Deg + Justin = Sant? Del 4

Det ble stille, de andre så på dere. Han la hendene sine rundt midjen din og du dine armer rundt nakken hans. Dere kysset, ja. «woooh.» hørte du plutselig bland publikummet deres, Clair, Jessica, Nick og Jason. Å, nei. Hva gjorde du nå? Du trakk deg raskt unna og studerte ham.

Satan for en deilig kropp og for noen lepper.


«ehm..» Begynte du. «Dette er ikke som du tror, altså..» Du gikk opp av bassenget. «Jeg stikker inn og legger meg, jeg.» Mumlet du.

Justin så lei seg ut, han ville virkelig dette, han. Herregud, han kjente deg knapt.

Du tok et håndkle rundt deg og gikk inn. «*imagine*!» hørte du en stemme si bak deg.

Du snudde deg, og der stod Justin. «Hva skjer, egentlig?» spurte han og så forvirret ut.

Du var irritert, «Det som skjer er at du tar meg med her og kysser meg!» Du freste. «Du må forstå at jeg ikke liker deg, og jeg er ikke interessert i å være noens sommerflørt, selv om det er selveste Justin Bieber!» Jeg strammet håndkle.

Justin så skuffet ut. «Har jeg sagt at jeg vil at du skal være min sommerflørt? Jeg bare føler meg litt tiltrukket av deg. Det er alt. Og kysset betydde absolutt ingenting» Han snakket lavt.

Du kjente på en måte et lite stikk av skuffelse. «Ja, takk for det.» Du kremtet og så ned.

«Hvor har du tenkt deg nå, da?» Han så på meg.

Du sukket. «Jeg skal vel bare legge meg, jeg.»

Justin sitt ansiktsuttrykk myknet til et smil. «Synd, for du må nemlig gjøre deg klar til en liten fest.» Han gliste, og du så rart på ham. «Bare oss seks som er her. Jeg har MASSE drikke, og verdens beste anlegg!»

Du merket at du begynte å smile, «okei!» Du lo litt, «hent jentene mine, da!»

 

Da Clair og Jessica kom opp på rommet la dere fram all sminken dere hadde med dere til sammen, og begynte å sminke dere. «Haha, fest med seks stykker, blir vilt ass!» Sa Jessica og dere lo. «Det kan jo faktisk være at det blir det!» kom Clair med. «Mhm, men alt jeg vet er at jeg ikke kommer til å la Justin prøve seg på meg.» Du himlet med øynene og de andre lo.


Dere trakket nedi høye heler og dro på dere tettsittende sexye kjoler. Dere tenkte at dere var litt overpyntet for en fest på seks, men whatever, fest er fest!


Forestill deg kjolen din


Forestill deg skoene dine

Dere fortet dere ned trappene hvor guttene satt og så bra ut. «Oh, damn.» Lo Clair og styrtet med en gang bort til den fancye vodkaen og resten av drikken.

Dere danset og drakk, musikken var høy. Rommet var fylt med latter, og dere koste dere masse.Du begynte å bli ganske drita og kastet av deg skoene. Justin satt i sofaen og shottet, han gliste da han så at du danset bortover mot han. «FYLL GLASSET MITT GAYBOY!» Du lo helt til du merket at han ble ganske lei seg. Du satt deg på fanget hans med framsiden din mot han og strøk ham over kinnet, selv om du egentlig så ganske dårlig. «Går det bra med deg, baby?» Han svarte ikke og bare ristet på hodet. Du begynte å kysse ham på halsen. «Hjelper en lapdans, tror du?» Du gliste og så at humøret hans forbedret seg. «definitivt!» sa han, «men vær så snill og ikke kall meg gay, folk kaller meg homo stadig vekk og det sårer faktisk jævlig.» Han så på deg med de vakre brune øynene sine. Du skakket på hodet ditt. «Jeg vet jo at du ikke er gay? Unnskyld, da.» Du kysset ham enda en gang på halsen. «Bestem straffen min, daddy.» Sa du lekent. «lapdance og et kyss.» Han flirte, han var ganske full selv. Du begynte å lapdance han ganske intenst før du gav ham et langt forsiktig kyss. Han stakk tungen sin inn, og det utviklet seg til klining. Du tenkte ikke over at det var folk rundt dere og du begynte å rote med t-skjorten hans. «eey, lovebirds. Skaff dere et rom!» lo Jason, og jeg spratt av Justin og snublet bakover. «Eller så bare danser vi!» Hylte du. Du begynte å shake ræven din på Jason og han nøt det selvsagt. Du stoppet da du så bestevenninnene dine sitte og kline. Du knakk sammen av latter.


«*imagine*?» Hørte du og du sperret opp øynene. Justin satt over deg. «OJ!» sa du og reiste deg. Du kjente at du fortsatt var like full. «Hva gjør jeg her?» mumlet du, siden du lå på sengen til Justin. «Jeg måtte bære deg opp siden du blacket!» Han lo, «Utrolig at du ikke har spydd enda! «Men jeg tok resten av flasken!» Han lo og pekte på den tomme vodkaflasken på nattbordet. «Oj, var ikke den nesten full?» Spurte du. Han lo og datt sammen. «PUSEKATTEN.» Han lo. Oj, dere var visst begge skikkelig full. Du lo du og, og helt randomly begynte dere å kline. Du dyttet ham ned under deg og satt deg oppå ham. Han vrengte av seg t-skjorten og du kjente på den deilige bare overkroppen. Til slutt var det ingen klær inni bildet.

 Du strakte deg og gjespet, åpnet øynene langsomt, og skvatt til da du så en naken Justin ligge ved siden av deg.

 

- Hvordan reagerer hun? Hva skjedde? 

følg med og finn ut. (5 kommentarer og ny del kommer)

- Becca6 kommentarer

13.mar.2012 kl.19:51

mer_?

13.mar.2012 kl.19:54

Meer <3

Ingvild Bieber

13.mar.2012 kl.19:55

Kjempe god historie :-)

hiho

13.mar.2012 kl.20:08

MER!

Ingvild Bieber

13.mar.2012 kl.20:16

litt dumt å kommentere en gang til, men eg elsket historien så meer! haha <3

13.mar.2012 kl.22:10

meer!!

Skriv en ny kommentar

justindamnbieber

justindamnbieber

15, Bergen

Hei, jeg er da en jente på snart 16 som skriver historie om Justin Bieber. ENJOY!

Kategorier

Arkiv

hits