Deg + Justin = Sant? Del 6

Etter en god stund bestemte vi oss for å ta en liten tur, alle sammen. Det var et eller annet rart med å være her, du likte det ikke helt. Du likte ikke helt å være i nærheten av Justin, faktisk.

«*Imagine*!» Ropte Clair i det hun kom ut fra husdøren. «Gå aleine med Justin, du! Jessica og jeg skal visstnok få se noe, Jason og Nick tar oss med.» Du kunne se at hun fikk dårlig samvittighet selv om det ikke virket slik. Hallo, du ville jo ikke en gang være med Justin? Hvordan kunne de gjøre noe slikt mot deg?

Justin trakk på skuldrene og smilte, «Hvorfor ikke? Vi stikker på starbucks?a?» Du freste mot Clair og Jessica. «Hva er vitsen hvis jeg skal gå aleine med ham?» Du sukket og sparket i en stein. Justin tok hånden din og begynte å gå, «*imagine* blir med meg, gå dere!» Han virket fornøyd og du tok til deg hånden din. Du fortsatte nå likevel å gå.

 

«så?» begynte du når dere hadde gått et stykke. «er du veldig sånn som puler på alle?» spurte du rett ut, hvordan skulle man få greie på ting om man ikke turde å spørre om ting? Han begynte å le, «Ikke sånn som puler på alle , nei?» sa han skeptisk.

Du nikket, «men nesten alle, da.» Så du i et «samtalen er avsluttet»-tonefall. Han gav deg et rart blikk. «Ikke nesten alle heller.» Han lo enda en gang. «Hva går av deg?a?»

Du svarte ikke. «Hvor faen er starbucks?» Du så deg rundt. «Ikke langt nå.» sa han fort.

Du la merke til hvor tett inntil deg han gikk, og at du plutselig kjente et nøkk i hånden. Justin dro deg med bort til buskene. Du kvapp, «Hva faen?!» spurte du høyt.

«Paparazzier!» Han hørtes irritert ut, jeg forstod ham og sukket. «Men Justin, starbucks ligger rett der borte! Vi løper!» sa du og dro han med deg ut på fortauet. Dere løp hånd i hånd, du tenkte egentlig ikke over det. Og Paparazzien menget seg. «Ny dame, Justin?» Begynte de. «Oj, hvem er dette?» «Spesiell ny venn?» De ropte etter ham og dere smatt inn på starbucks. De stod utenfor vinduene og fotograferte, så dere satt dere langt inn slik at de ikke kunne se dere.

 

Vi lo, «herregud, for noen folk!» sa du. «Jepp, velkommen til hverdagen min?» sa Justin.Dere bestilte hver sin kaffe og snakket lenge. Du begynte å like han Justin, ikke på den måten, men som en venn. Prøvde du i hvert fall å overbevise deg selv om.Justin så på meg og smilte, det var noe med øynene hans. Du hadde faktisk aldri sett finere øyne på en gutt. Dere sa ikke noe, men øyenkontakten var der helt uten at dere tenkte så mye på det. Men det var behagelig.

 

Justins synsvinkel:

Det var helt utrolig hvor vakker hun var tenkte du og studerte henne. Du var skikkelig svak for jenten, du klarte liksom ikke helt å være den sjarmerende, selvsikre playboyen.

Det var helt annerledes å se på henne enn det var å se på andre jenter, det var så deilig å se på henne. Helt perfekt var hun. Du falt ut av dvalen din ved at hun lo og viftet hånden din foran ansiktet ditt. «er du fortsatt på jorden?» sa hun og fniste litt. Du nikket, «Tok meg en liten tur til himmelen, men er tilbake nå,» sa du i et glis.

Du tok hånden hennes som lå på bordet framfor deg. «*imagine*, fortell meg om deg selv!»

 

Din synsvinkel:

Du så på hånden til Justin som lå over din egen. Han hadde ganske store hender, men du likte det sånn. Mann skal være mann. Du kremtet litt og så på ham. «Vel, hva vil du vite?»

Han smilte bredt, «alt! Jeg vil vite alt om deg!» Du lo litt, «jaha..» begynte du.

«Jeg bor med foreldrene mine på den rike siden av Miami. Jeg har en liten hund, coco, og er enebarn. Jeg får nå hva jeg vil og er en livsnyter.» Løy du på deg og smilte.

Han lyste opp, «Så bra for deg.» Han så virkelig ut som om han var glad på dine vegne.

«Der da?» spurte jeg. Og han fortalte en lang historie om at han pleide å være fattig, og at han egentlig ikke hadde det så veldig bra fra starten av. Han hadde det jævlig på grunn av så mange haters. Du så medfølende på ham.

«Kom, da.» sa du og reiste deg, du tok hånden hans og gikk ut. Paparazzien hadde gått vekk i og med at dere hadde sittet der inne i evigheter. Du ville ta han med opp til parken for å snakke i fred med ham.

Dere ble nå stoppet noen ganger på veien av fans, men kom til slutt opp til parken. Du satt deg ned i gresset og gjorde tegn til at han også skulle sette seg.

«Vil du høre historien min?» sa forsiktig og så på ham. Han nikket ivrig, «selvsagt.» 

 

- Er du klar for å si sannheten om livet ditt? Hvordan reagerer Justin?

føølg med. 10 kommentarer, neste del.

- Becca

11 kommentarer

14.mar.2012 kl.00:52

Meeer! Denne er bedre enn bibses sin historie!<3

14.mar.2012 kl.00:52

Meeer?<3

justinlover

14.mar.2012 kl.07:30

MER!

Nora

14.mar.2012 kl.09:56

drittgøy historie, mere!

Ingvild Bieber

14.mar.2012 kl.15:39

mer!

Ingvild Bieber

14.mar.2012 kl.15:40

mer, mer, mer, mer, mer, mer

hannah

14.mar.2012 kl.15:41

Meir :))

kine marie

14.mar.2012 kl.15:42

Drit bra historie! meeeree <3<3

Fredrikke

14.mar.2012 kl.15:44

Likte historien din :-)

Justindamnbieberfaaaaaaaaan!!!!!

14.mar.2012 kl.15:46

MEEEEEEEEERREEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lisa

14.mar.2012 kl.15:55

meeer!!

Skriv en ny kommentar

justindamnbieber

justindamnbieber

15, Bergen

Hei, jeg er da en jente på snart 16 som skriver historie om Justin Bieber. ENJOY!

Kategorier

Arkiv

hits