Deg + Justin = Sant? Del 8

Justin smilte til deg og satt seg ned ved siden av, han begynte å leke med håret ditt, og luktet på en hårlock. «ååh, du lukter godt!» sa han barnselig, og du lo. «du er så teit.» svarte du lattermildt.

 

Plutselig braste døren opp, og en sorthåret oversminket jente sto framfor dere. «JUSTIN!» brølte hun.

 

Justin skvatt til og sperret opp øynene sine, «jenny?» sa han med hevet stemme. Det så jo ut som han var sjokkskadet? Og hvem var hun? Herregud, du kunne se på hundre meters avstand at hun var bitch.

«Hva faen, Justin? Hva gjør du med den stygge horen?» Hun gav meg et stygt blikk.

«Hun er ingen hore!» brølte Justin tilbake. Jenny lo, «Spar meg! Se på kjerringen.» Hun smilte ondskapsfullt og hevde øyenbrynet sitt. Okei, hva kalte hun deg for noe?

Justin var sur, «hvorfor er du alltid slik, Jenny? Hvorfor er du så jævla, fuckings bitch?»

Jenny kastet på håret. «Hun er stygg. Det ser ut som hun er åtte år, og hun har sikkert AIDS. Hva faen? Eller kanskje hun er mann, hun ligner på det også ?» Hun smilte igjen.

Justin så dumt på henne, «Hva er det du prøver å lyve deg fram til, vi vet begge at hun er smellfin!»

Jenny ristet på hodet, «Skal jeg gjenta det? Hun er en hore.»


forestill deg Jenny

Du virket kanskje helt uskyldig, søt og snill, men når det kom til folk som hun skulle du faen meg vise hvem som var den verste bitchen. Du hadde gått til psycholog før for sinneproblemene dine, men det holdt.

Du reiste deg opp på flekken og kom helt opp i ansiktet på henne, hun var en del høyere enn deg. «Kan du fortelle meg en gang til hva du sa til meg, kjære?» freste du. Justin så bare enda mer sjokket ut. «Hore, kalte jeg deg, og ikke kall meg kjære, din lille drittunge!» begynte hun. «Vennen, jeg skal vise deg hvem som er bitchen!» sa du og dyttet hardt til henne. «si det en gang til, kall meg hore.» skrek du. Hun dyttet deg tilbake, og du slo til henne.

«Jeg vet kanskje ikke hvem du er, men jeg gir så langt faen!» brølte du.

Justin rev deg fra henne, «Hva faen, *imagine*?» Justin så irritert på deg og Jenny tok armen til Justin. «Nettop, hun er ingenting, Justin.» Du fikk en klump i halsen.

Justin rev seg løs fra grepet til Jenny, «du og, pell deg herifra!» sa han strengt. «Nei, Justin, jeg fikk aldri noen forklaring, det er ikke slutt mellom oss!» hylte hun og du stivnet til. Hadde Justin dame?

 

- Hvordan reagerer du og hva skjer videre?

5 kommentarer, og ny del kommer

- Becca

5 kommentarer

Jonas

14.mar.2012 kl.18:49

mer

14.mar.2012 kl.19:37

mooore!

photokristinahm

14.mar.2012 kl.20:23

fin blogg! :DDD

14.mar.2012 kl.21:02

meeeerererererererererererererererererererererererererertererererere!!!

14.mar.2012 kl.21:36

moreehh

Skriv en ny kommentar

justindamnbieber

justindamnbieber

15, Bergen

Hei, jeg er da en jente på snart 16 som skriver historie om Justin Bieber. ENJOY!

Kategorier

Arkiv

hits