg sa! Kan du ringe meg?

3, Ok, *imagine*, jeg vet du er sur på meg og ikke vil ha noe med meg å gjøre, men jeg kan forklare deg. Jeg er så lei meg og har så satans dårlig samvittighet. Jeg svaner deg og tenker sånn på deg. Ja, jeg vet at det liksom skjedde i går, men føles som om jeg ikke har sett deg på hundre år? :(

4, *imagine* ?.

5, Jeg forstår deg godt, men du skal bare vite at jeg er lei meg, og jeg kommer nok aldri til å slutte å tenke på deg. Glad i deg, husk det. ? Justin.

Du kjente tårene presse på. Hvordan kunne du få så sterke følelser for en gutt så fort? En du ikke hadde noe interesse for i begynnelsen og en du ikke en gang hadde kysset? Du så på bestevenninnene dine som kikket nysgjerrig på deg. «Ta og ring alle vi ble enig om å invitere, jeg må snakke med Justin. Festen skal finne sted her i morgen klokken ni.» sa du til dem og forlot soverommet ditt. Du løp ned trappene og satt deg i sofaen, bladde fram Justin sitt nummer og ringte. 

 

- Hva skjer videre, fikser de opp?

Fem kommentarer, og ny del kommer

- Becca

4 kommentarer

Gina

15.mar.2012 kl.20:16

Vil bare si, hvis dere lager sånn historie om Justin kan dere bli saksøkt!

Silje Evensen

15.mar.2012 kl.20:27

Vil gjerne ha mer =)

justindamnbieber

15.mar.2012 kl.21:21

oj, hvordan det?

15.mar.2012 kl.21:56

MEER!

Skriv en ny kommentar

justindamnbieber

justindamnbieber

15, Bergen

Hei, jeg er da en jente på snart 16 som skriver historie om Justin Bieber. ENJOY!

Kategorier

Arkiv

hits