Deg + Justin = Sant? Del 3

Dere satt og snakket på veien, og Justin kom tilfeldigvis borti låret ditt og magen din noen ganger, ja, helt tilfeldig. Da dere var framme ba han oss om å skynde oss inn i huset, noe som var forståelig, og huset var kjempestort. «wow, og jeg som trodde mitt hus var gigantisk..» mumlet du.

Det banket på døren, og to mannfolk i dress slapp tre bagger på gulvet. «Her er tingene deres, jenter. Slapp av, vi hadde med oss stylist til å hente klær fra skapene deres, ellers er det toalettsaker og andre småting oppi der.» Både Justin og alle andre så rart på mennene.

Helt til Nick og Jason brøt ut i latter, «Vi fikk dem til å hente tingene deres, så dere kunne sove her.» Og de andre jentene strålte opp. «For en GOD ide!» Justin rynken pannen før han myknet i et smil. «jaja, ok.» Du ristet på hodet. «Vi skal ikke sove her, hva faen?» Mennene forlot huset og døren ble lukket. «Jeg blir med de hjem, jeg.» sa du og gikk mot døren, men Justin grep armen din. «Kom igjen, da. Det blir gøy!» Han gliste. «Ja, kom an, *imagine*!» sa Jessica.

Du tok bagen din. «Greit, hvor skal jeg sove?» Du var sur nok. Justin viste oss rommet vi skulle sove på, og det var et paradis. Boblebad og hele greien. Bad og soverom sammen. Herregud for en drømmeplass. Alle jentene strålte. «fyttifaen!» kom det fra Clair før og stupte ned i sengen. «Sett fra dere baggene, da, så kan jeg vise dere rundt.» sa Justin.Du kunne ikke la vær å tenke på hvor kjekk Justin var.

Noen timer senere hadde dere fullført omvisningen, sett film, kost dere, vært i hagen og masse annet. Kvelden var kommet, men klokken var ikke mer enn halv ni.

«Folkens, det er kveld, det er varmt og det er stille. Hva passer vel bedre enn å bade i bassenget?» Kom Jason plutselig på. Selvsagt syntes alle guttene det var en utmerket ide, jenter i bikini. Og til slutt fikk de overtalt dere.

Dere gikk ut i det luksuriøse bassenget på baksiden av huset til Justin. «wow..» kom det fra dere da dere kom ut. «Ikke verst?» Dere kom fort i gang med morroen. Du hadde på meg en knæsj rosa bikini som framhevde brunfargen din. Dere hoppet, svømte og tullet dere.


Justin satt i gang med flørtingen sin. Han kilte deg og du kastet vann på han. Du glemte helt at du IKKE LIKTE HAM. Vi hadde vannkriger ved at jeg satt på skuldrene hans og plutselig kysset dere.


Det ble stille, de andre så på dere. Han la hendene sine rundt midjen din og du dine armer rundt nakken hans. Dere kysset, ja. «woooh.» hørte du plutselig bland publikummet deres, Clair, Jessica, Nick og Jason. Å, nei. Hva gjorde du nå? Du trakk deg raskt unna og studerte ham. 

 

- Var det ikke du som ikke likte Justin? Hva gjør du nå?

Fem kommentarer, og ny del

- Becca

3 kommentarer

bieberfan!

13.mar.2012 kl.09:49

mooore!

Silje

13.mar.2012 kl.16:53

Mooore please !! :D

13.mar.2012 kl.17:52

mermermer! ^^

Skriv en ny kommentar

justindamnbieber

justindamnbieber

15, Bergen

Hei, jeg er da en jente på snart 16 som skriver historie om Justin Bieber. ENJOY!

Kategorier

Arkiv

hits