Deg + Justin = Sant? Del 7

«Kom, da.» sa du og reiste deg, du tok hånden hans og gikk ut. Paparazzien hadde gått vekk i og med at dere hadde sittet der inne i evigheter. Du ville ta han med opp til parken for å snakke i fred med ham.

Dere ble nå stoppet noen ganger på veien av fans, men kom til slutt opp til parken. Du satt deg ned i gresset og gjorde tegn til at han også skulle sette seg.

«Vil du høre historien min?» sa forsiktig og så på ham. Han nikket ivrig, «selvsagt.»

Du begynte å fortelle om den harde barndommen din med en død far og en narkoman mor, hvordan dere var fattige og du bestandig fant henne neddopet. Du ble mobbet på skolen, og moren din måtte stjele fra butikker for at dere skulle ha det dere trengte. Hun begynte også og selge narkotika, og det var da alt ble oppdaget og du ble plassert på barnehjem. Du hadde nå fortsatt litt kontakt med moren din, men fosterforeldrene dine likte det ikke helt. Du elsket jo de som foreldre.

Justin satt seg nærmere og nærmere deg etter hvert, og det ende med at han holdt rundt deg. Du satt og gren mens du snakket, det var så sterkt og snakke om det.

Du holdt fram håndleddet ditt og ba Justin om å åpne opp armbåndet du alltid gikk med.

Det var avlangt og trangt. Han åpnet det og tok seg til munnen da han fikk øye på flere dype arr som lå på kryss og tvers over pulslinjen din. «Jeg havnet på sykehus flere ganger og holdt på å dø.» Sa du lavt og tørket vekk tårene dine.

Han klemte deg inntil seg og du merket at han fikk tårer i øynene.

«Du aner ikke hvor synd jeg syntes i deg.» Sa Justin og så knust ut.

Jeg smilte skjevt til ham, «Ikke tenkt på det!» sa du og klemte han tilbake.

Han kysset deg på hodet og sukket. «Vil du gå hjemover?» sa han.

Du nikket forsiktig og dere begynte å gå.


Du gikk inntil ham, lente deg litt på en måte. Han holdt den ene armen sin rundt midjen din, og dere gikk skikkelig «lovebird»-aktig. Du følte virkelig at du kunne stole på ham nå. Og du elsket virkelig nærværet hans. Dere brydde dere lite om paparazziene som kom og fotograferte og hadde spørsmål, og dere tenkte heller ikke på at det kom til å være over hele nettet om noen timer.

Du skjøv deg litt unna ham og smilte skjevt. Hva er det du gjør? Begynner du å like gutten? «Nei». Sa du fort til deg selv. Justin kikket rart på deg. «Neivel.» sa han for å tulle seg.

Du flirte og himlet med øynene.

 

Etter en liten stund nådde dere huset igjen, men det var hverken noen Clair, Jessica, Nick eller Jason. Du trakk på skuldrene. «De kommer sikkert snart.» mumlet du og satt deg ned på sofaen.

Justin smilte til deg og satt seg ned ved siden av, han begynte å leke med håret ditt, og luktet på en hårlock. «ååh, du lukter godt!» sa han barnselig, og du lo. «du er så teit.» svarte du lattermildt.

 

Plutselig braste døren opp, og en sorthåret oversminket jente sto framfor dere. «JUSTIN!» brølte hun.

 

- hvem er jenten? Hva vil hun og hvofor er hun sur?

5 kommentarer, og ny del kommer

- becca

8 kommentarer

sandra

14.mar.2012 kl.17:02

meer!! det er sikkert eksen :P

14.mar.2012 kl.17:06

omg, spennende! MER!

14.mar.2012 kl.17:13

MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

14.mar.2012 kl.17:32

mererererererererreerrrerereer

Justindamnbieberfaaaaaaaaan!!!!!

14.mar.2012 kl.17:52

MEREMERE MEREMEREMERE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

louise

14.mar.2012 kl.17:53

Mer! :)

Kanny

14.mar.2012 kl.17:54

Mere'a?

Jonas

14.mar.2012 kl.17:56

Meir puus <3

Skriv en ny kommentar

justindamnbieber

justindamnbieber

15, Bergen

Hei, jeg er da en jente på snart 16 som skriver historie om Justin Bieber. ENJOY!

Kategorier

Arkiv

hits