Deg + Justin = Sant? Del 9

Som jeg har sagt, er historien ganske kjedelig i begynnelsen, og det har den vært, men mer gøy kommer, bare vent. Masse, masse Justin Bieber ^^

Justin rev seg løs fra grepet til Jenny, «du og, pell deg herifra!» sa han strengt. «Nei, Justin, jeg fikk aldri noen forklaring, det er ikke slutt mellom oss!» hylte hun og du stivnet til. Hadde Justin dame?

 

Du rygget sakte bakover. Du var helt stum, fikk ikke fram et ord, ikke en gang et ansiktsuttrykk. Du snudde deg rundt og løp opp trappene for å begynne å pakke sakene dine sammen.

Du satt på gjestesengen med bagen din i hånden. Det var på tide for deg å dra nå. Justin var bare en drittsekk, han hadde dame og flørtet med andre jenter. Og jeg slo henne faktisk. Herregud, jeg forstod godt at hun ble sur da hun så en annen jente helt oppi kjæresten sin. Du sukket, hvordan kunne ikke Justin fortelle deg noe? Det var så flaut at du hadde fortalt alt til ham. Du tenkte lenge på ham og det gikk opp for deg at du faktisk hadde fått skikkelig følelser for han.

«*imagine*?» hørte du plutselig og Justin kom inn på rommet. Jeg så bort, «jeg skal gå nå.» sa jeg fort. Han nikket og satt seg ned på sengen, men et godt stykke fra deg. «Det der var ikke kjæresten min. det var slutt for lenge siden mellom oss, men hun er alt for gal oppi hodet til å innse det. Vi var ikke engang helt sammen.» Han sukket. «Men hun er faen meg ikke den eneste personen med psykiske lidelser, tydeligvis.» Mumlet han.

Du reiste seg og prøvde å svelge klumpen i halsen. «Vet du hva, Justin? Gi faen.» sa du.

Han reiste seg han og, «Hva faen, da? Det er jo du som faen meg klikker vinkel og slår løs på en random kjerring. Jeg visste faen ikke at du var slik. Jævla gangsterrkjerring som banker opp folk? Kanskje du er mann?» Han var irritert.

Tårene presset på, «Hvordan våger du, Justin?» skrek du. Du klarte ikke å holde tårene inne lengre, og du braste ut i hulk. «Kan du lære deg at jenter har følelser? Hva er det du sier om meg?!» Du kunne se at han angret litt på det han hadde sagt.

«Jeg har skader og slik etter barndommen min, og jeg var alltid så sterk, men så ble det for mye for meg, så jeg begynte å kutte meg selv og få skikkelig sinneproblemer. Det er bare psykiske skader og arr som jeg hentet på meg for lenge siden!» Tårene fosset nedover kinnene dine.

«Og du er bare ute etter den perfekte jenten, Justin! Du kommer aldri til å finne en som er helt perfekt! Du skulle aldri begynt å prøve deg på meg i det hele tatt! Du har såret meg skikkelig!» gråt du.

Han så på deg uten å si noe, helt stille. Han rørte ikke på seg heller.


Du snufset og løp ned trappene. Du smalt igjen døren etter deg og fikk tak i en drosje. Du satt bak i drosjen og tørket vekk mascara som hadde stivnet i ansiktet ditt. Faen ta Justin, faen ta Jenny, faen ta alt!

 

Du låste deg inn hjemme, og som vanlig var ingen hjemme. Du løp opp trappene, inn på rommet ditt og slang deg i sengen. Rommet ditt var det beste stedet på jord, der du tilbrakte mesteparten av tiden din.

Du la deg under dynen og sukket høyt. Justin fortjente ikke tårene dine. Selv alt han hadde sagt til deg. Du kunne ikke fatte at han kunne si noe slikt, du hadde jo fortalt ham hele livshistorien din og grått på skulderen hans. Du hadde fått tillit til ham, og nå hadde han ødelagt alt. 

- Damn, hva er det neste som skjer? Følg med

8 kommentarer, og neste del kommer

- Becca

11 kommentarer

rebelusken

14.mar.2012 kl.22:27

mer! :)

14.mar.2012 kl.23:01

MER!

14.mar.2012 kl.23:25

Fyfader! Jeg begynte å grine jo! Og jeg har ikke grene på nesten et år! fuu.:( Jeg skulle liksom få ny rekord, men så kommer du med denne dødsbrae historien som eier alle historiene i verden om justin bieber, og får meg til å grine..:)))

justindamnbieber

14.mar.2012 kl.23:28

wow, tusen takk! :D

15.mar.2012 kl.00:16

Værsågod!:)) Gleder meg til resten av historien. Den er som narkoman for meg! Blir HELT hekta! Håper det kommer MANGE flere "doser" etter hvert!;)

heyo

15.mar.2012 kl.06:30

moore!!

15.mar.2012 kl.08:32

Mer, da!

15.mar.2012 kl.15:12

Mere :-)

justindamnbieber

15.mar.2012 kl.15:15

kommer i kveld, har planer :)

KHADIJABIEBER

15.mar.2012 kl.16:01

OMB OMB MER FIKK TÅRER

- Daniela

15.mar.2012 kl.18:39

Kjempe fin blogg! :D

Skriv en ny kommentar

justindamnbieber

justindamnbieber

15, Bergen

Hei, jeg er da en jente på snart 16 som skriver historie om Justin Bieber. ENJOY!

Kategorier

Arkiv

hits