Deg + Justin = Sant? Del 2

Du hadde akkurat tatt meg en dusj og fønet håret, deretter hadde du satt det opp i et strikk og fått på deg noe behagelig. Det var deilig og bare slenge seg på den store myke sengen din sent på en kveld og ha yndligsgodteriet ditt i en skål plassert på nattbordet ditt. Ahh, livet var herlig. Du skrudde på flatskjermen framfor deg og begynte på se på en romantisk komedie, og av en eller annen grunn begynte du å forestille meg Justin og jeg i filmen. Du knep øynene sammen, lol, hva faen er det jeg tenker på? Justin, liksom? Nesj ..

Jeg kjente vibrasjon mot låret mitt og skjønte med en gang at noen ringte meg. Ukjent nummer, skulle jeg svare? Jeg kremtet og svarte. «Ja? Du snakker med *Imagine*?» sa jeg.

«hei, *Imagine*, det er Justin, husker du at du gav meg nummeret ditt?» Du skvatt til. «Å, Justin, ja, det husker jeg?» Du fiklet med håret mitt. «Så, ja, jeg lurte liksom på om du skulle noe i morgen?» Sa han usikkert.

Du kjente at jeg ble litt nervøs selv om du ABSOLUTT ikke likte ham... ? nei. Nei, du gjorde ikke det. «Hallo? Er du der?» sa Justin i andre enden.

«Eh, ja, jeg er her. Hva tenkte du på da?» spurte du. «Nei, jeg lurte bare på om vi skulle henge?» du bet deg i leppen og et lite smil kom fram. «Åh, jeg vet ikke om jeg kan, altså. Jeg har så mye å gjøre. Jeg mener, jeg skal shoppe og slappe av i morgen. Travel, travel.» sa du for å virke kostbar, du visste at du var teit.

Han sukket, «Plis, da. Jeg vil være med deg. Se det pene ansiktet ditt.» Han snakket i en flørtende tone. Herregud, han måtte skjerpe seg, han kjente deg ikke en gang. «La oss si at du tar med noen av de kjekke kompisene dine, to stykker, slik at jeg kan ta med meg mine bestevenner. Deal?» sa du bestemt. Du kunne høre at han små lo litt. «Deal, klokken to der jeg møtte dere i går?» sa han forhåpningsfullt. «Greit, Justin, vi snakkes.» sa du fort og la på. Haha, Jessica kom til å hoppe i taket.

 

«OMB, håper vennene hans er kjekke, damn. Det blir du og Justin, også får Clair og jeg de to andre.» Jessica bablet ivrig i vei da dere gikk bortover hvor dere skulle møte de. Både Clair og Jessica, som var de to bestevennene du hadde med deg, var skikkelig oppspilt.

«Gaad, jeg vil finne kjærligheten nå, altså. Siden det ble slutt mellom meg og Andy, hvis dere skjønner hva jeg mener.» Jessica lo litt, og begge jentene begynte å øke tempoet da de fikk øye på guttene, du himlet litt med øynene og smilte, fortsatte i ditt eget tempo. Clair hilste på Justin og de to andre guttene, dette kunne sikkert bli gøy. Du fikk en skikkelig god klem av Justin da du kom bort til dem. «Såpass, Justin.» sa du og smilte teit. Du ville virkelig ikke være mer enn venner ?? Du hilste på de to andre guttene som visstnok het Jason og Nick, de virket hyggelig begge to, ganske kjekke også.


Nick (forestill deg)


Jason (forestill deg)

Du kunne virkelig se hvem av jentene mine som ble tiltrukket til hvem. Du lo litt, du visste at Clair alltid hadde hatt en greie for gutter med afrikansk bakgrunn.


forestill deg Clair.
«Så, Jason?» begynte Clair, og dro ham med seg bort på en benk. Clair var ganske rett på, og ikke noe sjenert. De satt og bablet i vei og vi lo av dem. De passet godt sammen, da.

Justin studerte deg og smilte, «Så fin du ser ut, *imagine*» han hørtes litt småteit ut, men det var søtt. «takk.» sa du fort og så bort, du skulle nå i hvert fall ikke la han prøve seg på meg.

Jessica begynte å starte en samtale med Nick, så du skjønte at du var stuck med Justin. «Kan vi ikke gå et sted hvor paparazziene ikke er over alt, liksom?» Begynte du i en sutrende tone.

Justin nikket, «Med glede, kom folkens!» sa han og gjorde noen tegn med hendene. Han tok dere med oppover mot en parkeringsplass. «Vi stikker hjem til meg, vel.» Han smilte.

Jessica og Clair hylte. «hjem til JUSTIN BIEBER, daaaamn!» De lo på sånn teit jentemåte. Du trakk på skuldrene. «oki..»

Dere satt dere inn i bilen og Justin satt seg ved siden av deg, søren så lukseriøst, og en limo, shit.

Dere satt og snakket på veien, og Justin kom tilfeldigvis borti låret ditt og magen din noen ganger, ja, helt tilfeldig. Da dere var framme ba han oss om å skynde oss inn i huset, noe som var forståelig, og huset var kjempestort. «wow, og jeg som trodde mitt hus var gigantisk..» mumlet du.


Justin sitt hus
Det banket på døren ..

 

Hvem tror du det kan være? Følg med.

kjedelig del, mer og mer skjer. bare følg med - fem kommentarer, og ny del

- Becca

4 kommentarer

love JB <3

12.mar.2012 kl.18:49

MER!!

12.mar.2012 kl.21:54

bra del, meer!! :D, men syns du blander litt det du og jeg ordene i teksten

12.mar.2012 kl.22:19

Meeeere! Ehmm....jeg lurte på om du kunne skrive bare "du" form, og ikke både "du" og "jeg"???;P

12.mar.2012 kl.22:20

Meeer!<3 bedre enn bibses sin<3

Skriv en ny kommentar

justindamnbieber

justindamnbieber

15, Bergen

Hei, jeg er da en jente på snart 16 som skriver historie om Justin Bieber. ENJOY!

Kategorier

Arkiv

hits