Deg + Justin = Sant?

Okei, jeg begynner egentlig rett på med å poste denne historien, og dere må huske å følge med, for det kommer mer og mer etter hvert. Men føsrt vil jeg si litt.

I denne historien er nok Justin litt mer badboy, og han drikker mer. Selv om vi alle vet at Justin har gjort det et par ganger, haha. 

I historiene skal du føle at hovedpersonen er deg, derfor er navnet til hovedpersonen *imagine*, slik at du kan forestille deg ditt eget. 

 I begynnelsen kan nok historien være ganske kjedelig, men mer kommer, og spennende blir det!

 

 «Jaja, herregud, han er jo selvfølgelig kjekk, men..» begynte jeg da vi vandret bortover gatene i LA. «Men hva? Det er ingen men, alle elsker Justin Bieber, *imagine*!» Protesterte Jessica, «Jada, jada, men lol, man kan ikke elske noen man ikke kjenner, jess..»

Jessica bare himlet med øynene og hipset på skinnvesken min. «OJ, SNAKK OM SOLA!» utbrøt Jessica da hun løftet blikket fra den diamantbelakte iphonen sin, ja, slik var det å leve det rike livet. Jeg rettet blikket mot hvor hun hadde festet sitt, og der stod jo faktisk selve Justin Bieber, omringet av fotografer og hele pakken. «JUSTIN FUCKINGS BIEBER!» hylte hun og dro meg med bort til ham. Jeg sukket oppgitt og lot meg bli dradd med.

Jessica albuet seg igjennom fotografene og Justin lo. «La dem slippe fram,» sa han og smilte. Jeg smilte skjevt tilbake. Han gav Jessica en klem og trodde jeg ville ha det samme fra ham. «Sorry, jeg klemmer ikke fremmede.» Sa jeg og trakk på skuldrene. Justin bet seg i leppen og så skeptisk på meg. «Okei, virker fornuftig.» svarte han. Jessica så bare dumt på meg.

Jessica hadde masse og spørre om og han svarte med glede, han var en mye greiere gutt enn jeg hadde forventet, men jeg hadde fortsatt litt fordommer mot ham, noe som jeg egentlig hadde mot alle kjendiser.Jeg la merke til at han så på meg hele tiden. Jeg så på klokken og gjespet, «Jess? Gå videre?» Jessica sukket. «Ok, da? Men Justin?» Hun lyste opp, «Bli med oss, da? Bare å spasere, liksom?» Jeg ble flau på hennes vegne. «Ikke gidd, Jess, herregud, vi har planer.» Sa jeg. «Nei, jeg skulle hjerne, men det virker ikke som om vennen din har så lyst?» han så skuffet ut. Jeg så på ham, «Beklager, men jeg vil virkelig være litt alene med venninnen min, hun har nettopp kommet hjem fra ferie.» Jeg løy egentlig, men jeg gadd ikke å henge med ham. Jessica så forbanna ut og hun freste til meg.

«Men, jeg hadde så lyst til å bli mer kjent med deg,» sa Justin og tok så vidt borti armen min. «Å, synd, kanskje en annen gang.» Jeg smilte skjevt. «Men da må jeg nesten ha nummeret ditt?» sa han og så forhåpningsfullt på meg. Var det sant? Spurte Justin Bieber meg om telefonnummeret mitt? Liksom, ikke at jeg bryr meg. Jeg så overrasket på ham, «jaha, har du penn da?» spurte jeg, «Nei, men har sprittusj.» Jeg smilte og tok imot en stor tusj han fiklet opp av baklommen. «Enda bedre,» sa jeg og smilte, «ikke noe random å bære rundt på sprittusj i lommen, nei.» Sa jeg i et ironisk tonefall og skrev nummeret mitt med store tall langs de muskuløse armene hans. Jeg bet meg i leppen, og det kriblet smått i magen. Nei, fysj, jeg likte han da ikke noe, tenkte jeg. Han flirte litt, «pen jente skrev nummeret sitt på armen min, must be in heaven.» Jeg så dumt på han. «aw, and heaven is a place for dreaming!» sa jeg og blunket før jeg dro Jessica med meg videre. Jessica hoppet bortover som en liten unge mens hun hylte. «*IMAGINE* OG JUSTIN. Fyy faen!» Jeg kunne se hun var glad på mine vegne, men hvorfor? Jeg ville ikke ha noe med ham å gjøre. «Haha, hvis hun likte meg kan han få lo v til å drømme om meg, men no more.» Jeg gliste.

Jessica ristet på hodet, «Bare vent, *imagine*, innstillingen din vil ikke vare lenge!»

 
forestill deg Jessica.


forestill deg *imagine* (deg)

Jeg hadde akkurat tatt meg en dusj og fønet håret, deretter hadde jeg satt det opp i et strikk og fått på meg noe behagelig. Det var deilig og bare slenge seg på den store myke sengen min sent på en kveld og ha yndligsgodteriet mitt i en skål plassert på nattbordet mitt. Ahh, livet var herlig. Jeg skrudde på flatskjermen framfor meg og begynte på se på en romantisk komedie, og av en eller annen grunn begynte jeg å forestille meg Justin og jeg i filmen. Jeg knep øynene sammen, lol, hva faen er det jeg tenker på? Justin, liksom? Nesj ..

Jeg kjente vibrasjon mot låret mitt og skjønte med en gang at noen ringte meg. Ukjent nummer, skulle jeg svare? Jeg kremtet og svarte. «Ja? Du snakker med *Imagine*?» sa jeg. 

 

Hvem ringer henne? Kan det være justin? Følg med

5 kommentarer og mer kommer.

- Becca

7 kommentarer

belieber <3

12.mar.2012 kl.14:47

Historien er kjempebra og jeg kan ikke VENTE på mere! fortsett med det, men om du vil ha et lite tips bør du ikke skrive om Justin som den personen mange tror han er, vi vet jo ærligtalt at han drikker, fester og har sex (med Selena i hans tilfelle), og dette er ting som også vil gjøre historien myyye bedre og mer interresant, og om de litt yngre leser bloggen, er det jo ikke ditt ansvar. Uansett, jeg elsker Justin, og dette er en bra historie!

btw; kan du skrive du istedet for jeg og meg, siden da føler man mer at det handler om seg selv :)

12.mar.2012 kl.16:05

takk, du! du leser foresten tankene mine, for slik vil historien bli, og ja, jeg bytter til "du"-form

love JB

12.mar.2012 kl.16:43

skikkelig bra start!!:D kommer til å lese mer!! og helt enig med beliber <3

JB

12.mar.2012 kl.16:49

bra start! gleder meg til neste del ;)

Glendes

12.mar.2012 kl.16:54

Fin blogg!

sv; tusentakk!:)

12.mar.2012 kl.17:02

Ooooooh myyy goood! meeere! bedre historie enn på bibses jo!;o håper du blogger oftere enn cecilie stenseth!!:D

Heidi

12.mar.2012 kl.17:54

Kjempefin blogg!:-)

Skriv en ny kommentar

justindamnbieber

justindamnbieber

15, Bergen

Hei, jeg er da en jente på snart 16 som skriver historie om Justin Bieber. ENJOY!

Kategorier

Arkiv

hits