Deg + Justin = Sant? Del 5

«*imagine*?» Hørte du og du sperret opp øynene. Justin satt over deg. «OJ!» sa du og reiste deg. Du kjente at du fortsatt var like full. «Hva gjør jeg her?» mumlet du, siden du lå på sengen til Justin. «Jeg måtte bære deg opp siden du blacket!» Han lo, «Utrolig at du ikke har spydd enda! «Men jeg tok resten av flasken!» Han lo og pekte på den tomme vodkaflasken på nattbordet. «Oj, var ikke den nesten full?» Spurte du. Han lo og datt sammen. «PUSEKATTEN.» Han lo. Oj, dere var visst begge skikkelig full. Du lo du og, og helt randomly begynte dere å kline. Du dyttet ham ned under deg og satt deg oppå ham. Han vrengte av seg t-skjorten og du kjente på den deilige bare overkroppen. Til slutt var det ingen klær inni bildet.

 

Du strakte deg og gjespet, åpnet øynene langsomt, og skvatt til da du så en naken Justin ligge ved siden av deg.

Du grep deg for munnen og sperret opp øynene. Du la også merke til at du heller ikke hadde på deg klær, så du fortet deg å ta på deg kjolen som du hadde gått med dagen før og løp inn på rommet til vennene dine. De var begge våken og satt på sengen og stelte seg. Været var nydelig, så du prøvde å kommentere det uten noen mistanke. De brøt ut i latter. «Så, du og Justin, alstå?» De lo enda mer. Du sukket, «dere vet hvor full jeg ble i går!» Prøvde du å si til ditt forsvar. De fniste, «så, er han god i sengen?» Begynte de.

Du ristet oppgitt på hodet og gikk ut på badet, «tror dere jeg kan huske noe?» Du trakket ut av kjolen din og gikk inn i dusjen. «JAAA! Du lå med Justin Bieber, *imagine*!» Ropte Jessica etter deg. Jeg ristet oppgitt på hodet og skrudde på vannet.

Du kunne høre jentene le og prate.

 

Da du hadde kommet ut av dusjen sminket du deg ganske fort, og tok på deg en kort shorts, en ganske basic hvit topp og blå toms-sko. Du gikk ut på rommet til Clair og Jessica og begynte å snakke om gårsdagen. Du var skikkelig flau og ville ikke gå ned. «Jeg begynte nå å rote med Jason, fy faen han er fin, og damn, kroppen. Men vi kom ikke til tredje base, vi bare rotet og litt sånt.» Fortalte Clair og fniste. «Jeg satt resten av kvelden og bare pratet med Nick, han kysset meg på kinnet og det var alt. Jeg tror jeg begynner å like ham.» Hun bet seg i leppen. «Da blir det en til hver!» Lo Clair. «Nei? det er ikke noe mellom Justin og meg. Vi var drita, ok? Justin betyr ingenting for meg, og han kommer aldri til å gjøre det heller!» Sa du irritert.

Du snudde meg brått da jeg hørte noen kremte. Det var Justin. Du skvatt til og bet deg i kinnet. Han så ikke blid ut, ikke sur heller. Veldig lei seg, faktisk.

Han nikket litt og så ned. «Jeg forstår deg? Vi kjenner hverandre knapt.» mumlet han, du fikk dårlig samvittighet og gikk bort til ham, det var ganske kleint. «Jeg vil jo gjerne bli kjent med deg, men det som skjedde i går ødela alt. Jeg tror jeg bør stikke.» sa du og prøvde å få ham til å forstå deg.

Justin lo, «Trodde det bare var gutter som var sånn; pul og stikk.» Han trakk på skuldrene. «Men vi hadde ikke sex.» sa han plutselig, du kjente en lettende følelse i hele kroppen.

«Hva sa du?» Spurte du for å forsikre deg om at du hørte riktig. Han dro deg med utenfor rommet. «Jeg sier at vi ikke hadde sex. Jeg husker godt ting fra fylla. Selv hvor full jeg var, ville jeg ikke pult en jente jeg liker litt så fort.» Han så på meg når jeg snakket, men dette var for kleint til at du kunne se på ham.

«Men, jeg hadde jo ikke klær på meg når jeg våknet?» sa du og klødde deg på armen, hostet lavt. Han bet seg i leppen, «Vi gjorde visse andre ting, da. Som jeg ikke ønsker å gå inn på nå, men vi hadde ikke akkurat sex, nei.»

Du smilte, «takk, gud.» Han nådde øyenkontakt med deg, «Tror du fortsatt at du kan bli her? Som venner, jeg vil bli bedre kjent hvis du skjønner.» Du følte at det ville bli litt klein, men la gå. «Som ingenting mer enn venner!» sa du og gav ham en rask klem, det fortjente han.


Etter en god stund bestemte vi oss for å ta en liten tur, alle sammen. Det var et eller annet rart med å være her, du likte det ikke helt. Du likte ikke helt å være i nærheten av Justin, faktisk.

«*Imagine*!» Ropte Clair i det hun kom ut fra husdøren.

 

- Hva nå? Hvorfor får hun ubehag av Justin? Føølg med.

8 kommetarer og ny del kommer.

- Becca

8 kommentarer

13.mar.2012 kl.22:14

MEEEER!<3

13.mar.2012 kl.22:15

meeer! <3 <3

lisa

13.mar.2012 kl.22:23

bra historie, meer!! :))

elsker jb :'D

13.mar.2012 kl.22:38

ååhhh, mer!!

13.mar.2012 kl.23:03

Meeere?? :)

13.mar.2012 kl.23:04

Meeer? :P

13.mar.2012 kl.23:05

Meir? :P Blir heilt hekta jo!<3

13.mar.2012 kl.23:05

mereeeeeeee! dete er jo den 8ende komentaren!:)

Skriv en ny kommentar

justindamnbieber

justindamnbieber

15, Bergen

Hei, jeg er da en jente på snart 16 som skriver historie om Justin Bieber. ENJOY!

Kategorier

Arkiv

hits